Numarayı özelden gönderebilir misiniz Clown35, 6 ay önce - Alıntıya git
Numarayı özelden gönderebilir misiniz
O zaman bekle beni sağlık bakanlığı. Bunlara güvenip aile bakanlığı falan beklenmez. İş bilmez insan dolu her yer. 75 puanla doldursunlar kurumlarını bosverin
Ulaşa bildiniz mi hsynandylm, 6 ay önce - Alıntıya git
Hiçbir şekilde bilgi vermiyoruz bir iki haftaya ilanda görürsünüz, bilgi verdiğimizi söyleyenler yamlış bilgi edinmiştir diyorlar sen doğru numarayı aradığına emin misin veya konuştuğuna ?
Hiçbir şekilde bilgi vermiyoruz bir iki haftaya ilanda görürsünüz, bilgi verdiğimizi söyleyenler yamlış bilgi edinmiştir diyorlar sen doğru numarayı aradığına emin misin veya konuştuğuna ? Clown35, 6 ay önce - Alıntıya git
Arkdaslar
Iktısat meznuyum acba basvuru hakkım varmı su aile sosyal bakanligina 78 puanm var. Sansım varmı
Gerçekten böyle mi söylenildi bencede şuan ilan çıkmadan bilgi vermeleri çok saçma verilmez yani Atamaabekleyen, 6 ay önce - Alıntıya git
Hiç inandırıcı gelmedi arkadaş. Aile bakanlığı hicbir zaman böyle konularda şahıslara bilgi vermez Shuhanim, 6 ay önce - Alıntıya git
Ben de inanmadım ama mülakatsız yapılacağı ümidim azaldı nedense
Ben de inanmadım ama mülakatsız yapılacağı ümidim azaldı nedense Clown35, 6 ay önce - Alıntıya git
Hem asdep hem 4500 nasıl mülakatli olacak benim aklım almıyor Shuhanim, 6 ay önce - Alıntıya git
Muhtemelen ailenin mülakatı 2 ay olur 1 ay sonra da asdep başlar o da 2 ay sürer
Muhtemelen ailenin mülakatı 2 ay olur 1 ay sonra da asdep başlar o da 2 ay sürer Clown35, 6 ay önce - Alıntıya git
Hem asdep hem 4500 lük alımda sosyolog için başvuru yapılabilir mi sizce yoksa sadece birine mi başvuru yapabiliriz
Hem asdep hem 4500 lük alımda sosyolog için başvuru yapılabilir mi sizce yoksa sadece birine mi başvuru yapabiliriz hainz17, 6 ay önce - Alıntıya git
4500 de sosyolog alacaklarını sanmıyorum ama asdepte alırlar Shuhanim, 6 ay önce - Alıntıya git
Bakan alınacağını söyledi
Bakan alınacağını söyledi hainz17, 6 ay önce - Alıntıya git
Tek bir pozisyon için başvurabiliyorsunuz ve üç katı aday. Olmaz olsun böyle ilan i. Her gün daha da kötüsünü görebiliyoruz.