Adalet bakanlığı alımlarında güvenlik soruşturması mülakatı kazananların listesi acıklandıktan sonra mı yapılıyor yoksa soruşturma yapıldıktan sonra mı kazananların listesi açıklanıyor bilgisi olan birileri var mı ?
2kez ypılıyor kendimden biliyorum ilk önce mülakattan önce ön soruşturma yapıldı diğeride yedek yada asil olduktan sonra yapıldı zaten bir sıkıntı olsa asil yada yedek olmazdınız şuan başlamayı bekliyorum ben güvenlik soruşturması bitmiş 1 buçuk ay sürdü bakanlık onayında evraklar
2kez ypılıyor kendimden biliyorum ilk önce mülakattan önce ön soruşturma yapıldı diğeride yedek yada asil olduktan sonra yapıldı zaten bir sıkıntı olsa asil yada yedek olmazdınız şuan başlamayı bekliyorum ben güvenlik soruşturması bitmiş 1 buçuk ay sürdü bakanlık onayında evraklar İkm womeen, 7 ay önce - Alıntıya git
ıkıncı soruşturma cok daha detaylıymış galiba değil mi?
Mülakattan sonra yapılıyor. Olumsuz gelenleri mülakatta eliyorlar zaten haberleri olmuyor. Liste açıklandığında o iş bitmiş oluyor.
Mülakattan sonra yapılıyor. Olumsuz gelenleri mülakatta eliyorlar zaten haberleri olmuyor. Liste açıklandığında o iş bitmiş oluyor. mektebimaarif, 7 ay önce - Alıntıya git
Pardon "sonuc aciklanmasindan sonra ne yapiliyor?" diye soracaktim hocam. K bakmayin yanlislik oldu. Madsizzle, 7 ay önce - Alıntıya git
ben de onu merak ediyorum çünkü adliyenin asillerden istediği evraklar arasında güvenlik soruşturması formu da var
Komisyondan komisyona değişmekle birlikte güvenlik soruşturması asil olduktan önce veya sonra yapılıyor benim soruşturmam asil olmadan önce yapıldı. Başka bir arkadaşın ise asil olduktan 2 hafta sonra başladı. Biz asil olduğumuzda soruşturma istemediler ama katiplere istemişlerdi komisyona arayıp sorduğunuzda cevap veriyor zaten dediğim gibi her komisyonda farklı.
Büyür bir suçunuz yoksa bişey olmuyor sıkıntı etmeyin
Komisyondan komisyona değişmekle birlikte güvenlik soruşturması asil olduktan önce veya sonra yapılıyor benim soruşturmam asil olmadan önce yapıldı. Başka bir arkadaşın ise asil olduktan 2 hafta sonra başladı. Biz asil olduğumuzda soruşturma istemediler ama katiplere istemişlerdi komisyona arayıp sorduğunuzda cevap veriyor zaten dediğim gibi her komisyonda farklı. furkan7272, 7 ay önce - Alıntıya git
komisyon bilgi veremiyoruz bu konu hakkında dedi
Arkadaşlar ön soruşturma ilk başvurduğunızda yapılıyor sözlü mülakattan yeterli puanı alırsanız ve bir sıkıntı yoksa bu soruşturmada asil yada yedek oluyorsunuz daha sonra kapsamlı soruşturma yapılıyor ayrıntılı olanda bu burda adres teyiti, hakkınızda açılmış dava, vb konulara bakılıyor ve polis tarafından bir rapor gönderiliyor valiliğe tabi burda mitte soruşturma yapıyor ama haberimiz dahi olmuyor hafife almayın polis emniyet askeri ve cezaevi personeline bunlar yapılıyor mesela bir öğretmen bu kadar ayrıntılıbir güvenlik soruşturması geçirmiyor ama asil yada yedek iseniz büyük bir ihtimalle güvenlik soruşturması olumludur adliyeler uğraşmak istemediği için soruşturmayı önden yapıp bitirebilir
Arkadaşlar ön soruşturma ilk başvurduğunızda yapılıyor sözlü mülakattan yeterli puanı alırsanız ve bir sıkıntı yoksa bu soruşturmada asil yada yedek oluyorsunuz daha sonra kapsamlı soruşturma yapılıyor ayrıntılı olanda bu burda adres teyiti, hakkınızda açılmış dava, vb konulara bakılıyor ve polis tarafından bir rapor gönderiliyor valiliğe tabi burda mitte soruşturma yapıyor ama haberimiz dahi olmuyor hafife almayın polis emniyet askeri ve cezaevi personeline bunlar yapılıyor mesela bir öğretmen bu kadar ayrıntılıbir güvenlik soruşturması geçirmiyor ama asil yada yedek iseniz büyük bir ihtimalle güvenlik soruşturması olumludur adliyeler uğraşmak istemediği için soruşturmayı önden yapıp bitirebilir İkm womeen, 7 ay önce - Alıntıya git
asilim ,adliyeye sorduğumda güvenlik soruşturması hakkında bılgı veremıyoruz ama bir iki aya başlarsın dedi soruşturma yapılacak olsa böyle demezdi diye düşünüyorum
asilim ,adliyeye sorduğumda güvenlik soruşturması hakkında bılgı veremıyoruz ama bir iki aya başlarsın dedi soruşturma yapılacak olsa böyle demezdi diye düşünüyorum rickkandmortyy, 7 ay önce - Alıntıya git
Hala çağırılmadık adliye tarafından , 2 ayı geçti evrak teslimini yapalı ama güvenlik soruşturması hala sürüyor...
Asaletini daha önceden almış memurlara da oluyor mu bu soruşturma
4 sene evvel güvenlik soruşturması zaten geçirmiştim
Memurluk süresince bir kaç tutanak yedim ama uyarı cezası bile almadım
Bana da yapılır mı bu soruşturma