Siz halledebildiniz mi bende de aynı hata oluştu Adaturan, 8 ay önce - Alıntıya git
Vallaha olmadı ya BİŞENGGG, 8 ay önce - Alıntıya git
Üniversiteyi aradım mail atın diyorlar mail attım ama gün içinde dönmediler Adaturan, 8 ay önce - Alıntıya git
Oldu aşağı dosya ekle çıkmış onu ekledim oldu sizin hangi bölüm BİŞENGGG, 8 ay önce - Alıntıya git
Benimki hala olmuyor hemşirelik için başvuracaktım Adaturan, 8 ay önce - Alıntıya git
Ben teleodnumdan hallettim bir kısmını BİŞENGGG, 8 ay önce - Alıntıya git
Nasıl yaptınız bende telefondan deniyorum Adaturan, 8 ay önce - Alıntıya git
Gün içinde dizüstümden baktım olmadı bir türlü ÖSYM sonucu ekleyemedim akşam denedim aşağı ÖSYM sonuç ekle çıkmıştı ekledim sonra yukarıda ki butona tıklayıp 2020 KPSS sonucu sorgula düğmesi ne bastım kaydettim oldu şükür BİŞENGGG, 8 ay önce - Alıntıya git
Ben kpss sonucumu ekliyorum ben okul bilgisini bulamıyorum alınamadı diyor ekleme butonu da yok Adaturan, 8 ay önce - Alıntıya git
O uyarı bir ara bende de vardı biraz bekledim sistem otomatik getiriyor BİŞENGGG, 8 ay önce - Alıntıya git
Ben gün içinde denemey devam edeyim o zaman sözleşmeli için bile bu kadar zorlanıyoruz ne diyim Adaturan, 8 ay önce - Alıntıya git
Allah yardımcınız olsun Vallahi haklısınız BİŞENGGG, 8 ay önce - Alıntıya git
Mezuniyet bilgisinde "Servis çağrılırken hata oluştu." diyor. Yardımcı olur musunuz
İyi akşamlar arkadaşlar .öğrenim durumumda hem lisans hem önlisans var benim lisansı nasıl secmem gerekiyor bölüm uygun değildir şeklinde hata veriyor ? Birde özel bir hastanede çalışıyorum şu anda .bir tane şık var 657 sayılı devlet memurları kanunu uyarınca herhangi bir kamu kurumunda hizmetiniz varsa ekleyin diyor orayı işaretleyip hastane adıni mı yazmam gerekiyor Hemşrehanmm, 8 ay önce - Alıntıya git
Bende aile sağlığı merkezinde Çalışıyorum ama o şıkkı işaretlemedim çünkü devlet memuru değilim BİŞENGGG, 8 ay önce - Alıntıya git
Öğrenim durumunu sorgula şıkkı yok nasıl halletttniz kaydete basıyorum bölüm uygun değildir diyor Hemşrehanmm, 8 ay önce - Alıntıya git
O uyarıların hepsi çıkıypor başka bir arkadaşta o sorunu yaşıyordu sorgula diyordu tıklıyordum sonra kayıt etmiyordu akşam baktığımda aşağı bir buton eklemişler ÖSYM sonucu ekleyin diye eğitim durumunu da kendi çekiyor diye biliyorum iki üniversite mezunuysanız sizin yerleşmek istediğiniz alanı manuel olarak işaretlemeniz gerekiyor demek ki 3 gün oldu herhalde başlayalı ama herkes sıkıntı yaşıyor nasıl bir sistemdir BİŞENGGG, 8 ay önce - Alıntıya git