Bakan Derya Yanık, 'Bakanlığımıza 6 bin personel için pozisyon ihdasımız gerçekleşti. Bakanlığımızda bir kerede en büyük personel istihdamı olacak. Öncelikle Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Kadro ihtiyacımızı önemli ölçüde karşılayacak bir talebe cevap verdiler.'
'6 bin personelin 1500'ü ASDEP'li olacak daha önce söz verdiğimiz gibi. Geriye kalan 4500 personel de meslek uzmanı avukat bakım personeli, idari personel sosyal çalışması, çocuk gelişimci, psikolog, sosyolog gibi meslek personeli arkadaşlarımız olacak. Süreç başladı. 2022'nin ilk çeyreğinde çalışma arkadaşlarımızla başlamayı ümit ediyoruz. 6 bin yeni çalışma arkadaşımızı büyük bir heyecanla bekliyoruz.' dedi.
Hayret, mimar ve mühendis de alın diye ağlayan olmamış bu sefer :)
inşallah merkezi alım ile yapılır
inşallah merkezi alım ile yapılır ankaral06, 1 yıl önce - Alıntıya git
Eğer 2019 yılındaki gibi olursa asdep mülakat ile geri kalan 4500 kişi merkezi alım ile yapılır.
Eğer 2019 yılındaki gibi olursa asdep mülakat ile geri kalan 4500 kişi merkezi alım ile yapılır. SosyalÇalışmacı000, 1 yıl önce - Alıntıya git
Asdep 1500 kişilik alim için hangi bölümler almisti bundan önce bilginiz var mi DURMUŞ Ünal, 1 yıl önce - Alıntıya git
2019 yılında alınan bölümler Sosyal Hizmet, Sosyoloji, Psikoloji, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri, Çocuk Gelişimi Bölümlerinden Asdep Mülakatına 5 katı aday çağrıldı. 2019 yılında 1000 Asdep görevlisi için dağılım şu şekildeydi:
Sosyal Hizmet:328
Sosyoloji:81
Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık: 232
Psikoloji:256
Aile ve Tüketici Bilimleri:50
Çocuk Gelişimi :53
Lise çocuk gelişimi mezunuyum alımı olurmu ? sessizbirisi, 1 yıl önce - Alıntıya git
Lise mezunları değil lisans Çocuk Gelişimi mezunları Mülakata katılabiliyor
4001 alımı olurmu bu ilanda. 2019 da 200 küsür alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam
4001 alımı olurmu bu ilanda. 2019 da 200 küsür alınmıştı yanlış hatırlamıyorsam Hüseyin060676, 1 yıl önce - Alıntıya git
Belki olabilir
4001 dedinya morellerini bozdun simdi 60 70 puanla atama hayali kuruyorlardı.
Gaziantep İslam ve bilim üniversitesi büro personeli ilanı açıklandı 92 ile kapatmış. 90.38 puanla başvuru yaptım gelmedi. Hacettepe üniversitesi büro personeli ilanına başvuru yapmayı düşünüyordum burasıda muhtemelen 92-91 civarında kapatır. 90 puanla mühendislikten atama zaten sıkıntıya girdi ( TEİAŞ özelleşme mevzusu) devlet yetkilileri sesimizi duyan yokmu 90 puanla ataması yapılmayan mühendislere bari düz memurluk kontenjanları artırılsın en azından düz memurluğa atanalım
Gaziantep İslam ve bilim üniversitesi büro personeli ilanı açıklandı 92 ile kapatmış. 90.38 puanla başvuru yaptım gelmedi. Hacettepe üniversitesi büro personeli ilanına başvuru yapmayı düşünüyordum burasıda muhtemelen 92-91 civarında kapatır. 90 puanla mühendislikten atama zaten sıkıntıya girdi ( TEİAŞ özelleşme mevzusu) devlet yetkilileri sesimizi duyan yokmu 90 puanla ataması yapılmayan mühendislere bari düz memurluk kontenjanları artırılsın en azından düz memurluğa atanalım Hüseyin060676, 1 yıl önce - Alıntıya git
Tüm düz memurluklar 4001 olmalı tartışmasız.
Çok beklersiniz :)
.
Alım oldu mu olacak mi
Acaba bu meslek uzmanı kimdir? Shu24, 1 yıl önce - Alıntıya git
Büro personeli, Diyetisyen, fizyoterapist vs olabilir
Alım oldu mu olacak mi Kbryng, 1 yıl önce - Alıntıya git
Alım olmadı ancak 30-40 içerisinde alım ilanı gelir.
Alacak ne demek? Alım yapılmış olsa aldı denir değil mi?
Bu kafayla üniversiteden nasıl mezun oldunuz anlamak güç.
meslek uzmanı'ndan kasıtları uzman yardımcılığ ya da uzman mı mıdır yoksa başka bir iş alanı mı?