Editörler : ayşegül bgm
22 Ekim 2021 11:56   

Kapalı
Gazi üniversitesi
Arkadaşlar merhaba Gazi üniversitesine başvuracağım. Yalnız ÖSYM sonucu getirildiği halde bilgiler başarıyla çekildi sonuç bulunamadı diyor yardımcı olur musunuz?
22 Ekim 2021 16:46

Adaturan
Aday Memur
Siz halledebildiniz mi bende de aynı hata oluştu
22 Ekim 2021 19:59

Saglıkcın1z
Aday Memur
Bende aynı sorunu yaşıyorum
22 Ekim 2021 20:04

BİŞENGGG
Kapalı
Siz halledebildiniz mi bende de aynı hata oluştu
Adaturan, 2 yıl önce - Alıntıya git
Vallaha olmadı ya
22 Ekim 2021 20:48

Adaturan
Aday Memur
Vallaha olmadı ya
BİŞENGGG, 2 yıl önce - Alıntıya git
Üniversiteyi aradım mail atın diyorlar mail attım ama gün içinde dönmediler
23 Ekim 2021 07:20

BİŞENGGG
Kapalı
Üniversiteyi aradım mail atın diyorlar mail attım ama gün içinde dönmediler
Oldu aşağı dosya ekle çıkmış onu ekledim oldu sizin hangi bölüm
23 Ekim 2021 07:37

Adaturan
Aday Memur
Oldu aşağı dosya ekle çıkmış onu ekledim oldu sizin hangi bölüm
Benimki hala olmuyor hemşirelik için başvuracaktım
23 Ekim 2021 07:39

BİŞENGGG
Kapalı
Benimki hala olmuyor hemşirelik için başvuracaktım
Ben teleodnumdan hallettim bir kısmını
23 Ekim 2021 07:46

Adaturan
Aday Memur
Ben teleodnumdan hallettim bir kısmını
Nasıl yaptınız bende telefondan deniyorum
23 Ekim 2021 07:48

BİŞENGGG
Kapalı
Nasıl yaptınız bende telefondan deniyorum
Gün içinde dizüstümden baktım olmadı bir türlü ÖSYM sonucu ekleyemedim akşam denedim aşağı ÖSYM sonuç ekle çıkmıştı ekledim sonra yukarıda ki butona tıklayıp 2020 KPSS sonucu sorgula düğmesi ne bastım kaydettim oldu şükür
23 Ekim 2021 07:50

Adaturan
Aday Memur
Gün içinde dizüstümden baktım olmadı bir türlü ÖSYM sonucu ekleyemedim akşam denedim aşağı ÖSYM sonuç ekle çıkmıştı ekledim sonra yukarıda ki butona tıklayıp 2020 KPSS sonucu sorgula düğmesi ne bastım kaydettim oldu şükür
Ben kpss sonucumu ekliyorum ben okul bilgisini bulamıyorum alınamadı diyor ekleme butonu da yok
23 Ekim 2021 07:51

BİŞENGGG
Kapalı
Ben kpss sonucumu ekliyorum ben okul bilgisini bulamıyorum alınamadı diyor ekleme butonu da yok
O uyarı bir ara bende de vardı biraz bekledim sistem otomatik getiriyor
23 Ekim 2021 07:55

Adaturan
Aday Memur
O uyarı bir ara bende de vardı biraz bekledim sistem otomatik getiriyor
Ben gün içinde denemey devam edeyim o zaman sözleşmeli için bile bu kadar zorlanıyoruz ne diyim
23 Ekim 2021 07:56

BİŞENGGG
Kapalı
Ben gün içinde denemey devam edeyim o zaman sözleşmeli için bile bu kadar zorlanıyoruz ne diyim
Allah yardımcınız olsun Vallahi haklısınız
23 Ekim 2021 07:58

Adaturan
Aday Memur
Allah yardımcınız olsun Vallahi haklısınız
Amin
23 Ekim 2021 16:57

cptn3mo
Aday Memur

Mezuniyet bilgisinde "Servis çağrılırken hata oluştu." diyor. Yardımcı olur musunuz

23 Ekim 2021 18:50

Hemşrehanmm
Memur
İyi akşamlar arkadaşlar .öğrenim durumumda hem lisans hem önlisans var benim lisansı nasıl secmem gerekiyor bölüm uygun değildir şeklinde hata veriyor ? Birde özel bir hastanede çalışıyorum şu anda .bir tane şık var 657 sayılı devlet memurları kanunu uyarınca herhangi bir kamu kurumunda hizmetiniz varsa ekleyin diyor orayı işaretleyip hastane adıni mı yazmam gerekiyor
24 Ekim 2021 08:14

BİŞENGGG
Kapalı
İyi akşamlar arkadaşlar .öğrenim durumumda hem lisans hem önlisans var benim lisansı nasıl secmem gerekiyor bölüm uygun değildir şeklinde hata veriyor ? Birde özel bir hastanede çalışıyorum şu anda .bir tane şık var 657 sayılı devlet memurları kanunu uyarınca herhangi bir kamu kurumunda hizmetiniz varsa ekleyin diyor orayı işaretleyip hastane adıni mı yazmam gerekiyor
Hemşrehanmm, 2 yıl önce - Alıntıya git
Bende aile sağlığı merkezinde Çalışıyorum ama o şıkkı işaretlemedim çünkü devlet memuru değilim
24 Ekim 2021 08:16

Hemşrehanmm
Memur
Bende aile sağlığı merkezinde Çalışıyorum ama o şıkkı işaretlemedim çünkü devlet memuru değilim
Öğrenim durumunu sorgula şıkkı yok nasıl halletttniz kaydete basıyorum bölüm uygun değildir diyor
24 Ekim 2021 08:20

BİŞENGGG
Kapalı
Öğrenim durumunu sorgula şıkkı yok nasıl halletttniz kaydete basıyorum bölüm uygun değildir diyor
Hemşrehanmm, 2 yıl önce - Alıntıya git
O uyarıların hepsi çıkıypor başka bir arkadaşta o sorunu yaşıyordu sorgula diyordu tıklıyordum sonra kayıt etmiyordu akşam baktığımda aşağı bir buton eklemişler ÖSYM sonucu ekleyin diye eğitim durumunu da kendi çekiyor diye biliyorum iki üniversite mezunuysanız sizin yerleşmek istediğiniz alanı manuel olarak işaretlemeniz gerekiyor demek ki 3 gün oldu herhalde başlayalı ama herkes sıkıntı yaşıyor nasıl bir sistemdir
24 Ekim 2021 08:23

Hemşrehanmm
Memur
O uyarıların hepsi çıkıypor başka bir arkadaşta o sorunu yaşıyordu sorgula diyordu tıklıyordum sonra kayıt etmiyordu akşam baktığımda aşağı bir buton eklemişler ÖSYM sonucu ekleyin diye eğitim durumunu da kendi çekiyor diye biliyorum iki üniversite mezunuysanız sizin yerleşmek istediğiniz alanı manuel olarak işaretlemeniz gerekiyor demek ki 3 gün oldu herhalde başlayalı ama herkes sıkıntı yaşıyor nasıl bir sistemdir
Evet ÖSYM sonuç sorgulayı yapıp kaydedebildim ama eğitim durumunu seçemiyorum kendisi getiriyor .önlisans seçili olduğu için de bölüm uygun değildir diye uyarı veriyor lisansı seçemiyorum başvuru yapamıyorum :( mail attım bakalım belki cevap gelir
Toplam 23 mesaj