Editörler : ProletariatKubil ay
«82838485868788899091929394

Ardak1
Aday Memur
19 Mart 2022 02:37

Şimdi ortalama 4 yılda bir yer mi değiştirecez yani yeni başlayan için örnek Bursa da başlayan bir polis, 6+4+4+4 =18 yıl sabit duramayacak mı, yaşı 25 de başladığında ancak 43 yaşında bölgeleri tamamlamış olacak. Doğrumu anlamışım?

Karaahmet38
Kapalı
19 Mart 2022 03:12

4 bölgeyi de tamamlayıp 2.bolge 2. Guruptan batıya dönecek olan birisi bütün tercihlerini aynı bölgeden yapabilir mi ?

Mert0987
Aday Memur
19 Mart 2022 04:08

Şark ilinde iki katı kadar kesintisiz çalışan ikinci bölge hizmetini tamamlamış sayılır diyor ancak bu Erzurum Sivas Adıyaman gibi ipkayla ikinci şark sayılmayan illerde de geçerli olurmu

Nick2791
Aday Memur
19 Mart 2022 04:26

Kısa vadede oldu
Soldierm, 2 yıl önce

Personel daire başkanlığındakilerin böyle bir planlaması yok olsa bile 5/6 yıldan önce gelmesi kesinlikle mümkün değil diyorlar bu iddia ve balonları da kim çıkarıyor merak ediyoruz şeklinde söylemleri var mantık olarak bölge sistemi jandarma da uygulanır polis sayısı ile jandarma sayısı ve çalışılan bölgeler ayni mi?? Bir kere bu yönden bile çelişki barındıran bir durumdur dolayısıyla bu sistemin bizde uygulanması neresinden bakarsanız bakın olmaz olamaz kısa vadede..

ercan+80
Memur
19 Mart 2022 05:34

Şahin abi

2020 yılında hizmet süresini 1 yıl eksik yaptığım(5 yıl olan yeri 4 yıl yaptığım) batı ilinden(Yeni yönetmeliğe göre 1.bölge 2. grup sınıfına giriyor) başka bir batı iline tayin oldum.(Şuan geldiğim yer de yeni yönetmeliğe göre1.bölge 1.grup oluyor).

Yeni yönetmelikte bu sorun olur mu.Yani şuan ki yerde 2. yılım.Sen zaten eski gelmiş olduğun yerde 1.bölge hizmetini 4 yıl yapmışsın yeni geldiğin yerde 1. bölge burda 2 yıl kalmışsın deyip süremi dolmuş mu sayarlar yoksa en son geldiğim yerin süresine mi tabiyim.

Yeni yönetmelikte %50-%100 muhabbeti var.Kafamı karıştırdı biraz

Diego de Leite
Genel Müdür
19 Mart 2022 11:25

Sendeki akıl bizde olsa ne olurduk bilmem ama, işsiz güçsüz bizi hiç ilgilendirmeyen bir kurumun forumlarında dolaşıp polemiğe girmeyeceğimizi biliyorum. Boş vaktiniz çok galiba doktor bey, grev günlerinizi böyle değerlendiriyorsunuz sanırım. Size tavsiyem biraz sosyalleşin, kendinize bir kız arkadaş falan bulun, bir hayatınız olsun. Siz ki tıp bitirmiş über bir insansınız hayatınızı forumlarda polemiklere girerek harcamanız beni derinden üzdü.
BAYKALL, 1 yıl önce

Bendeki akıl sende olsaydı şu an benim gibi hekim olmuştun .. buda sana kapak olsun.budala herif..

To.38
Memur
19 Mart 2022 14:31

Küfür ettin yalancı herif
Yetmişsekizlisc, 1 yıl önce
Sana küfür ettiğim bir yazıyı alintila özür dileyin. Küfür etmedim ben kimseye burada

To.38
Memur
19 Mart 2022 14:32

Al sana küfür
Sirnaktayim aslan ne oldu zamanında torpili yaptırdın şimdi 6 sene gotune girdi burda 6 yil ömür geçmez diye hergun surelerin dusmesinin hayali kuruyorsun dimi lan ahaha bu sene gelmez ise zaten bı daha siktin sene gelmez sende paşa paşa 6 yılını yaparsin

To.38
Memur
19 Mart 2022 14:38

Banane İstanbul dakinden teşkilat İstanbul'dan mi ibaret dersen bölge de sana böyle girer işte aslanım
İstanbul'da çok çalışmis eee sistem degismeliymisss eee başka oldu İstanbul da çalışan 15-20 bin atıyorum personel için Türkiye geneli toplam personel bu sisteme uydurulacak buna hak reva diyilecek millette bu sistem iyi olur diye savunacak... İyi yapsın hükümet oy potansiyelleri çok yüksek sanırım polislerin oyunu garanti gözü ile bakıyorlar galiba :)
Toplam 1869 mesaj
«82838485868788899091929394

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi