Aralık ayında gelecek değil Aralık ayında gelmesi bekleniyor demiş
Sağlık bakanlığı branş sayılarını bilen malum site haber yapmış Aralık ayında ilan gelecek diye fzth, 8 ay önce - Alıntıya git
Sağlık bakanlığı branş sayılarını bilen malum site haber yapmış Aralık ayında ilan gelecek diye
Bir bilgisi varsa haber yapmasını ben rica etmiştim :)
İstanbul için 890 kişilik kontenjan ayrılmış toplam bütün branşlar işçi dahil sanırım bu sayı.
4001den fazla bir kadro açılmaz Sosyalhm11, 8 ay önce - Alıntıya git
4001den fazla bir kadro açılmaz
4001 duydunuz mu panik oluyorsunuz neden acaba?
4001 duydunuz mu panik oluyorsunuz neden acaba? E.R.W., 8 ay önce - Alıntıya git
Ne alaka 3001 için yapılan bir atama değil meslek elemanı için yapılan atama az alınır diye görüşünü belirtmiş :) 2019/6'da 3001 kaç kişi alınmış bakabilirsiniz
Ne alaka 3001 için yapılan bir atama değil meslek elemanı için yapılan atama az alınır diye görüşünü belirtmiş :) 2019/6'da 3001 kaç kişi alınmış bakabilirsiniz Clown35, 8 ay önce - Alıntıya git
4001 düzeltiyorum*
İnşallah mülakatsız olur. Allahım dualarımızı kabul etsin hakkımızı yiyenlerden hakkımız çıksın amin.
Yok mu duyumu olan arkadaşlar heyfimiz yerine gelsin :)
Yok mu duyumu olan arkadaşlar heyfimiz yerine gelsin :) Clown35, 8 ay önce - Alıntıya git
Bakanlık en geç mart ayı gibi işe başlatmayı planladığından alımın mülakatsız olacağı söyleniyor hem telegram hem Twitter da yazılanlar ve yakın bi arkadaş ta mülakatlı olursa süreç 1 yıl süreceğini ifade ediyor bu sebeble mülakatsız olması bekleniyor.
Bakanlık en geç mart ayı gibi işe başlatmayı planladığından alımın mülakatsız olacağı söyleniyor hem telegram hem Twitter da yazılanlar ve yakın bi arkadaş ta mülakatlı olursa süreç 1 yıl süreceğini ifade ediyor bu sebeble mülakatsız olması bekleniyor. SosyalÇalışmacı000, 8 ay önce - Alıntıya git
Evet bu mantıkla düşününce mülakatsız olmasını ben de bekliyorum. Hem mülakatlı hem mülakatsız olacağı yönünde duyumlar var çok ciddi bakanımızın söylemlerine güvenmek istiyorum.
Gazetememur ocak ayında ilan geleceğini iddia ediyor.
Tam tahmin ettiğim gibi. 10 Ocak-17 Ocak arası tercih süreci başlar. Mulakatsiz olursa tadından yenmez.
Tam tahmin ettiğim gibi. 10 Ocak-17 Ocak arası tercih süreci başlar. Mulakatsiz olursa tadından yenmez. Sosyalhm11, 8 ay önce - Alıntıya git
İnşallah mülakatsız olut hak yemelerin önüne geçilir
Başlığa destek istiyoruz Kamuya personel alımında mülakat kaldırılmalıdır. - https://forum.memurlar.net/konu/2469931 Hacimirza, 8 ay önce - Alıntıya git
Mülakat herkese bir yük adsm kayırmaya bir araç olarak kullanılıyor. Umarım bu uygulama daha fazla devam etmez.
Gazetememur ocak ayında ilan geleceğini iddia ediyor. Clown35, 8 ay önce - Alıntıya git
Gazetememur un iyi bir kaynağı mı var yoksa duyum mu bilemiyorum ama inanmak istiyorum
Mühendis alıyor mu bu bakanlık. Yusufeem, 8 ay önce - Alıntıya git
Önceki yıllardaki alımları incelemek gerekir özellikle 2019/6 atamasını