O ıssız, üzücü, ızdıraplı günde aramızda olmanızı isteriz. Bildiğiniz gibi 10 gün olarak verilen süre 24ünde dolacaktır. Sağlık mevzuat ölüm tarihini 24 ekim pazar olarak seçmiştir.
Cenaze namazına sağlıkmevzuatt nickli fake maskot ve forumun daimi meczubu marlonbrando yeni hesabıyla katılacaktır.
Buradan cenazede bulunamayacak olan does it ve jagro çelenk gönderecektir.
Ah ulan mevzuat sana guvenmistik. Işıklar içinde uyu
Şimdiden soruyoruz: Nasıl bilirdiniz ey cemaat-ı müslümün
Şimdiden soruyoruz: Nasıl bilirdiniz ey cemaat-ı müslümün Saglikmevz, 7 ay önce - Alıntıya git
İyi bilirdik ama iyi çıkmadı. Gene de öbür dolandıracılara göre daha iyiydi. Benim hakkım helaldir ona.
durun hayır mevzuatın süresi 25 ekimde doluyor canlı canlı gömmeyin
Ben buna niye bu kadar güldüm ya :)) Acayip iyi olmuş ah canım mevzuat bı sen vardın Elimizde seni de kaybettik Allah taksiratını affetsin.
Darısı kalanlara ? İki gün sonra employment duyumları başlar
Darısı kalanlara ? İki gün sonra employment duyumları başlar atanamayaannnn, 7 ay önce - Alıntıya git
Employment kendisinden emin bir şekilde 10 gün sonra olmayacak dedi . Bu adamı boşuna harcamış olabiliriz
Ya ben anlamıyorum cidden adamın açtığı diğer konuların hepsi doğru çıkmış tarihlerde asla yanılmamış nerdeyse saati bile verecekmiş atama konusuna gelince neden böyle oldu yaa niye bu kadar şanssızlık yaşadık
Employment kendisinden emin bir şekilde 10 gün sonra olmayacak dedi . Bu adamı boşuna harcamış olabiliriz Erhmantraut, 7 ay önce - Alıntıya git
Aslında demiş oldu, ben ekim başı ona yalancı dediğimde, ekimde alım olmaz ise beni yalancı çıkarırsın bende forumdan giderim dedi. Bende bu kadar eminsen hayırlı olsun dedim. Tam net bilgisi olmadan anlamsız bir iddaaya girdi. Normalde alım haberi verecekse, geçenlerde dediği birime sayı ulaştığı zaman haber vermesi gerekiyordu. Boş bir iddaa attı oda.
Aslında demiş oldu, ben ekim başı ona yalancı dediğimde, ekimde alım olmaz ise beni yalancı çıkarırsın bende forumdan giderim dedi. Bende bu kadar eminsen hayırlı olsun dedim. Tam net bilgisi olmadan anlamsız bir iddaaya girdi. Normalde alım haberi verecekse, geçenlerde dediği birime sayı ulaştığı zaman haber vermesi gerekiyordu. Boş bir iddaa attı oda. onuralp1071, 7 ay önce - Alıntıya git
Haklısın o konuda . Ama geçen hafta herkes sayı belli alım geliyor dedi . Bir tek o sayı gelmedi daha demişti
Haklısın o konuda . Ama geçen hafta herkes sayı belli alım geliyor dedi . Bir tek o sayı gelmedi daha demişti Erhmantraut, 7 ay önce - Alıntıya git
Employment ve sağlık mevzuat aynı kişi olabilir hedef şaşırtmışta olabilir bir hesabını yerin dibine kadar attı bir hesabını da kahraman çıkarıp yüceltmiştir
Employment ve sağlık mevzuat aynı kişi olabilir hedef şaşırtmışta olabilir bir hesabını yerin dibine kadar attı bir hesabını da kahraman çıkarıp yüceltmiştir Saglikmevz, 7 ay önce - Alıntıya git
Herkes anonim, her şey olabilir. Bir siyasetçimizin dediği gibi, hiçbir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler oldu.
Herkes anonim, her şey olabilir. Bir siyasetçimizin dediği gibi, hiçbir şey olmadıysa bile kesinlikle bir şeyler oldu. onuralp1071, 7 ay önce - Alıntıya git
Kuvvetli bir ihtimal ile ikisi aynı çünkü biri olumlu konuşurken biri olumsuz konuşuyor ve aynı gün içerisinde zaten iki durum var ya olumlu ya olumsuz . Bir hesabını diğer hesabına kurban verdi sonuç olarak yine kendisini yüceltti. Yine de buna kızmıyorum Aras ve Osman(hükümet şakşakçıları) gibi para peşinde olmadığı belli
Kuvvetli bir ihtimal ile ikisi aynı çünkü biri olumlu konuşurken biri olumsuz konuşuyor ve aynı gün içerisinde zaten iki durum var ya olumlu ya olumsuz . Bir hesabını diğer hesabına kurban verdi sonuç olarak yine kendisini yüceltti. Yine de buna kızmıyorum Aras ve Osman(hükümet şakşakçıları) gibi para peşinde olmadığı belli Saglikmevz, 7 ay önce - Alıntıya git
Katılmıyorum ikisinin aynı şeyi desteklediği zaman da oldu desteklemediği zaman da oldu yani aynı kişi değiller Veysel.49, 7 ay önce - Alıntıya git
Tabiki o kadar olacak buyur gel ben aynı kişiyim demez sana biraz daha geniş açıdan bak
Ama keşke employment gitmeseydi onun dediği oluyor sürekli Veysel.49, 7 ay önce - Alıntıya git
Ekimin ikinci haftası gelir demisti
Ekimin ikinci haftası gelir demisti Saglikmevz, 7 ay önce - Alıntıya git
Madem bu employment bu kadar kesin kaynakçı size göre neden durduğunu anlatsın detaylı bilgi versin ama o öyle şeyler beceremez