Editörler : ayşegül bgm
16 Ekim 2021 15:56   

Kapalı
29 Ekim Etlik Şehir Hastanesi Açılışı.
Bu hastanenin açılışı bir aksilik olmazsa Cumhurbaşkanı tarafından 29 Ekim'de olacak. Bilindiği üzere kapasite ve konum açısından çok fazla önem verilen bir hastane. Üstelik yıllardır açılışı ertelendiği için de çoğu kesim tarafından eleştirilen, siyaset konusu haline gelen bir hastane. B sebeplerden ötürü etlik hastanesi açılışında tüm sağlıkçılara verilecek atama haberi olumsuz havayı dağıtacaktir. Bunu bilen yetkili kesimler de o gün atama haberini verecektir diye temenni ediyoruz. İnşallah o günlere kalmaz diyelim ama o günlere kalacaksa da inşallah 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Hastane açılışında söyler diye temennide bulunalım
16 Ekim 2021 16:03

Snnsmsk5716
Aday Memur
O tarihte rte g20 de mi ne olacaktı galiba
16 Ekim 2021 16:05

Socialworker89
Kapalı
O tarihte rte g20 de mi ne olacaktı galiba
Snnsmsk5716, 1 yıl önce - Alıntıya git
G20 30-31 Ekim'de Roma'da olacak. 29 Ekim törenlerine Cumhurbaşkanının katılıp akabinde İtalya'ya gideceğini düşünüyorum.
16 Ekim 2021 16:06

Snnsmsk5716
Aday Memur
G20 30-31 Ekim'de Roma'da olacak. 29 Ekim törenlerine Cumhurbaşkanının katılıp akabinde İtalya'ya gideceğini düşünüyorum.
Socialworker89, 1 yıl önce - Alıntıya git
İnşallah
16 Ekim 2021 16:08

saglikatamasiistiyor
Aday Memur

Emin misiniz açılış olacağından bu tarihte? Ben pek inanmıyorum.

16 Ekim 2021 16:10

Socialworker89
Kapalı

Emin misiniz açılış olacağından bu tarihte? Ben pek inanmıyorum.

saglikatamasiistiyor, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bu hastanenin açılışı yıllardır ertelendiği için acaba yine mi ertelenir diye düşünmemiz çok doğal. Fakat resmi olarak elimizdeki tek bilgi Cumhurbaşkanınin 1 ay önce bizzat kendisinin 29 Ekim'de bu hastanenin açılışını yapacaklarını söylemesi. Güzel ülkemizde tabiki 1 ay da bircok şey değişir bakalım inşallah bir kez daha ertelenmez
16 Ekim 2021 16:15

saglikatamasiistiyor
Aday Memur
Bu hastanenin açılışı yıllardır ertelendiği için acaba yine mi ertelenir diye düşünmemiz çok doğal. Fakat resmi olarak elimizdeki tek bilgi Cumhurbaşkanınin 1 ay önce bizzat kendisinin 29 Ekim'de bu hastanenin açılışını yapacaklarını söylemesi. Güzel ülkemizde tabiki 1 ay da bircok şey değişir bakalım inşallah bir kez daha ertelenmez

Ben sadece katıldığı Tv programında yıl bitmeden açılışını yapacağız dediğini duymuştum Cumhurbaşkanının. Ama 29 Ekim dediğini hiç duymadım öyleyse dediğiniz olabilir.

16 Ekim 2021 16:37

fzth
Aday Memur

Fahrettin koca tweet atmış Eylül ayında 29ekim açılış diye orda gördüm. Bir de geçenlerde ahaber kocaeli şehir hastanesi için tamamlandı haberi yapmıştı o ne zaman açılacak acaba

16 Ekim 2021 16:46

Socialworker89
Kapalı

Fahrettin koca tweet atmış Eylül ayında 29ekim açılış diye orda gördüm. Bir de geçenlerde ahaber kocaeli şehir hastanesi için tamamlandı haberi yapmıştı o ne zaman açılacak acaba

fzth, 1 yıl önce - Alıntıya git
Evet, Kocaeli şehir hastanesi de açılışı yapılacak hastanelerden bir tanesi. O hastanenin açılışı da 29 Ekim'de olursa atama haberi gelme ihtimali daha da artar
16 Ekim 2021 17:02

Onurrrrr.
Memur

fzth, 1 yıl önce - Alıntıya git
A haber izlerseniz öyle şeyler normal hocam :) inşattında çalışan arkadaşım 2 yıl sürer dedi açarlarsa sadece acili belki yıl sonu olur dedi
16 Ekim 2021 18:54

Belizz111
Kapalı
A haber izlerseniz öyle şeyler normal hocam :) inşattında çalışan arkadaşım 2 yıl sürer dedi açarlarsa sadece acili belki yıl sonu olur dedi
Onurrrrr., 1 yıl önce - Alıntıya git

Genelde tamamen bitmeden açılış yapılıyor belki bu sefer de öyle olur inşallah öyle olur

16 Ekim 2021 18:55

Belizz111
Kapalı

Geçen hafta da 21 ekimde açılacak diye söylentiler çıkmıştı

16 Ekim 2021 19:06

BarisHealthCompany
Kapalı

Genelde tamamen bitmeden açılış yapılıyor belki bu sefer de öyle olur inşallah öyle olur

Belizz111, 1 yıl önce - Alıntıya git

Erzurum Şehir Hastanesi de açıldıktan 1 sene sonra açılış yapıldı :D

16 Ekim 2021 20:06

Onurrrrr.
Memur

Belizz111, 1 yıl önce - Alıntıya git
Açılış olur olmasına da 3 tane ilçe devlet hastanesi kapatılıp oraya geçicek zaten şuan cok cok az bir kısmı açılacak belki kılavuzda yeri bile olmaz. Kocaeli iehir hastanesi için cok ümitlenmeyin onu demek istiyorum
16 Ekim 2021 20:28

kırmızısaçlıkdn
Aday Memur
Taşınacak hastaneler daha taşınmaya başlamamış Aralık diyordu taşınacak hastanede çalışan biri
16 Ekim 2021 20:33

farkederkardesim
Yasaklı

Ya arkadaşlar, herkes öbür haftayı işaret etti. Öbür hafta gelirse gelir, gelmezse hastane açılışında da gelmez. Bu etliğe tam 6 kere açılış tarihi vermişler, açılmamış. Şehir hastaneleri ihale alınan firmalar tarafından ucuza mal olması için yüzlerce taşeron firmaya yaptırıldığı için, illa bir yerinde problem çıkıyor. Çok beklemeyin yani açılmasını.

Odağımız öbür hafta, yoksa kasıma beklicez.

16 Ekim 2021 21:47

Belizz111
Kapalı
Açılış olur olmasına da 3 tane ilçe devlet hastanesi kapatılıp oraya geçicek zaten şuan cok cok az bir kısmı açılacak belki kılavuzda yeri bile olmaz. Kocaeli iehir hastanesi için cok ümitlenmeyin onu demek istiyorum
Onurrrrr., 1 yıl önce - Alıntıya git

Evet de örneğin istanbul'daki şehir hastanesi daha açılmamışken kapatılacak olan hastanelere ekstra personel aldılar daha sonra o personelleri şehir hastanesine kaydırdılar şimdi de o kapatılacak olan hastanelere personel alıp şehir hastanesi açıldığında oraya kaydırabilirler yani her şeyi yapabilirler bilemiyoruz

16 Ekim 2021 23:32

ugur-ky
Aday Memur

Açılış 29 ekimde yapılacak mi bilmem ama hastanelerin taşınma süreci nisanda olacak.dışkapıda çalışıyorum.suan güncel taşınma tarihi nisan diyorlar

17 Ekim 2021 08:46

Katmerliekmek
Kapalı
29 ekimde Atatürk kültür merkezi açılışı var cb orada olacak bence
17 Ekim 2021 12:23

atoprak21
Aday Memur

29 Ekimde c.başkanı akm açılışında olacakmış vali yerlikaya öyle demiş şehir hastanesiyle birlikte açma olasılıği yok gibi ikisi birbirinden bağımsız sanki

17 Ekim 2021 13:05

Socialworker89
Kapalı

29 Ekimde c.başkanı akm açılışında olacakmış vali yerlikaya öyle demiş şehir hastanesiyle birlikte açma olasılıği yok gibi ikisi birbirinden bağımsız sanki

atoprak21, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bekleyip görelim bakalım
Toplam 22 mesaj