Editörler : gubaz"eskiyara"
«124125126127128129130131132133134135136

maviyedair
Şef
10 Kasım 2022 22:21

Bir ruh hastası trol daha geldi, ne bu şimdi

brindar25
Memur
14 Kasım 2022 15:04

Madem yemek yapmayı bilmiyorsun neden bu işe başvurdun. benim başımda da iki tane var. Millet çoluk çocuğunu yatılı okula okusun diye veriyor. Çocuklar aç kalıyor bir yıldır öğrenemediler. Öğrenciler deneme tahtası mı? Bana kalsa iş deneyimi olmayanı aşçı, aşçı yardımcısı olarak almam. Ya da bir yetiştirme programı uygulayıp yapılacak uygulama sınavını geçenlerin atamasını yaparım.

Diamond05, 7 ay önce

Merhaba arkadaşlar aşçı yardımcısı olarak görev yapıyorum ama lakin yemek yapmayı bilmiyorum şuan idare beni idare ediyor belli bi süre daha yapamazsam görev değişikliği yapılabilir mi yapılırsa ne yapılır bunun hakkında bilgisi olan var mı ya da yaşayan?

brindar25
Memur
14 Kasım 2022 15:14

MEB Personel Genel Müdürlüğünün 04/11/2022 tarih ve 62827441 sayılı yazısı

(c) maddesi;

Mutfağın temizlik, bakım ve düzenini sağlamak, kullanım talimatına göre mutfak araç ve gereçlerinin bakım ve temizliğini yapmak varsa aksaklıkları okul yönetimine bildirmek.

Yemek yapmayı bilmeden işe başvuruyorlar sonra da okul işini yan gelip yatmak sanıyorlar. Sendikalar ya da birileri aşçı ve aşçı yardımcılarını fena gaza getiriyor.

maviyedair, 9 ay önce
Bizim okulda da asci ve asci yardimcilari haklarini biliyorlar. Bulasik ve yemekhane temizliginin kendi isleri olmadigini israrla dile getirip yapmadilar, ta ki idare typ iskur alimi yapti sorun halloldu. Akil var mantik var yahu, asci ve yrd nin gorevi yemek yapmak , niye gelip bulasik ve masa sandalye wc temizlesin ki bu hijyen kurallarina ayrkiridir. Bir de zaten gorev tanimlarinda bu yoktur.

maviyedair
Şef
14 Kasım 2022 20:18

Kafatasında ne taşıyorsun bilmiyorum, mutfak ayrı yemekhane ayrıdır. Yemekhane masa sıra yer wc temizliği demiyor .
brindar25, 7 ay önce

MEB Personel Genel Müdürlüğünün 04/11/2022 tarih ve 62827441 sayılı yazısı

(c) maddesi;

Mutfağın temizlik, bakım ve düzenini sağlamak, kullanım talimatına göre mutfak araç ve gereçlerinin bakım ve temizliğini yapmak varsa aksaklıkları okul yönetimine bildirmek.

Yemek yapmayı bilmeden işe başvuruyorlar sonra da okul işini yan gelip yatmak sanıyorlar. Sendikalar ya da birileri aşçı ve aşçı yardımcılarını fena gaza getiriyor.

brindar25
Memur
15 Kasım 2022 15:01

Ben kafamda bir şey taşımıyorum. Hem yemek yapmayı bilmeyecekler, hem aşçı olacaklar . Siz kendi çocuğunuz olsa kabul eder misiniz bunu. Madem yemek yapmayı bilmiyor verilen işi yapacak. Yoksa yan gelip yatarak maaş mı istiyorsunuz?

maviyedair, 7 ay önce
Kafatasında ne taşıyorsun bilmiyorum, mutfak ayrı yemekhane ayrıdır. Yemekhane masa sıra yer wc temizliği demiyor .

maviyedair
Şef
15 Kasım 2022 23:24

Madem yemek yapmayı bilmiyor verilen işi yapacakmış, verilen iş mesleği ile ilgili değilse yapmak zorunda olmaz yemekhane wc temizliği vb işler de gidip işçilere hizmetlilere yaparsın aşçı aşçı yrdm ya değil aç yönetmeliği oku biraz gardaş
brindar25, 7 ay önce

Ben kafamda bir şey taşımıyorum. Hem yemek yapmayı bilmeyecekler, hem aşçı olacaklar . Siz kendi çocuğunuz olsa kabul eder misiniz bunu. Madem yemek yapmayı bilmiyor verilen işi yapacak. Yoksa yan gelip yatarak maaş mı istiyorsunuz?

brindar25
Memur
16 Kasım 2022 09:43

Allah için gelip yaptıkları işi görseniz. Yemek yapacağız diye mutfakta batırmadık yer bırakmıyorlar. Bir yemekte 10 kaşık kullanıyor. Sonra temizlik benim görevim değil. Ben yönetmeliği de okudum sözleşmeyi de... Burada 300 öğrenci adına dertleniyorum. Bir insan madem bir işi yapamıyor neden başvuruyor, onu sorguluyorum.

maviyedair, 7 ay önce
Madem yemek yapmayı bilmiyor verilen işi yapacakmış, verilen iş mesleği ile ilgili değilse yapmak zorunda olmaz yemekhane wc temizliği vb işler de gidip işçilere hizmetlilere yaparsın aşçı aşçı yrdm ya değil aç yönetmeliği oku biraz gardaş

maviyedair
Şef
16 Kasım 2022 09:47

Brindar fazla abartma gardaş, yaraların çok ki nickin brindar olmuş, aşçı ve aşçı yardcısının görevi hijyen şartlarında yemek yapmak sunmak dağıtmak, ve mutfaktaki kap kacak temizliğidir. Hatta kap kaçak temizliğinden sorumlu olmak diyor yapmak değil yani işçi ve hizmetliler görevşendirilir
brindar25, 7 ay önce

Allah için gelip yaptıkları işi görseniz. Yemek yapacağız diye mutfakta batırmadık yer bırakmıyorlar. Bir yemekte 10 kaşık kullanıyor. Sonra temizlik benim görevim değil. Ben yönetmeliği de okudum sözleşmeyi de... Burada 300 öğrenci adına dertleniyorum. Bir insan madem bir işi yapamıyor neden başvuruyor, onu sorguluyorum.

17 Kasım 2022 00:36

Baska alım olur mu sizce

maviyedair
Şef
17 Kasım 2022 11:56

Olacak 2023 te kapsamlı bir atama çünkü çok fazla ihtiyaç var gardaş
Yas3756, 7 ay önce

Baska alım olur mu sizce

18 Kasım 2022 08:59

Tekrar alim olsa neden ek yerleştirme yapsınlar ki o zaman

Melisaatik
Aday Memur
29 Kasım 2022 19:20

Merhaba eş durumu tayini oluyormu dün açıklanan açıklamayla beraber(eşimde bende mebde pansiyonda asciyiz 4b sozlesmeli ayrı sehirlerde)

Yas3756, 6 ay önce

Tekrar alim olsa neden ek yerleştirme yapsınlar ki o zaman

01 Aralık 2022 23:14

Arkadaşlar bizler de görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavlarına girebilir miyiz 1 yılımızı doldurduktan sonra

Soganpatates
Aday Memur
02 Aralık 2022 22:13

Bende aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum .Haziran'da iş başı yaptım .bize de kadro geldimi arkadaşlar?

maviyedair
Şef
03 Aralık 2022 00:50

Evet
Soganpatates, 6 ay önce

Bende aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum .Haziran'da iş başı yaptım .bize de kadro geldimi arkadaşlar?

Soganpatates
Aday Memur
04 Aralık 2022 17:14

Teşekkür ederim

maviyedair, 6 ay önce
Evet

umutmlk
Aday Memur
14 Aralık 2022 10:42

merhaba puanım 76 aşçı yardımcılığı alan dışı şansım olur mu

Hyrycb
Aday Memur