Editörler : gubaz"eskiyara"
«124125126127128129130131132133134135136

urukhaie
Şef
27 Temmuz 2022 16:41

raporlu olduğunuz sürece kim sizi nasıl işten atsın. raporlusunuz. işten atma işi öyle kolay iş değil.

genel olarak söyleyeceğim tüm aşçı ve yardımcısı arkadaşlara (ki hep söylüyorum) ;

göreviniz dışında iş yapmayınız. kurumlar kanun, yönetmelikler ile yönetilir. kanunda yazmayan şeyleri sorgulayınız. yoksa affedersiniz sizi eşek gibi kullanmaya çalışırlar.

ya şunu da yapıver,

-yapsan ne olur ki,

-bak sen sözleşmelisin ayağını denk al ha,

-biz ne görev veriyorsak yapacaksın... vb

tabi tüm idarecilere değil bu sözüm ancak tecrübe ile sabittir en az yüzde 75ini kapsar.

tabi arkadaşlarımız da maalesef sözleşmeli diye belki korkudan her denileni yapmaya çalışıyor. Allah yardımcıları olsun.

merve00000, 1 yıl önce

sakatlanma gibi durumda sözleşme iptali falan oluyor mu ? bilen var mı arkadaşlar tencereyi kaldırırken baş parmağımı aşırı incittim ve su an sızlıyor az kalsın kırılıyordu kırılsa falan atalar mı işten

Alper884
Yasaklı
27 Temmuz 2022 16:47

1 sene önce açılmış konu ve son soru soran 2 ay önce sormuş. Vay arkadaş vaaay

kursatcan1
Aday Memur
27 Temmuz 2022 19:53

Görev tanımları acilen yapılmalı

Furkandemireltr
Aday Memur
27 Temmuz 2022 21:41

Arkadaşlar ankarada aşçı pozisyonunda görev yapıp, aziz sancar fen lisesinde yani etimesgut sincan bağlıca yapracık taraflarında ikamet edip görev yapmak isteyen var mı çooook acilll

Zübeyde ok
Aday Memur
08 Eylül 2022 17:49

Arkadaşlar selamlar

Aşçı ve aşçı yardımcılığı alimlarinda yaş siniri varmi bilgi verirseniz cok sevinirim.. teşekkürler

08 Eylül 2022 17:56

Yas sınırı yok
Zübeyde ok, 1 yıl önce

Arkadaşlar selamlar

Aşçı ve aşçı yardımcılığı alimlarinda yaş siniri varmi bilgi verirseniz cok sevinirim.. teşekkürler

Birpatlıcan
Aday Memur
09 Eylül 2022 15:15

Ülkenin yarısı ayrı sistem çalışıyor yarısı ayrı kimin ne yaptığı belli değil umarım en kısa zamanda görev tanımları ve teknik sınıf olayı hallolur

Senadyr
Aday Memur
14 Eylül 2022 07:20

Okulumuza eleman almıyorlar ve biz iki aşçı olarak cok Zorlanıyoruz ne yapmalıyız

maviyedair
Şef
14 Eylül 2022 09:01

Bizim okulda da asci ve asci yardimcilari haklarini biliyorlar. Bulasik ve yemekhane temizliginin kendi isleri olmadigini israrla dile getirip yapmadilar, ta ki idare typ iskur alimi yapti sorun halloldu. Akil var mantik var yahu, asci ve yrd nin gorevi yemek yapmak , niye gelip bulasik ve masa sandalye wc temizlesin ki bu hijyen kurallarina ayrkiridir. Bir de zaten gorev tanimlarinda bu yoktur.

Senadyr
Aday Memur
15 Eylül 2022 09:16

Görev tanımlarımızda yemek yapmak dışında başka bir şey yazıyormu ? Biz baya kötü durumdayız iki kişiyiz 300 kişiye öğlen ayrı akşam ayrı yemek yapıyoruz servisi yemekhanesi ayrıı napmalıyız sizce?
maviyedair, 1 yıl önce
Bizim okulda da asci ve asci yardimcilari haklarini biliyorlar. Bulasik ve yemekhane temizliginin kendi isleri olmadigini israrla dile getirip yapmadilar, ta ki idare typ iskur alimi yapti sorun halloldu. Akil var mantik var yahu, asci ve yrd nin gorevi yemek yapmak , niye gelip bulasik ve masa sandalye wc temizlesin ki bu hijyen kurallarina ayrkiridir. Bir de zaten gorev tanimlarinda bu yoktur.

Zübeyde ok
Aday Memur
08 Ekim 2022 21:07

Arkadaslar selamlar ben aşçılık belgemi aldım ama aşçı yardımcılığına başvurmak istiyorum .yani demek istediğim aşçı yardımcısı belgemde var elimde aşçılık belgemde .. Aşçılık belgem olduğu icin otomatik olarak aşçı yardımcılığı belgem gecersiz mi oluyor bilgisi olan cevaplarsa sevinirim .

maviyedair
Şef
08 Ekim 2022 22:13

Başvurabilirsiniz
Zübeyde ok, 12 ay önce

Arkadaslar selamlar ben aşçılık belgemi aldım ama aşçı yardımcılığına başvurmak istiyorum .yani demek istediğim aşçı yardımcısı belgemde var elimde aşçılık belgemde .. Aşçılık belgem olduğu icin otomatik olarak aşçı yardımcılığı belgem gecersiz mi oluyor bilgisi olan cevaplarsa sevinirim .

alfa1421
Aday Memur
22 Ekim 2022 09:16

Arkadaslar merhaba, ben farkli bir alanda lisans bitirdim ama ayni zamanda 2 yillik ascilik onlisans da bitirdim. KPSS lisans 2022 67 aldim alan disi yerlesir miyim sizce? Ve de asci mi asci yrd olarak mi tercih yapayim? Son olarak guncel maaslari yazarsaniz sevinirim. Hepinize kolay gelsin.

ziraaatmuh.
Aday Memur
22 Ekim 2022 09:43

merhaba arkadaslar bonservisle ek yerlestirmede agriya atandim su an ozel sektorde cok rahat bir iste cok dusuk maasla calisiyorum sehir degistirip gidip gitmemekte cok kararsizim agrida asci varmi aramizda

ziraaatmuh.
Aday Memur
22 Ekim 2022 09:45

yani son alimlara bakilirsa guzel yerlere atanirsiniz ben alan disi 64 ile atandm

alfa1421, 12 ay önce

Arkadaslar merhaba, ben farkli bir alanda lisans bitirdim ama ayni zamanda 2 yillik ascilik onlisans da bitirdim. KPSS lisans 2022 67 aldim alan disi yerlesir miyim sizce? Ve de asci mi asci yrd olarak mi tercih yapayim? Son olarak guncel maaslari yazarsaniz sevinirim. Hepinize kolay gelsin.

maviyedair
Şef
22 Ekim 2022 12:40

Arkana bakma git, kadro geliyor, delilik etme
ziraaatmuh., 12 ay önce

merhaba arkadaslar bonservisle ek yerlestirmede agriya atandim su an ozel sektorde cok rahat bir iste cok dusuk maasla calisiyorum sehir degistirip gidip gitmemekte cok kararsizim agrida asci varmi aramizda

28 Ekim 2022 07:00

Tren kalktı arkadaşlar meb bir daha böyle yüksek bir rakamda aşçı ve aşçı yardımcısı alımı zor yapar. Yapsa bile az sayıda ve şartları zorlaştırabilir. Örneğin yaş şarttı, baraj puanı veya sadece lisans vs gibi şartlar koyabilir.

maviyedair
Şef
29 Ekim 2022 12:22

Büyük bir alım daha olacak ve aynı şartlar olacaktır 23 te gardaş
mutsuzyolcu, 11 ay önce

Tren kalktı arkadaşlar meb bir daha böyle yüksek bir rakamda aşçı ve aşçı yardımcısı alımı zor yapar. Yapsa bile az sayıda ve şartları zorlaştırabilir. Örneğin yaş şarttı, baraj puanı veya sadece lisans vs gibi şartlar koyabilir.

Diamond05
Aday Memur
05 Kasım 2022 19:55

Merhaba arkadaşlar aşçı yardımcısı olarak görev yapıyorum ama lakin yemek yapmayı bilmiyorum şuan idare beni idare ediyor belli bi süre daha yapamazsam görev değişikliği yapılabilir mi yapılırsa ne yapılır bunun hakkında bilgisi olan var mı ya da yaşayan?

alfa1421
Aday Memur
06 Kasım 2022 14:53

Arkadaşlar en yakın aşçı/aşçı yardımcısı ataması ne zaman olur

Toplam 2710 mesaj
«124125126127128129130131132133134135136

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi