Editörler : crops35
18 Kasım 2021 16:40

Sürekli İşçi Yüksek Lisans.

Sürekli işçi statüsünde, bir kamu hastanesinde çalışmaktayım. Normalde Pazarlama Yüksek Lisans mezunuyum. Tek amacım kamuda yönetici statüsüne erisebilmek. Şu anlik bunun mümkün olmadığını biliyorum. Sizce bu hakki elde etmemiz yakin midir ve eğer bu hak bize verilirse elimdeki Pazarlama YL. diploması iş görür mü? Yoksa "Yönetim Organizasyon" ya da "Sağlık Yönetimi" gibi bir bolumde YL. yapmak daha faydalı mi olur?

hakikattegonul038
Aday Memur
20 Kasım 2021 16:50

Açıkçası bende senin gibiyim ama maalesef bir arpa boyu yol alamadım. sağlık yönetimi mezunuyum.

22 Kasım 2021 11:29

İnşallah diplomalarımızın işe yarayacağı bir düzenleme yapılır ve hakkımız verilir. Eninde sonunda bunun olacağına inanıyorum.

hakikattegonul038, 3 yıl önce

Açıkçası bende senin gibiyim ama maalesef bir arpa boyu yol alamadım. sağlık yönetimi mezunuyum.

hakikattegonul038
Aday Memur
22 Kasım 2021 21:37

İnşaAllah kardeşim bizim ne olursa olsun üniversite mezunu kamu işçiler statü değişikliği için çaba göstermeliyiz birlik ve beraberlik içerisinde bu mücadeleyi sürdürmeliyiz

lakrima26
Aday Memur
03 Aralık 2021 21:08

Bu konuda açıkçası ne yapılacağını kendi adıma bilmiyorum. Sendikaların bu konuda çalışmalar yapılıyor sabredin demelerinden de bıktım.

Diplomalı Cahil
Aday Memur
08 Ocak 2022 01:24

Ben de 696 surekli isciyim. Bugun Ahmet Yesevi Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon yuksek lisans bölümüne kayıt oldum. Hicbir sekilde okumaktan zarar gelmez. Oyle ya da boyle bir yerde işimize mutlaka yarayacaktir.

aranaankan
Memur
09 Ocak 2022 17:33

Sürekli işçilerin imza yetkisi yok maalesef. Bu yüzden yöneticilik sürekli işçilere verilemiyor. Yüksek Lisans yapmanın zararı olmaz, ülkede her gün bir şey değişiyor. Yarın bir gün karşınıza gelir ve lazım olabilir.

kinght
Aday Memur
10 Ocak 2022 09:14

Kamuda calisan üniversite mezunlarini görürler insallah.
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi