Editörler : crops35
22 Kasım 2021 16:23

Adalet Öğretmenleri burada buluşalım

benim 65 puanım var arkadaşlar kaç ile kapatır acaba taban puan kaçtı önceki atamada herkes yazarsa fikir sahibi oluruz.Teşekkürler

03 Aralık 2021 19:35

69 puanla kapatmış nenim sayfada öyle yazıyor istanbul 69 Ankara 71 Hakkari 79 vs vs buraya yazın arkadaşlar bilgisi olsun herkesin

kuzeyyildizi.21
Aday Memur
03 Aralık 2021 21:36

Hocam ben 75 puanla yerleşemedim ama tele gram gurubunda formasyon olmadan 1 öncelikli olarak atananlar var

caberli
Memur
04 Aralık 2021 18:31

Formasyonsuz nasıl öncelikli atanabilir anlayamadım
kuzeyyildizi.21, 3 yıl önce

Hocam ben 75 puanla yerleşemedim ama tele gram gurubunda formasyon olmadan 1 öncelikli olarak atananlar var

fztahmetygc
Memur
04 Aralık 2021 22:41

Formasyonsuzlar atandı diye bir konu dönüyor ortada bu işin aslı astarı nedir bilen var mı arkadaşlar

gençkalem
Memur
05 Aralık 2021 07:39

Nasıl hocam. Ben 2020 yılı şubat atamasında 75 puan ile atandım adalet öğretmeni olarak. Siz nasıl atanamadınız. Sanırım Şubat/2020 den sonra ikinci alım bu
caberli, 3 yıl önce
Formasyonsuz nasıl öncelikli atanabilir anlayamadım

kuzeyyildizi.21
Aday Memur
05 Aralık 2021 13:26

Benim formasyonum yok ama bazı formasyonsuz olanları atamışlar.

gmrkç
Şef
05 Aralık 2021 14:06

ben bu öncelik olayından çok çekmiş biriyim.

bu seneye kadar işletme mezunuydum formasyonum var.muhasebe-finansman ya da pazarlama öğretmeni olmak için senelerce bekledim ama olmadı.ben de 2018'de 2.üniversiteden aöf türk dili ve edebiyat bölümüne girip geçen haziranda mezun oldum ve en sonunda geçen cuma türk dili ve edebiyat öğretmeni olarak atandım.

muhasebe-finansman öğretmenliğinde ilk tercih formasyon sahibi olan iibf mezunları değil muhasebe öğretmenliği mezunu olan adaylardır.muhasebe öğretmenliği mezunu olup ekpss ye giren aday isterse ''1'' puan alsın 100 alan iibf mezunundan önceliklidir.

sizin bölümde de durum böyle.adalet öğretmenliği formasyonsuz biri 1 puan dahi alsa 100 puan alan formasyonlu adalet bölümü mezunundan önceliklidir.

1-adalet öğretmenliği

2-formasyonlu adalet bölümü mezunlar

3- formasyonsuz adalet bölümü mezunları

fztahmetygc
Memur
05 Aralık 2021 16:23

Formasyonsuz olanların atandığını duydu ve anladım benim sorum şu twitterda formasyonsuzlara öncelik verildi diye bir konu dönüyor nedir bu puanagöre mi atama yapıldı 1. 2. Öncelik olayı önemsenmedi mi bunu soruyorum

Erdo26
Aday Memur
05 Aralık 2021 21:53

Formasyon öğrencileri mezunmuş gibi müracaat etmişler. M.e. m onaylamış. 1.ci öncelikle atamaları olmuş.bir Sahtekarlık söz konusu.Bakanlık gereğini yapmalı. Sizde cimere bu durumu yazıp ,yanlışı düzeltebilirsiniz.

uçanbulut
Memur
22 Temmuz 2024 13:23

Uzun zamandan beri kimse birşeyler yazmamız. Kamu yönetimi ve Hukuk Mezunları için yeni bir istihdam alanı. Bu itibarla kontejan sayılarının arttırılması önem arzediyor. Bu yönde çaba sarfetmek lazım.

Mesut paşa
Aday Memur
10 Ekim 2024 13:03

Arkadaşlar 2024 yılı içinde atama olacakmı bilgis

Mesut paşa
Aday Memur
10 Ekim 2024 13:04

Arkadaşlar 2024 yılı içinde atama olacak mı bilgisi olan varmı ve her yıl atama oluyormu

firatkaran
Memur
21 Ocak 2025 15:08

80 puanla formasyonum olmadığı için başvurmamıştım. Gerçekten formasyonu olmayanı da atadılar mı. Boşuna mı başvurmadım ben şimdi

fztahmetygc, 3 yıl önce

Formasyonsuzlar atandı diye bir konu dönüyor ortada bu işin aslı astarı nedir bilen var mı arkadaşlar

Utku92
Memur
04 Şubat 2025 13:23

Selamlar, bende adalet öğretmen adayıyım. Şuanda tekniker olarak görev yapmaktayım. Çok fazla bir puanım yok ama yine de tercihte bulunacağım.

grcnnnn
Aday Memur
05 Şubat 2025 11:19

Öyle bir şey yok başvuru yaparken MEB sizden formasyon diplomasını talep etmek zorunda

firatkaran, 3 ay önce

80 puanla formasyonum olmadığı için başvurmamıştım. Gerçekten formasyonu olmayanı da atadılar mı. Boşuna mı başvurmadım ben şimdi

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi