Editörler : ayşegül bgm
16 Ekim 2021 00:19   

Sağlık sen başkanı Semih Durmuş
Arkadaşlar bu hafta cem tv haber canlı yayınına katılan Semih durmus atamanın maliye bakanlığında olduğunu maliyenin onay vermediğini söylüyor.Durumlara bakınca sağlık bakanlığı bu kadar gecistirdigi atamayi alsaydi en azından duyurusunu yapmis olsu gerekirdi bakan zira 2-3 ay dedi.Duyumcularin hepsi maliyedem çıkmış duyuru kısminda diyor lakin Employment daha sayının beklendigini yani maliyede olduğunu söylüyor. Semih in canlı yayini YouTube a 6 saat önce aktarılmış dileyen arkadaslar acip izleyebilir. Gelde isin içinden çık maliyeden cikmamissa eger hala bir an evvel maliyeye baski yapilip etkinlikler maliyeye dönük yapilmali. Bir an evvel sağlıkcilarin hakettigi atama gelmesi ümidiyle...
16 Ekim 2021 00:23

Hemsirebey333
Aday Memur

Ya vallahi bıktım bu ne be arkadasım her gün biri farklı bir şey diyo kime neye inancağımızı şaşırdık

16 Ekim 2021 00:25

atamabeklerkenn
Memur

Allah'ım enn kısa sürede resmi açıklama gelsin de bitsin şu kabus ya

16 Ekim 2021 00:28

Atanamayan ben
Aday Memur

Allah'ım enn kısa sürede resmi açıklama gelsin de bitsin şu kabus ya

atamabeklerkenn, 1 yıl önce - Alıntıya git
Dernek verildi diyordu inanmıştım ama bu adam maliye diyorsa ona inanırım çünkü bakanlıktan birileri ile görüşen ile direkt bakan ile görüşen kişiyi aynı kefeye koymam Semih durmuş a inanırım ki employment de sayı bekleniyor diyo umarım duyuru bu ay gelir artık kılavuzdan ümidi kestim ben
16 Ekim 2021 00:30

Labtek12
Aday Memur
2 günde bir başa sarıyoruz ya ne maliyeymiş arkadaş yıl sonu geldi hala nasıl maliyede olabilir
16 Ekim 2021 00:35

lBumblebee
Memur
Semih durmuş güvenilir biri değil bundan 3 ay önce Haziran dönemindede 30 bin sağlıkçı alınacağını maliyenin onay verdiğini söylemişti hatta bazılarında ekran görüntüsü bile vardı atama haberini en son verecek insan Semih durmuştur geçen gün Cumhurbaşkanı ile görüşüp atamayı gündeme getirmeyen ve tek amacı sözleşmelilere kadro gelmesi ve tek kalemde maaş sağlamak olan bir vasıfsız başkandır
16 Ekim 2021 00:47

Jagro
Yasaklı
Ya arkadas semih durmusun atama icin herhangi bir cabasi veya gorusmesi yok ki .fkocayla 2021 yilinda defalarca gorusmesine ragmen atama konusunu hic dile getirmedi bile . Gelisiguzel konusuyor adam iste kaldı ki maliye tarafindan onay verildigi bilgisi birkac gun once geldi.Semih durmus atama icin gorusme yapmis olsa bile onay verilmeden once bu bilgiyi almis olabilir.Guncel bilgiden haberi olmayabilir.
16 Ekim 2021 01:06

Diyaliz82
Memur
Semih durmuş güvenilir biri değil bundan 3 ay önce Haziran dönemindede 30 bin sağlıkçı alınacağını maliyenin onay verdiğini söylemişti hatta bazılarında ekran görüntüsü bile vardı atama haberini en son verecek insan Semih durmuştur geçen gün Cumhurbaşkanı ile görüşüp atamayı gündeme getirmeyen ve tek amacı sözleşmelilere kadro gelmesi ve tek kalemde maaş sağlamak olan bir vasıfsız başkandır
lBumblebee, 1 yıl önce - Alıntıya git
Aynen öyle samimiyetsiz adam madem öyle bir durum var cumhurbaşkaniyla neyin sohbetini yaptin semih bey? Aldığın haklarla övünüyon hangi saglikciya ne hak alabildin isciler in yarisi kadar hak alamadin bide utanmadan övünüyor musun ? La saglikcinin sendikası bile sendikacılığıni yapamiyor bune baht bir an evvel gelir insAllah bu atama git gide mide bulandırıci hale geldi herkes kafasına göre bir sey söylüyor olan atama bekleyenlere oluyor
16 Ekim 2021 01:20

lBumblebee
Memur
Aynen öyle samimiyetsiz adam madem öyle bir durum var cumhurbaşkaniyla neyin sohbetini yaptin semih bey? Aldığın haklarla övünüyon hangi saglikciya ne hak alabildin isciler in yarisi kadar hak alamadin bide utanmadan övünüyor musun ? La saglikcinin sendikası bile sendikacılığıni yapamiyor bune baht bir an evvel gelir insAllah bu atama git gide mide bulandırıci hale geldi herkes kafasına göre bir sey söylüyor olan atama bekleyenlere oluyor
Diyaliz82, 1 yıl önce - Alıntıya git
Maalesef öyle eğitimsene bakıyorum her makama her röportajda öğretmen açığından ve öğretmen ataması yapılması gerektiğini söylüyor ve dikkate alındığı için hep atamalara ön ayak oluyor
16 Ekim 2021 14:31

denizzz19
Aday Memur

o video çarşamba gününden kalma. Hatta kamudan haber çarşamba öğlen onun haberini yaptı

Toplam 9 mesaj