merhaba arkadaşlar manavgat s tipi kapalı cezaevinde çalışan var mı cezaevi şartları nasıl bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim teşekkürler.
Tayin mi isteyeceksiniz.
henüz açılmadı
Tayin mi isteyeceksiniz. Der Schreiber, 10 ay önce - Alıntıya git
Hayır yeni atandım bilgi almak istiyorum
henüz açılmadı okkhan, 10 ay önce - Alıntıya git
Açılmış faaliyete başlamış
Açılmış faaliyete başlamış cihan-13, 10 ay önce - Alıntıya git
Kesin bilgi mi Mali4323, 10 ay önce - Alıntıya git
Kesin bilgi yokmuş daha açılmamış sonradan öğrendim
Arkadaşlar Antalya?da yeni açılacak cezaevi var mı? Bunun için dışarıdan memur talep edilecek mi? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler.
Arkadaşlar Antalya?da yeni açılacak cezaevi var mı? Bunun için dışarıdan memur talep edilecek mi? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim. Teşekkürler. Mahmut Kayak, 10 ay önce - Alıntıya git
Manavgat S tipi ne zaman açılır. Bilgisi olan var mı?
S tipinde çalışmanızı önermem özellikle vardiyasında blackkuzm, 10 ay önce - Alıntıya git
Peki e tipi için yorumunuz nedir?
Arkadaşlar Manavgat s tipi yeni açılacağı için il dışından memur talep edecek mi? Bu konuda bilgisi olan var mı?
Manavgat S Tipinin açılmasıyla ilgili herhangi bir gelişme var mı?
Manavgat S Tipinin açılmasıyla ilgili herhangi bir gelişme var mı? Mahmut Kayak, 9 ay önce - Alıntıya git
Hocam ben bir hafta önce Antalya adliyesini aradım dosyalarınız gelmeye başladı, bu ayın (Kasım) sonuna doğru arayıp sözleri müdürlüklere(cezarvleri demek istedi sanırım) gondercez dedi. Bende beklemedeyim.
Hocam ben bir hafta önce Antalya adliyesini aradım dosyalarınız gelmeye başladı, bu ayın (Kasım) sonuna doğru arayıp sözleri müdürlüklere(cezarvleri demek istedi sanırım) gondercez dedi. Bende beklemedeyim. GFBENES, 9 ay önce - Alıntıya git
bende Antalya Adliyesi komisyonuyla konustum muhtemelen gelmeniz yılbasından sonrasını bulur dedi