Editörler : gubaz"eskiyara"
«122123124125126127128129130131132133134
24 Ocak 2023 20:31

adayasci
Aday Memur

İkinci dönem öncesi ilan gelir mi arkadaşlar?

26 Ocak 2023 17:11

adayasci
Aday Memur

merhaba puanım 76 aşçı yardımcılığı alan dışı şansım olur mu

umutmlk, 3 ay önce - Alıntıya git
Öncelik durumu olduğu için alan içi sınava giren kişi sayısını ve çıkacak ilandaki kontenjanı bilsek belki bi tahminde bulunabilirdik
04 Şubat 2023 19:44

damlacıkkk
Şube Müdürü

Arkadaşlar hangi bölüm lisans mezunları alan dışı olarak aşçı alimina başvurabiliyor? Ve sertifikayı nerden nasıl aliyiruz?

16 Şubat 2023 00:02

adayasci
Aday Memur

Arkadaşlar hangi bölüm lisans mezunları alan dışı olarak aşçı alimina başvurabiliyor? Ve sertifikayı nerden nasıl aliyiruz?

damlacıkkk, 2 ay önce - Alıntıya git
Aşçılık alanı haricindeki bölümler
12 Mart 2023 18:39

Soganpatates
Aday Memur

Kadroya geçince aşçı ve aşçı yardımcısı maaşları nasıl olur .tahmini ne kadar artar veya azalır.bu konuda bilgisi olan lütfen cevap verebilir mi arkadaşlar

13 Mart 2023 00:47

adayasci
Aday Memur

Kadroya geçince aşçı ve aşçı yardımcısı maaşları nasıl olur .tahmini ne kadar artar veya azalır.bu konuda bilgisi olan lütfen cevap verebilir mi arkadaşlar

Soganpatates, 2 hafta önce - Alıntıya git
Yıllarca atama bekleyen biri olarak bu konuda hiç bir bilgim yok.
13 Mart 2023 08:31

"eskiyara"
Editor

sitede maaş hesaplama var arkadaşlar. cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre atama yapılacak kadrolar belli. oradan hesap yapabilirsiniz.

14 Mart 2023 17:01

Helalolsundayiogli
Aday Memur

sitede maaş hesaplama var arkadaşlar. cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre atama yapılacak kadrolar belli. oradan hesap yapabilirsiniz.

"eskiyara", 2 hafta önce - Alıntıya git
Asci yarmcisi kadro ne oldu bide maas degisimi
16 Mart 2023 00:01

adayasci
Aday Memur

"eskiyara", 2 hafta önce - Alıntıya git
Atama yapılacak kadrolar belli, diyorsunuz. Bu sene MEB'e aşçı ve aşçı yardımcısı alımı yapılacak mı?
16 Mart 2023 16:21

Soganpatates
Aday Memur
Atama yapılacak kadrolar belli, diyorsunuz. Bu sene MEB'e aşçı ve aşçı yardımcısı alımı yapılacak mı?
adayasci, 1 hafta önce - Alıntıya git

Şu anda görevde olan Sözleşmeliden kadroya geçince alacakları unvandan bahsedilmiş.yeni atamadan değil

16 Mart 2023 17:28

adayasci
Aday Memur

Şu anda görevde olan Sözleşmeliden kadroya geçince alacakları unvandan bahsedilmiş.yeni atamadan değil

Soganpatates, 1 hafta önce - Alıntıya git
Atama deyince personel alımı var sanmıştım ama yokmuş. Ayrıca Sözleşmeliden kadroluya geçişe ATAMA dendiğini de ilk defa duydum
19 Mart 2023 18:43

adayasci
Aday Memur
Aşçı ile aşçı yardımcısı maaşları aynı mı?
20 Mart 2023 18:55

damlacıkkk
Şube Müdürü

Aşçılık veya aşçı yardimciligi serifikasi nerden alınıyor arkadaşlar,?

20 Mart 2023 19:57

Soganpatates
Aday Memur
Aşçı ile aşçı yardımcısı maaşları aynı mı?
adayasci, 5 gün önce - Alıntıya git

Evet aynı

20 Mart 2023 19:58

Soganpatates
Aday Memur

Aşçılık veya aşçı yardimciligi serifikasi nerden alınıyor arkadaşlar,?

damlacıkkk, 4 gün önce - Alıntıya git

Halk eğitim merkezinden

20 Mart 2023 22:26

Umut3001
Aday Memur

Arkadaşlar aşçı ve aşçı yardımcılığı alımı ile alım olur deniyor ama net bir şey hala yok bilgisi olan var mıdır ? Öğretmen atamaları belli oldu bu sürec sonrası bilgi gelebilir deniyo sizce durum ne olur ? Fikri ve bilgisi olan varsa yazabilir mi. Teşekkürler

20 Mart 2023 23:47

maviyedair
Şef

Arkadaşlar aşçı ve aşçı yardımcılığı alımı ile alım olur deniyor ama net bir şey hala yok bilgisi olan var mıdır ? Öğretmen atamaları belli oldu bu sürec sonrası bilgi gelebilir deniyo sizce durum ne olur ? Fikri ve bilgisi olan varsa yazabilir mi. Teşekkürler

Umut3001, 4 gün önce - Alıntıya git
Aşçı ve yrd ihtiyacı hayli çok gardaş atamalar kesin olacaktır
21 Mart 2023 01:30

adayasci
Aday Memur
Aşçı ve yrd ihtiyacı hayli çok gardaş atamalar kesin olacaktır
maviyedair, 4 gün önce - Alıntıya git
Bu sene olacak mı
21 Mart 2023 11:50

"eskiyara"
Editor

Soganpatates, 1 hafta önce - Alıntıya git

aynen soruyu yeni gördüm :)

kadroya geçenlerden bahsetmiştim. okullara yemek verilmesi planlanıyor okul öncesine öğretmenevleri yapıyor çoğu yerde. tüm öğrencilere yemek verilirse elbette alım olur. hatta şu anda bile yetersiz bence. hak eden çalışkan insanların iş sahibi olmasını çok isterim yolları açık olsun

21 Mart 2023 23:57

adayasci
Aday Memur

aynen soruyu yeni gördüm :)

kadroya geçenlerden bahsetmiştim. okullara yemek verilmesi planlanıyor okul öncesine öğretmenevleri yapıyor çoğu yerde. tüm öğrencilere yemek verilirse elbette alım olur. hatta şu anda bile yetersiz bence. hak eden çalışkan insanların iş sahibi olmasını çok isterim yolları açık olsun

"eskiyara", 3 gün önce - Alıntıya git
Öğretmenevlerindeki aşçılar önceki atamalarla mı atandı?
Toplam 2680 mesaj
«122123124125126127128129130131132133134