Kabine toplantısı başladı. Bu başlık burada dursun buradan fikirleri paylaşalım diye açıyorum. Ümidim olmasa da açıklama bekliyor olacağım. Hakkımızda hayırlısı...
*Açıklamanın başladığını belirttim.
kabine toplantısı bitti arkadaşım ne diyosun
kabine toplantısı bitti arkadaşım ne diyosun miner2a, 7 ay önce - Alıntıya git
ilk muhalefet geldi. açıklama başladı yazacaktım eleştirmek için hemen yarış yarış
ahahhaha sakin champ aynı taraftayız. sanmam ama bi gelişme olursa beni de yeşillendirirsin, saygılarımla
ahahhaha sakin champ aynı taraftayız. sanmam ama bi gelişme olursa beni de yeşillendirirsin, saygılarımla miner2a, 7 ay önce - Alıntıya git
:) umarım dostum o yüzden açtım başlığı işte.
Allah'ım bu sefer gol olsun ya lütfen. Bide Galatasaray kazansın amin
Allah'ım bu sefer gol olsun ya lütfen. Bide Galatasaray kazansın amin Erhmantraut, 7 ay önce - Alıntıya git
şu kabine açıklamasında keşke skip add olsa...
şu kabine açıklamasında keşke skip add olsa... bidgsklkolsunbıktık, 7 ay önce - Alıntıya git
Keşke bu atama bekleme sürecinde de olsa
Genellikle konuşmanın başında söylüyor atama olayını. Engelli alımını ve öğretmen alımını konuşmanın başında söylemişti.
Genellikle konuşmanın başında söylüyor atama olayını. Engelli alımını ve öğretmen alımını konuşmanın başında söylemişti. yoruldummmm, 7 ay önce - Alıntıya git
kaç saattir chpye sallayacak cümleleri kuruyorlardı herhalde. düştüğümüz hale bak şuradan ümit bekliyoruz
kaç saattir chpye sallayacak cümleleri kuruyorlardı herhalde. düştüğümüz hale bak şuradan ümit bekliyoruz bidgsklkolsunbıktık, 7 ay önce - Alıntıya git
Büyük ihtimal öyle. Bide bende 3 tane araba varmış, 2 tanede ev. Ama neredeler bilmiyorum.
Gg
YEMİN EDİYORUM ARTIK İMDAT.