Arkadaşlar cografya da engin eraydin mi bayram meral mi tavsiye edersiniz
Mehmet Egit 1
Bayram meral 2 derim ben
Bayram meral coğrafyanın babası lakin tekrarıda engin eraydından izleyin ikiside gayet iyi anlatıyor iibf17, 8 ay önce - Alıntıya git
Hocam bayram meral den dinledim mesela ilk 3 uniteyi ama sorularda çok yanlisim çıkıyor engin eraydin dan tekrar dinlemeye karar verdim o özel noktalara daha cok deginmis gibi geldi ya da bayram meral den dinlediğim belki de bi temel olmuştur diye öyle gelmiş de olabilir
engin eraydın nokta. ben onunla çalışarak 18 de 17 yapmıştım geçen yıl lisansta. Bayram hoca da iyi lakin engin hoca kadar detaylı anlatmıyor ancak cila çekilir
engin eraydın nokta. ben onunla çalışarak 18 de 17 yapmıştım geçen yıl lisansta. Bayram hoca da iyi lakin engin hoca kadar detaylı anlatmıyor ancak cila çekilir hadilantereyag, 8 ay önce - Alıntıya git
Evet destekli ilerleyebilirim temel atma engin hoca tekrar da bayram meral ile gibi teşekkür ederim
Ben de Engin Eraydın diyorum. Onun sayesinde en son ki kpss de 16 net yaptım 18 soruda.
Engin Eraydın. 2020 kpss de sıfırdan 17 net yaptım onun sayesinde
Ben 3 hocayı da dinledim. Önce engin eraydın diyorum.
Verdiğiniz öneriler için hepinize teşekkür ediyorum arkadaşlar inşallah hepimizin atanabildigi bir sene olur
Kesinlikle engin eraydın. Geçen yıl onun sayesinde 18/18 yaptım. Coğrafya büyütülecek bir ders değil. Bayram meral abuk sabuk terimlere değiniyor çok boş yapıyor.
bence bir karşılaştırma yapma saçma.sonuçta ikisi de coğrafya mezunu ve aynı yoldan geçen 2 uzman
bence bir karşılaştırma yapma saçma.sonuçta ikisi de coğrafya mezunu ve aynı yoldan geçen 2 uzman muhammedcann, 8 ay önce - Alıntıya git
Allah aşkına her yazilana propaganda gözüyle bakıp sacma algı yaratmayin kpss sürecinde deneyimli arkadaşlardan fikir almak bu süreci kolaylaştırıyor karşılaştırma yaparken birini kotuleme durumu yok ne mezunu olduğunu söyleyip bizi aydinlattiginiz için teşekkür ederim size göre ikisi de iyi madem ikisini aynı anda dinleyin
Hangisinin anlatış tarzını seviyorsan onu dinle.Ben Bayram hocayla 18 de 17 yaptım ama Engin hoca da çok iyi anlatır yani onu da dinlesem yine aynı yapardım.
Tabiki Bayram Meraal
bayram hoca canndır
baram meral
engin eraydın