Editörler : crops35
17 Ekim 2021 01:02

Mke mülakat
Ben şehir dışından başvurdum 6 ekimde sınava girdim. 14ünde arayıp 15 ekime mülakata Çağırdılar bir şekilde aceleyle gittim mülakat sonucun bir hafta içinde belli olacağını olumlu olması halinde teknik mülakata gireceğim söylendi bende geri döndüm 1 gün sonra yani bugün saat 20 de mesaj geldi. 17 ekim yani yarın saat 9 da teknik mülakata çağırıyorlar Benim şehir dışında yaşadığımı bilmiyorlar sanki . Arıyorum açan yok .nasıl yarın sabah gel diye mesaj atabiliyorlar Ben bu işin altında art niyet arıyorum referanslı arkadaşları almak için benim gibileri bu yöntemle eliyorlar galiba en iyi maaşı Verseler de en iyi şartlar olsada kalsın artık

KİNG0NG
Aday Memur
18 Ekim 2021 02:43

hocam merhaba geçmiş olsun .Ben Ankara da oturuyorum banada aynı şekilde yapıldı dedim şehir dışında olsam ne olacaktı . Neyse mülakata girdik ayın 16sındada teknik mülakata çağırdılar yine son gün akşam 17.30 da mesaj geldi sabah 12de teknik sınav var diye , Sabah işleri güçleri erteledik tam sınava gitmeye hazırlanıyorum pat bi mesaj daha bugün olan teknik mülakatınızın tarih ve saatinde değişiklik yapılmış olup GÜN İÇERİSİNDE , YARIN SINAV YERİ ve SAATİ İLE İLGİLİ Bilgilendirileceksiniz diye ne gün içerisinde mesaj geldi nede pazar günü bi mesaj geldi bakalım sabah arıycam mülakat tarihini kaçırdınız demelerini bekliyorum

Noname111
Aday Memur
18 Ekim 2021 12:49

Pazar günü aradılar beni gelmediniz dediler bende gece mesaj atıyorsunuz sabah gel diyorsunuz benim gibi şehir dışından olan insanlar nasıl gelebilir ankarada yaşayanlar bile zorluk çeker dedim bana dedikleri şey tamam kolay gelsin diyip kapattılar Ya bu organizasyonu yönetemeyecek kadar beceriksizler yada referansı olan arakadaşları almak için bir strateji
KİNG0NG, 2 yıl önce

hocam merhaba geçmiş olsun .Ben Ankara da oturuyorum banada aynı şekilde yapıldı dedim şehir dışında olsam ne olacaktı . Neyse mülakata girdik ayın 16sındada teknik mülakata çağırdılar yine son gün akşam 17.30 da mesaj geldi sabah 12de teknik sınav var diye , Sabah işleri güçleri erteledik tam sınava gitmeye hazırlanıyorum pat bi mesaj daha bugün olan teknik mülakatınızın tarih ve saatinde değişiklik yapılmış olup GÜN İÇERİSİNDE , YARIN SINAV YERİ ve SAATİ İLE İLGİLİ Bilgilendirileceksiniz diye ne gün içerisinde mesaj geldi nede pazar günü bi mesaj geldi bakalım sabah arıycam mülakat tarihini kaçırdınız demelerini bekliyorum

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi