Arkadaşlar okulda birkaç öğretmen var ama benim adaylık önce kalktığı için müdürün isteği , ilçenin oluru ,kaymakamlık ve valilik onayıyla istemediğim halde kendi okulumda açık olduğu için müdür yardımcısı olarak görevlendirildim. Yazıda İl İidaresi kanunun 31.maddesi f bendi gerekçe gösteriliyor :
"F) Kaymakam, ilçede teşkilatı ve görevli memuru bulunmıyan işlerin yürütülmesini, bu işlerin görülmesiyle yakın ilgisi bulunan herhangi bir idare veya daire başkanlığından isteyebilir. Bu suretle verilen işlerin yapılması mecburidir"
https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/1.3.5442.pdf
size sormak istediğim ben istifa edebilir miyim tekrar süreyi uzatabilirler mi uzatırlarsa ne kadar hiç birini bilmiyorum.müdür seneye de tekrar beni görevlendireceğini söylüyor diğer öğretmenlerin adaylığı kalkmış olursa yine beni görevlendirebilirler mi lütfen bilen bir arkadaş cevaplasın, istemediğimi belirttiğim halde zorla yaptılar ben öğretmenlik yapmak istiyorum şu an psikolojik olarak kötü durumdayım ve size danışmak istedim...
size görev resen verilmiş ve gerekli onayı alınmış istifa etmek ve görevin uzatılmamasını talep etmek hakkınız elbet lakin devlette size sana burda ihtiyacım var diyor oraya kadrolu bir yönetici atanmazsa okul müdürünüz ve diğer öğretmenler bir araya gelip konuşup anlaşabilirsiniz bu sene sen yaparsın seneye başka biri ama sonuçta bir görev var ve bunun yapılması gerekiyor
Devlet işini yapacak birini bulur. Basın istifayı geçin. Devletin idareci ihtiyacı varsa önce mülakatlarda elediklerinden özür dilesin sonra başkalarına resen versin.
İl içi atamada süre şartı 2 yıl olmalıdır
Devlet işini yapacak birini bulur. Basın istifayı geçin. Devletin idareci ihtiyacı varsa önce mülakatlarda elediklerinden özür dilesin sonra başkalarına resen versin. hugo.almeida, 1 yıl önce - Alıntıya git
istifa kabul görmüyor ki , maddede zorunludur diyor
arkadaşlar net bilgisi olan yok mu veya daha önce yaşayan
istifa kabul görmüyor ki , maddede zorunludur diyor syrioforel, 1 yıl önce - Alıntıya git
Dilekçe vereceksiniz hocam o zaman Görevlendirmenin iptalini istiyorum ailevi nedenlerden falan diye. Kabul görürse görür.
size görev resen verilmiş ve gerekli onayı alınmış istifa etmek ve görevin uzatılmamasını talep etmek hakkınız elbet lakin devlette size sana burda ihtiyacım var diyor oraya kadrolu bir yönetici atanmazsa okul müdürünüz ve diğer öğretmenler bir araya gelip konuşup anlaşabilirsiniz bu sene sen yaparsın seneye başka biri ama sonuçta bir görev var ve bunun yapılması gerekiyor tarhici29, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bu görevi ben yaptıktan sonra tekrar beni seçebilirler mi peki diğerleri de varken?
Bu görevi ben yaptıktan sonra tekrar beni seçebilirler mi peki diğerleri de varken? syrioforel, 1 yıl önce - Alıntıya git
hocam bunu müdürle ve diğer öğretmenlerle oturun konuşun aranızda anlaşırsanız sorun olmaz müdürün biraz anlayışlı olması gerekiyor kimseye istemediği iş zorla yaptırılmaz ama sonuçta okulun tüm yüküde müdüre yüklenmemeli bu yüzden resen görev verilmiş ama anlaşırsanız müdür diğer arkadaşı teklif eder devam etmeze başka birini eder ama kimse istemezse birini mecbur seçerler
sen yanmasan ben yanmasam biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa
hocam bunu müdürle ve diğer öğretmenlerle oturun konuşun aranızda anlaşırsanız sorun olmaz müdürün biraz anlayışlı olması gerekiyor kimseye istemediği iş zorla yaptırılmaz ama sonuçta okulun tüm yüküde müdüre yüklenmemeli bu yüzden resen görev verilmiş ama anlaşırsanız müdür diğer arkadaşı teklif eder devam etmeze başka birini eder ama kimse istemezse birini mecbur seçerler tarhici29, 1 yıl önce - Alıntıya git
sıkıntı şu ki kimse istemiyor , müdür de zoraki beni seçmek istiyor
sen yanmasan ben yanmasam biz yanmasak nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa dundarbeyguneribey, 1 yıl önce - Alıntıya git
yanarak değil yaparak aydınlığa çıkar bu ülke.