Editörler : crops35
15 Ekim 2021 10:54

Belediyede memur olmak kıymetli meslektaşlarım lütfen bilgi aktarır mısınız?

Bir kurumdan Belediyeye Naklen geçişim olacak tecrübeli kıymetli meslektaşlarım abilerim ablalarım tecrübelerini aktarabilirler mi şuan çalıştığım kurum çok yoğun vatandaş hiç bitmiyor sürekli mobing baskı ne ararsanız var istifa için çok neden var belediyeye naklen geçeceğim gecişim onaylandı sizce belediye çalışılacak yer mi ya da sıkıntıları neler şimdiden cevaplar için çok teşekürler...

15 Ekim 2021 11:43

Maddi olarak çok iyidir. Manevi olarak gittiğin belediyeye ve yapacağın işe göre çok değişir ne dersek yalan olur. Hayırlı olsun ayrıca göreviniz nedir ?

jaryum
Aday Memur
15 Ekim 2021 12:11

unvan olarak hukuk birimine görevlendirileceğim söylendi memur kadrosuna şuan olduğum yerde gelen giden talepler hiç bitmiyor sabaha kadar çalışsan gene bitmez sürekli bir baskı altındasınız maddiyattan ziyade benim için kafa rahatlığı önemli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

15 Ekim 2021 14:18

Hukuk birimi ise yazdıgınız yazılar standart olur ve vatandaş ile muhatap olmazsınız yani kafanız rahat olur, hayırlı olsun.

jaryum, 4 yıl önce

unvan olarak hukuk birimine görevlendirileceğim söylendi memur kadrosuna şuan olduğum yerde gelen giden talepler hiç bitmiyor sabaha kadar çalışsan gene bitmez sürekli bir baskı altındasınız maddiyattan ziyade benim için kafa rahatlığı önemli bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim

ahsenitakvim
Kapalı
18 Ekim 2021 23:40

Nasıl başlarsan öyle gider, ilk izlenim önemlidir. İkramda falan bulun bu önemlidir. Sonuçta insan ile muhatap olacaksın. Belediyeler çok fazla torpilli yeridir bu da karakterlerini yansımıştır. Alttakini ezmeye çalışır amirlerine ise kuyruk sallarlar. Bunun bilincinde ol ve iletişimi iyi tut sağlam bir arka bulmaya çalış.

Erel28
Aday Memur
19 Ekim 2021 14:17

Hayırlısı olsun kardeşim. Bende belediyede çalışıyorum. Bildiğin üzere belediyeler siyasi kurumlar. İşini en iyi şekilde yap.hiçbir zaman kimseyle siyasete siyasi muhabbete tartışmaya girme ve uzak dur.vatandaşla iyi geçin.güzeldir belediye sorun yaşamassın

jaryum
Aday Memur
21 Ekim 2021 12:18

herkese çok teşekkür ederim inşallah daha iyi olur

kutlukhsn
Memur
26 Ekim 2021 13:52

Bende belediyeye nakil olmayı düşünüyorum. Kadro konusunda yetkili belediye başkanı mı Yoksa içişleri ve çevre bakanlıklarından olur almak zorunda mı Ilk kez atanacaklarda izin aldığını duydum ama nakil hakkında pek birşey görmedim

Eren.6161
Aday Memur
26 Ekim 2021 14:27

Bakanlıklardan herhangi bir olur alınmıyor.

kutlukhsn, 3 yıl önce
Bende belediyeye nakil olmayı düşünüyorum. Kadro konusunda yetkili belediye başkanı mı Yoksa içişleri ve çevre bakanlıklarından olur almak zorunda mı Ilk kez atanacaklarda izin aldığını duydum ama nakil hakkında pek birşey görmedim

kutlukhsn
Memur
26 Ekim 2021 14:29

Yani belediye başkanı isterse olur doğru mu anladım
Eren.6161, 3 yıl önce

Bakanlıklardan herhangi bir olur alınmıyor.

Eren.6161
Aday Memur
26 Ekim 2021 14:32

Kadronuzun karşılığı belediyede mevcut ise belediye başkanının onayıyla nakil olabilirsiniz. tabi sizin kurumunuzda muvafakat vermek zorunda

kutlukhsn, 3 yıl önce
Yani belediye başkanı isterse olur doğru mu anladım

kutlukhsn
Memur
26 Ekim 2021 14:36

Benim kurum problem çıkarmaz. Ama karşılığında kadro var mi bilmiyoruum
Eren.6161, 3 yıl önce

Kadronuzun karşılığı belediyede mevcut ise belediye başkanının onayıyla nakil olabilirsiniz. tabi sizin kurumunuzda muvafakat vermek zorunda

Eren.6161
Aday Memur
26 Ekim 2021 14:37

Kadronuz ne acaba?

kutlukhsn, 3 yıl önce
Benim kurum problem çıkarmaz. Ama karşılığında kadro var mi bilmiyoruum

kutlukhsn
Memur
26 Ekim 2021 14:39

Ben ysk dayım zabıt katibi ama vhki ile denk kadro
Eren.6161, 3 yıl önce

Kadronuz ne acaba?

ustalık
Kapalı
29 Ekim 2021 09:41

1. Sözleşmeli jandarma Asb 657 e tabi midir ? Jandarma hizmetler sınıfı subay astsubay ve uzman jandarma diyor 4678 sayılı kanuna tabi sözleşmeli subay ve astsubaylar.

2. Tabi olduğunu düşünelim 10 gün işe gitmeyip istifa ederse bekleme süresi 92. Madde ile tekrar atanmak için mevcutmudur? 657 e tabi ise sözleşmeli personel kadroluya geçecek ise bekleme süresine tabi değildir sadece sözleşmeli personel olacak ise bekleme süresine tabidir diyor.

3. Tabi olmadığını düşünürsek, (10 gün işe gitmeyip istifa için bakanlıktan olur almışlar sözleşmeli subayve astsubaylar için bu işlemi yapıyorlar bu arada. Buşekilde istifa etmek isteyenler etsin mi tarzı olur almışlar). Zaten bekleme süresi yoktur diğer kanunlara tabi personellerde. Şimdi daha önce belediyeüniversite yada bakanlığa bu şekilde giren duyan eden var mıdır?

4. Benim fikrim sözleşmeli jandarma subay ve astsubay 657 tabi olsun yada olmasın 97. Madde ye göre bekleme süresine tabi olmadığı yönünde tabiyse sözleşmeli olduğu için beklemez, değilse farklı kanuna tabi olduğu için beklemez. Sizlerin görüşü nedir arkadaşlar ? Bu konu önemli teşekkür ederim

ustalık
Kapalı
29 Ekim 2021 09:43

1. Sözleşmeli jandarma Asb 657 e tabi midir ? Jandarma hizmetler sınıfı subay astsubay ve uzman jandarma diyor 4678 sayılı kanuna tabi sözleşmeli subay ve astsubaylar.

2. Tabi olduğunu düşünelim 10 gün işe gitmeyip istifa ederse bekleme süresi 92. Madde ile tekrar atanmak için mevcutmudur? 657 e tabi ise sözleşmeli personel kadroluya geçecek ise bekleme süresine tabi değildir sadece sözleşmeli personel olacak ise bekleme süresine tabidir diyor.

3. Tabi olmadığını düşünürsek, (10 gün işe gitmeyip istifa için bakanlıktan olur almışlar sözleşmeli subayve astsubaylar için bu işlemi yapıyorlar bu arada. Buşekilde istifa etmek isteyenler etsin mi tarzı olur almışlar). Zaten bekleme süresi yoktur diğer kanunlara tabi personellerde. Şimdi daha önce belediyeüniversite yada bakanlığa bu şekilde giren duyan eden var mıdır?

4. Benim fikrim sözleşmeli jandarma subay ve astsubay 657 tabi olsun yada olmasın 97. Madde ye göre bekleme süresine tabi olmadığı yönünde tabiyse sözleşmeli olduğu için beklemez, değilse farklı kanuna tabi olduğu için beklemez. Sizlerin görüşü nedir arkadaşlar ? Bu konu önemli teşekkür ederim

Ayrıca bknz

https://sorucevap.memurlar.net/soru/3540/sozlesmeli-astsubayim-istifa-edersem-memur-olmak-icin-bekleme-suresi-bulunuyor-mu.html?utm_source=headlines

30 Ekim 2021 07:17

+
31 Ekim 2021 18:58

+

Sociology94
Aday Memur
21 Nisan 2024 21:42

merhaba, ben bir üniversitede kadrolu memurum 1 yıldır , belediyeye sosyolog olarak geçiş yapabilir miyim?

Eren.6161, 3 yıl önce

Eren.6161
Aday Memur
21 Nisan 2024 21:44

Aday memurlugunuz kalktı mı yoksa sözleşmeliyken 7433 sayili Kanun ile mi memur oldunuz?
Sociology94, 1 yıl önce

merhaba, ben bir üniversitede kadrolu memurum 1 yıldır , belediyeye sosyolog olarak geçiş yapabilir miyim?

Sociology94
Aday Memur
23 Nisan 2024 21:31

evet bu kanunla kadrolu memur oldum.

Eren.6161, 1 yıl önce
Aday memurlugunuz kalktı mı yoksa sözleşmeliyken 7433 sayili Kanun ile mi memur oldunuz?
Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi