O tarihte rte g20 de mi ne olacaktı galiba Snnsmsk5716, 1 yıl önce - Alıntıya git
G20 30-31 Ekim'de Roma'da olacak. 29 Ekim törenlerine Cumhurbaşkanının katılıp akabinde İtalya'ya gideceğini düşünüyorum. Socialworker89, 1 yıl önce - Alıntıya git
Emin misiniz açılış olacağından bu tarihte? Ben pek inanmıyorum.
Emin misiniz açılış olacağından bu tarihte? Ben pek inanmıyorum. saglikatamasiistiyor, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bu hastanenin açılışı yıllardır ertelendiği için acaba yine mi ertelenir diye düşünmemiz çok doğal. Fakat resmi olarak elimizdeki tek bilgi Cumhurbaşkanınin 1 ay önce bizzat kendisinin 29 Ekim'de bu hastanenin açılışını yapacaklarını söylemesi. Güzel ülkemizde tabiki 1 ay da bircok şey değişir bakalım inşallah bir kez daha ertelenmez Socialworker89, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ben sadece katıldığı Tv programında yıl bitmeden açılışını yapacağız dediğini duymuştum Cumhurbaşkanının. Ama 29 Ekim dediğini hiç duymadım öyleyse dediğiniz olabilir.
Fahrettin koca tweet atmış Eylül ayında 29ekim açılış diye orda gördüm. Bir de geçenlerde ahaber kocaeli şehir hastanesi için tamamlandı haberi yapmıştı o ne zaman açılacak acaba
Fahrettin koca tweet atmış Eylül ayında 29ekim açılış diye orda gördüm. Bir de geçenlerde ahaber kocaeli şehir hastanesi için tamamlandı haberi yapmıştı o ne zaman açılacak acaba fzth, 1 yıl önce - Alıntıya git
A haber izlerseniz öyle şeyler normal hocam :) inşattında çalışan arkadaşım 2 yıl sürer dedi açarlarsa sadece acili belki yıl sonu olur dedi Onurrrrr., 1 yıl önce - Alıntıya git
Genelde tamamen bitmeden açılış yapılıyor belki bu sefer de öyle olur inşallah öyle olur
Geçen hafta da 21 ekimde açılacak diye söylentiler çıkmıştı
Genelde tamamen bitmeden açılış yapılıyor belki bu sefer de öyle olur inşallah öyle olur Belizz111, 1 yıl önce - Alıntıya git
Erzurum Şehir Hastanesi de açıldıktan 1 sene sonra açılış yapıldı :D
Ya arkadaşlar, herkes öbür haftayı işaret etti. Öbür hafta gelirse gelir, gelmezse hastane açılışında da gelmez. Bu etliğe tam 6 kere açılış tarihi vermişler, açılmamış. Şehir hastaneleri ihale alınan firmalar tarafından ucuza mal olması için yüzlerce taşeron firmaya yaptırıldığı için, illa bir yerinde problem çıkıyor. Çok beklemeyin yani açılmasını.
Odağımız öbür hafta, yoksa kasıma beklicez.
Açılış olur olmasına da 3 tane ilçe devlet hastanesi kapatılıp oraya geçicek zaten şuan cok cok az bir kısmı açılacak belki kılavuzda yeri bile olmaz. Kocaeli iehir hastanesi için cok ümitlenmeyin onu demek istiyorum Onurrrrr., 1 yıl önce - Alıntıya git
Evet de örneğin istanbul'daki şehir hastanesi daha açılmamışken kapatılacak olan hastanelere ekstra personel aldılar daha sonra o personelleri şehir hastanesine kaydırdılar şimdi de o kapatılacak olan hastanelere personel alıp şehir hastanesi açıldığında oraya kaydırabilirler yani her şeyi yapabilirler bilemiyoruz
Açılış 29 ekimde yapılacak mi bilmem ama hastanelerin taşınma süreci nisanda olacak.dışkapıda çalışıyorum.suan güncel taşınma tarihi nisan diyorlar
29 Ekimde c.başkanı akm açılışında olacakmış vali yerlikaya öyle demiş şehir hastanesiyle birlikte açma olasılıği yok gibi ikisi birbirinden bağımsız sanki
29 Ekimde c.başkanı akm açılışında olacakmış vali yerlikaya öyle demiş şehir hastanesiyle birlikte açma olasılıği yok gibi ikisi birbirinden bağımsız sanki atoprak21, 1 yıl önce - Alıntıya git