Editörler : gül-feşan

gsseven46
Aday Memur
26 Kasım 2021 09:43

Devlette mı fizyoterapistsiniz şu anda nasıl çalışma şartları çok yoğun mu
eses1009, 4 yıl önce

Senin gibiydim ve ben de ftr okudum. Hemsirelikten bin kat iyi yemin ederm

Kimse ustune alinmasin ama hemsire grubu kadar calisilmayacak baska bir grup daha girmedim.herkes mi birbirinin kuyusunu kazar. Nefret ettim resmen.

Ben ftr okudum. Mesleki olarak yorucu ama is arkadaslarm mukemmel. Nazar degmesin.

Mesleki olarak sana diyetisyenlik, ergoterapi. Dil ve konusma terapistligini oneririm. Ogretmenlik cok zor. Alan degisimi olacak. Cok yorucu olurm kpss egtm blmleri vb

Gerek yok

Digerinde uncan degisikligi ile gecersn

eses1009
Kapalı
26 Kasım 2021 19:44

Yogunum ama cok mutluyum

Memuratama
Memur
28 Kasım 2021 18:07

Ünvan değişikliği sınavında eş durumu ile başka şehre gitmeden kalmak mümkün mü
iras, 4 yıl önce

görevde yükselmede tercihle yapılıyor eş durumu sağlık gibi durumunuz varsa aynı yere gelebilirsiniz.

ayşe4all
Şef
28 Kasım 2021 21:21

Arkadaşlar bende hemşireyim sosyal hizmetler okumayı düşünüyorum peki sosyal hizmetler okusam Ünvan değişikliği ile kpss ye girmeden direk geçebiliyor muyum

eses1009
Kapalı
29 Kasım 2021 07:46

Saglik bakankigi personeli baska bir unvan bitiridigi takdirde kpss ye girmeden o kadro unvani icin sinavda yer verildiyse bu durumdan yararlanablr. Ben de oyle yaptm. Ama sosyal hizmetlerin puanlari haddinden fazla yuksek. Cok mezun var cunku. Az bolum mezunu olan biseyi tercih etmeni oneririm.

ayşe4all, 3 yıl önce

Arkadaşlar bende hemşireyim sosyal hizmetler okumayı düşünüyorum peki sosyal hizmetler okusam Ünvan değişikliği ile kpss ye girmeden direk geçebiliyor muyum

kediseverr
Aday Memur
27 Şubat 2024 17:11

hangi bölümleri tercih edersiniz?

eses1009, 3 yıl önce

Saglik bakankigi personeli baska bir unvan bitiridigi takdirde kpss ye girmeden o kadro unvani icin sinavda yer verildiyse bu durumdan yararlanablr. Ben de oyle yaptm. Ama sosyal hizmetlerin puanlari haddinden fazla yuksek. Cok mezun var cunku. Az bolum mezunu olan biseyi tercih etmeni oneririm.

kediseverr
Aday Memur
24 Mayıs 2024 13:46

merhabalar geçiş vs yapabildiniz mi?

salmer, 4 yıl önce

Ben sırf bunu sormak için üye oldum. 4 yıldır lisans düzeyi hemire unvanı ile çalışmaktayım. Örgün lisans sağlık yönetimi okuyorum. 1. sınıfım. 2. üniversite kapsamında Ataüni aöf lisans çocuk gelişimine kaydoldum. Onda da 1. sınıfım henüz. Yaşım da 28. Az değil.

Hemşirelik yapmak istemiyorum artık. Boğuluyorum bu işte çalışırken. Belki başka iş yapsam yine öyle olacak ama hiç denemediğim için bilemiyorum onu da. Ömür boyu hemşirelik yapabileceğimi düşünmüyorum. İş yükü çok ağır geliyor. Çok da koşuşturmayı, her yere konsantre olup beynimi açık tutmayı beceremiyorum. Yani kısacası sirkülasyonu sağlayacak düzeyde yetenekte değilim. O yüzden hemşirelikte çok zorlanıyorum. Genelde de hep mobinge, aşağılanmalara maruz kaldım bu işte. 50 yaşına da gelsem böyle devam ederim ben. O yüzden bir çare arıyorum kurtulmak için.

Sormak istediğimi çocuk gelişimi lisans aöf ile hastanede çocuk gelişimi uzmanı olarak unvan değişikliği yapabilir miyim, ya da sağlık yönetimi bitirince ne olur, vhki kadrosuna geçebilir miyim? İkisi de soğuk geliyor aslında. Okullar bitince de 32 yaşında olacam. O yaştan sonra yapabilir miyim bu işleri sizce?

Bir de bu ikisi de soğuk geliyor. Tekrar sınava hazırlanıp başka istediğim bir bölüm mü okusam diyorum ama unvan değişikliği 3 yılda bir oluyor sanırım bir de. O yaştan sonra çok zor olur gibi.

Sizce bunların hepsini bırakıp kpss ye odaklanarak düz memur kadrosuna atanmak daha mı iyi olur ve böyle bir şansım var mı, bu yolla düz memur olabilir miyim, yoksa işletme bölümü gibi mezunlara mı öncelik veriliyor düz memurluk kadroları için?

MssRobot
Aday Memur
25 Nisan 2025 13:05

Merhabalar güncel olarak maaş bilgisi paylaşma şansınız var mı hangi alanlarda çalışıyorsunuz hangi haklarınız değişti görevde yükselme sınavı ile kazanınca daha yüksek olması gerekir diye düşünüyor insan ama net bir bilgi yok açıklama yapma şansınız var mıdır pişman olduğunuz değiştirmek istediğiniz kısımları var mıdır

by uncle, 4 yıl önce

Kağıt üstünde dilekçe ile geçebilir deniliyor ancak önceden de şimdide kimse dilekçe düz memurluğa geçirtilmedi. Ben görevde yükselme sınavı ile memurluğa geçtim. Yüksek lisans mezunu hemşireyim üstelik. Maaşım düştü ancak hemşirelikten sonra kesinlikle değer.. Zaten tıbbi sekreterlik veya programcılık gibi bir bölüm okuyup yine istersem ünvan değişikliği sınavı ile maaşı daha iyi olan bir bölüme geçebilirim. Benim gibi geçen yüzden fazla sağlıkçı oldu bu arada..

Fg1678
Aday Memur
25 Nisan 2025 13:24

Bende ebeyım meslegımı cok seıyorum ama çalısma sartları ve bazen manasız sekılde ugradıgımız mobınkler sonucu baska okul okumaya karar verdım çocuk gelısımı bıtırdım sımdıde unvan degısıklıgıne gırecegım nasıpse degısır daha bıreysel bır iş yapmıs olurum. özel ögretım okusan bıtene kadar atamaları azalabılır suan en mantıklısı senın için dıyetısyenlık okumak bence geçiş yaparsın .Yada kpss maratonuna kendını bu saatten sonra hazır hıssedıyorsan özel egıtım okur sonrada kpss ıle atanırsınkı çokkk zmanını alır gıbı. sanırım iki yıllık zıhınsel engel yada ısıtme engellılıgı ıle ılgılı yuksek lısans yapınca özel ogretıme atanılabılınıyormus kpss ıle .. arastır

okalipts
Aday Memur
28 Nisan 2025 16:52

hocam merhaba bende hemşirelikten vhki ye geçmeyi düşünüyorum artıları eksileri nelerdir maaş ne kadar düşüyor sınava nasıl çalıştınız bilgilendirir misiniz
by uncle, 4 yıl önce

Kağıt üstünde dilekçe ile geçebilir deniliyor ancak önceden de şimdide kimse dilekçe düz memurluğa geçirtilmedi. Ben görevde yükselme sınavı ile memurluğa geçtim. Yüksek lisans mezunu hemşireyim üstelik. Maaşım düştü ancak hemşirelikten sonra kesinlikle değer.. Zaten tıbbi sekreterlik veya programcılık gibi bir bölüm okuyup yine istersem ünvan değişikliği sınavı ile maaşı daha iyi olan bir bölüme geçebilirim. Benim gibi geçen yüzden fazla sağlıkçı oldu bu arada..

mgzl2607
Aday Memur
30 Nisan 2025 13:12

eskişehirde misin hemşerim

eses1009, 3 yıl önce

Yogunum ama cok mutluyum

by uncle
Şef
30 Nisan 2025 15:04

Derece kademem 1 e düştü . Ondan dolayı da tabii maaş+teşvik 60 ı zorluyorum . Hemşire olarak yaklaşık 7/8 bin TL maaş kaybı var. Öyle aman aman özlük farkları olmuyor. Kesinlikle pişman değilim . idari birim de çalışıyorum . Tıbbi sekreterlik okudum ama gys ye girip girmeme konusunda kararsızım çalışma şartlarım iyi 4/5 Bin TL için duzenimi bozmak istemiyorum. Benden sonra üç dört arkadaş daha memurluğa geçti hemsirelikten . Memurluğa geçtikten sonra başka bölüm okuyup unvan degisikligi ile geçebilirsiniz .
MssRobot, 4 hafta önce

Merhabalar güncel olarak maaş bilgisi paylaşma şansınız var mı hangi alanlarda çalışıyorsunuz hangi haklarınız değişti görevde yükselme sınavı ile kazanınca daha yüksek olması gerekir diye düşünüyor insan ama net bir bilgi yok açıklama yapma şansınız var mıdır pişman olduğunuz değiştirmek istediğiniz kısımları var mıdır

Toplam 32 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi