Editörler : "eskiyara"Pangaea
«124125126127128129130131132133134135136

Hyrycb
Aday Memur
27 Mart 2023 05:04

Merhaba yıllardır atama bekliyorum yazmışsınz aşçıve yardımcılığı atamaları için diğer alanlara göre daha kolay diye duymuştum neden olmadı ki sizinki

adayasci, 2 yıl önce

İkinci dönem öncesi ilan gelir mi arkadaşlar?

adayasci
Aday Memur
27 Mart 2023 11:19

Ben aşçılıkta alan dışıyım
Hyrycb, 1 yıl önce

Merhaba yıllardır atama bekliyorum yazmışsınz aşçıve yardımcılığı atamaları için diğer alanlara göre daha kolay diye duymuştum neden olmadı ki sizinki

Hyrycb
Aday Memur
27 Mart 2023 14:24

Anladım teşekkürler, bu sene aslında alan dışı da atananlar olmuş ama nasip demek ki peki bu haberlerinerden takip edeceğiz kariyer kapısından mı ben busene gireceğim sınava inşallah alım ondan sonra olur eğer alırlarsa

adayasci, 1 yıl önce
Ben aşçılıkta alan dışıyım

Tukku
Aday Memur
29 Mart 2023 16:43

Asci alimi olmacak mi duyumlar varmi bilgisi olan paylasabilormi

Hyrycb
Aday Memur
29 Mart 2023 21:52

Net bir şey yok ki

Tukku, 1 yıl önce

Asci alimi olmacak mi duyumlar varmi bilgisi olan paylasabilormi

Tukku
Aday Memur
06 Nisan 2023 18:32

Hala bi haber yok nisanın ortasındayız benim umudum tükeniyor

"eskiyara"
Editor
07 Nisan 2023 09:20

kişisel görüşümü paylaşıyorum. Arkadaşlar bir sürü kişi biliyorsunuz kadroya geçti. bunlardan aşçı yardımcıları 657de karşılığı olmadığı için Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yardımcı hizmetli olarak atanacakları belirtildi. (dilekçe verip kadroya geçenler bunu bilerek dilekçe verdi zaten) bu insanlardan aşçılığı bırakan olabilir. çünkü çalışma saatleri zor. tatillerde pansiyonlar kapalı olsa yine bir şekilde idare edilir de. destekleme kursudur vs hiç bitmiyor çoğu pansiyon tatillerde de açık. o kadar şey oldu yazılar çıkardı bakanlık hala süpürge veren müdürler geliyor kulağıma. sözün özü zaten eksik var insanlar da yih' i seçerse ben alım bekliyorum. yeni pansiyonlar da açılıyor çünkü nüfus sürekli artıyor

Hyrycb
Aday Memur
07 Nisan 2023 16:04

Peki sizce ne zaman alım olur

"eskiyara", 1 yıl önce

kişisel görüşümü paylaşıyorum. Arkadaşlar bir sürü kişi biliyorsunuz kadroya geçti. bunlardan aşçı yardımcıları 657de karşılığı olmadığı için Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yardımcı hizmetli olarak atanacakları belirtildi. (dilekçe verip kadroya geçenler bunu bilerek dilekçe verdi zaten) bu insanlardan aşçılığı bırakan olabilir. çünkü çalışma saatleri zor. tatillerde pansiyonlar kapalı olsa yine bir şekilde idare edilir de. destekleme kursudur vs hiç bitmiyor çoğu pansiyon tatillerde de açık. o kadar şey oldu yazılar çıkardı bakanlık hala süpürge veren müdürler geliyor kulağıma. sözün özü zaten eksik var insanlar da yih' i seçerse ben alım bekliyorum. yeni pansiyonlar da açılıyor çünkü nüfus sürekli artıyor

adayasci
Aday Memur
08 Nisan 2023 00:05

Nisan ayında alım olur mu?
"eskiyara", 1 yıl önce

08 Nisan 2023 04:57

Arkadaşlar ben aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum kadroya geçme işi tamamlandığında mutfaktan çıkmayı talep edebilir miyim resmi bir şekilde

umutmlk
Aday Memur
13 Nisan 2023 15:25

alım olacak mı olmayacak mı nisanın ortasına geldik hiç bir haber yok

maviyedair
Şef
13 Nisan 2023 17:39

Gardaş ünvanın hizmetli olacak geçebilirsin
hsubay53, 1 yıl önce

Arkadaşlar ben aşçı yardımcısı olarak çalışıyorum kadroya geçme işi tamamlandığında mutfaktan çıkmayı talep edebilir miyim resmi bir şekilde

Tukku
Aday Memur
14 Nisan 2023 15:26

Hala ses yok nisanın ortasındayız 15 nisana kadar haber gelir dediler ama yokken yokken birseyler du

adayasci
Aday Memur
14 Nisan 2023 21:53

15 Nisanda alım yapılacağını duymadım ama ihtiyaç olduğunu söylüyorlar. İlanın çıkıp çıkmayacağı bile belli değil
Tukku, 1 yıl önce

Hala ses yok nisanın ortasındayız 15 nisana kadar haber gelir dediler ama yokken yokken birseyler du

adayasci
Aday Memur
25 Nisan 2023 19:04

2050 aşçı alımı olursa, alan dışı aşçıların şansı ne olur

adayasci
Aday Memur
28 Nisan 2023 22:45

İlan Mayıs ayında gelir mi

adayasci
Aday Memur
04 Mayıs 2023 22:23

Mayıs ayı da geldi, bekliyoruz hala
Tukku, 1 yıl önce

Tukku
Aday Memur
11 Mayıs 2023 12:18

Bu saatten sonra olmaz artık aşçı atamasi

adayasci
Aday Memur
11 Mayıs 2023 17:55

Benim de umudum kalmadı, üstelik gelse bile öncelik durumundan dolayı atama zor benim için...
Tukku, 1 yıl önce

Bu saatten sonra olmaz artık aşçı atamasi

öömür
Aday Memur
11 Mayıs 2023 23:37

Samsun kavak da aşçı yardımcısıyım, samsun mrkezden veya ünyeden değişmek isteyen var mı acaba

Toplam 2710 mesaj
«124125126127128129130131132133134135136

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi