2018 buyana en az %50resmi enflasyon varken polsan neden kedi limitlerini yükselmez anlamış değilim
Çok şaşırdım hala üye olan varmı bu kolsana ???
Çok şaşırdım hala üye olan varmı bu kolsana ??? Emreatıs, 1 yıl önce - Alıntıya git
Üyelik artık yeni mesleğe başlayanlar için mecburi. SİSDAĞLI, 1 yıl önce - Alıntıya git
Mecburi diye bir şey olmaz Anayasaya aykırı bu !!!
Mecburi diye bir şey olmaz Anayasaya aykırı bu !!! Emreatıs, 1 yıl önce - Alıntıya git
Anayasa mahkemesi de onay verdi. Mecburi Kesinti yapılabiliyor. Kamunun zencisi, 1 yıl önce - Alıntıya git
Neye göre onay vermiş kimse kimsenin parasını zorla kesemez kaldıkı sandık kendi kar amacını güden özel bir şirket yazık günah bu eflasyon şartlarında paranız pul oluyor bu durumda kazanan adı hariçinde polisle uzaktan yakından alakası olmayan sandık oluyor.
Kredi limitleri şaka gibi. Güncelleme ihtiyacıda hissetmiyorlar.Araç kredisi veriyor mesela 50 bin,ama araç en fazla 10 yaşında olabilir.
Zorla yeni memurlar üye yapılıyor. Bir kaç firmayla anlaşıp indirip ayarliyorlar o kadar. Verdikleri temettüyü vermeselerde olur. Birde geçenlerde faaliyet raporu açıklamışlar ,bilançoda genel yönetim giderleri 30 milyon TL ! Polsan evrenin kozmik bir şakası bize
Aidatlar %50 artmış krediler sabit nasıl yardımlaşma bu
Ilksan örnek olsun polsan 100 lira aidat kesip 50 bin kredi verebiliyorlar uyeleri dusunen kim
Nereye
Şikayet edelim. En az 20 bin verip en fazla 50 vermeli Memurhaps, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ihtiyaç limiti en az maaşın 5 katı olmali
Sandıkta para yok neye göre kredi limitlerini yükseltecekler !!!
Sandık batık bir krum 650 trilyon içini boşatmışlar bunlar gazetelerde haber oldu üye sayısı 27 bine kadar düştü kapısına kilit vurulmasın diye zorunlu üyelik getirildi. Şuan toplanan paralar işsizlik fonunda oldu gibi ihtiyaç olan farkli bir yerlerde kullaniliyor olabilir 20/30 sene sonra millet emekli olmaya başlayinca paralari nasil bulup ödeyecekler oda bir muallak zor öderler eskiden nema vardı ödeyemediler baya uzun bir sene sonra aylara bölüp taksit taksit zar zor ödediler milletin parası pul oldu bu sandik işide ona benzeyebilir.
Acele etmeyin gençler, 273 aylık üyeyim. Aidat limiti 53bin Emekli yardımı 116bin Sandığın geleceği daha güzel olur. Ocakta 125civari Emeklilik yardımı alacak nasipse... Zaten Emeklilik İkramiye 140-150 anca olur. Sandık hergun daha iyiye gidiyor... Aslanbey1453, 1 yıl önce - Alıntıya git
Benim emekliliğim yakın ben paramı alayımda geriye kalanlar ne yaparsa yapsın :)
Bu polsana üye değilim , kredi çekebilirmiyim Kartal027, 1 yıl önce - Alıntıya git
Benim emekliliğim yakın ben paramı alayımda geriye kalanlar ne yaparsa yapsın :) Seyitahmet., 1 yıl önce - Alıntıya git
Merak etm kardeş, senin masadan almıyorum, 273ay ödedim Boru değil yani:))))) Aslanbey1453, 1 yıl önce - Alıntıya git
daha ne yazdığımı bile anlamamışsın ironi var orda ayrıca burdaki gençleri sandikla ilgili yanlış yönlendirme sandıktan alacağın emekli parasının hayrını göremezsin bilader.