Branş bilgisi yok, mülakat bilgisi yok sürekli 4001 soruluyor belli değil 1-2 haftaya her şey netleşecek Clown35, 5 ay önce - Alıntıya git
Branş bilgisi yok, mülakat bilgisi yok sürekli 4001 soruluyor belli değil 1-2 haftaya her şey netleşecek
Burada yazdım arkadaşlar 3001, 4001 ayrıntılar belli değil sürekli günde 10 defa yazılıyor. Büro personeli için özel şart aranmaz, sadece bir kısmı için, iibf şartı aranabilir. Defalarca bunu yazmanın mantığı yok mesajları okuyalım lütfen.
Burada yazdım arkadaşlar 3001, 4001 ayrıntılar belli değil sürekli günde 10 defa yazılıyor. Büro personeli için özel şart aranmaz, sadece bir kısmı için, iibf şartı aranabilir. Defalarca bunu yazmanın mantığı yok mesajları okuyalım lütfen. Clown35, 5 ay önce - Alıntıya git
Söylenme insanlara yardımcı ol neferatu, 5 ay önce - Alıntıya git
Mesajları okuyun lütfen. Bir mesaj önce 3001, 4001 detayı belli değil diye yazdığım halde ısrarla aynı şeyi yazıyorlar. Ben elimden geldiğimce cevap vermeye çalışıyorum, yazmış olmak için yazmayalım istiyorum.
Mülakatlı olacağı konuşuluyor.
MERAKLA BEKLEDİĞİM BİR ALIM BENİM İÇİN EN ELZEM DURUM FİZYOTERAPİST SAYIDIR, UMARIM 150-200 CİVARINDA ALIM OLUR :)) fizyoxxx, 5 ay önce - Alıntıya git
Hocam mülakatın olduğu yerde sayının hiçbir önemi olmuyor öncelikle bu mülakatın önüne geçmeliyiz
Yav bu mülakatın Allah belasını versin ya ne mülakatmış abv benim 90 puan almamın hiçbir önemi yok o zaman gideyim malum partiden bir dayı bulayım gireyim istediğim yere! Bir de clown35 kardeşim mülakat olursa süreç çok uzamaz mı 2022 nin ilk çeyreğinde işe başlatacağız demişti bakan
Ya kaç gündür mülakattan elenen insanların haberleri ile dolu millet isyan ediyor tepki gösteriyor muhalefet partisine giden var muhalefet mülakatı kaldıracağız diyor kalkıp bunun üzerine olacak alımların mülakat olması saçmalık ya ..
Yav bu mülakatın Allah belasını versin ya ne mülakatmış abv benim 90 puan almamın hiçbir önemi yok o zaman gideyim malum partiden bir dayı bulayım gireyim istediğim yere! Bir de clown35 kardeşim mülakat olursa süreç çok uzamaz mı 2022 nin ilk çeyreğinde işe başlatacağız demişti bakan Alpagu7, 5 ay önce - Alıntıya git
İnanın benim de aklım almıyor. Söylenenlere inanmak istemiyorum. Dün sosyal hizmet telegram grubunda twitter etkinliği sabote edildi alım mülakatlı twitleri silin f.to hesapları kötü amaçla kullanıyor dendi, amaç muhalif işin içine giriyor diye birileri rahat olmasındı. Yok mu eli kolu uzun biri atama hakkında bilgi alabilecek birileri bakanlığa ulaşabilecek.
Ya kaç gündür mülakattan elenen insanların haberleri ile dolu millet isyan ediyor tepki gösteriyor muhalefet partisine giden var muhalefet mülakatı kaldıracağız diyor kalkıp bunun üzerine olacak alımların mülakat olması saçmalık ya .. Eylül8080, 5 ay önce - Alıntıya git
Herkes gözünü kulağını kapatmış vatandaşa. Şimdi buraya bir şeyler yazarım da yazmamak en iyisi. Eden ettiğini bulsun diyelim kısaca.
Herkes gözünü kulağını kapatmış vatandaşa. Şimdi buraya bir şeyler yazarım da yazmamak en iyisi. Eden ettiğini bulsun diyelim kısaca. Clown35, 5 ay önce - Alıntıya git
3 farklı duyum ile karşı karşıyayız
Birinci duyum en büyük payın işçiye ayrıldığını
İkinci duyum 6000 alımın hepsi mülakatlı olacağını
Üçüncü duyum Asdep mülakatlı işçi hariç diğerlerinin merkezi ile olacağı yönünde
3 farklı duyum ile karşı karşıyayız Birinci duyum en büyük payın işçiye ayrıldığını İkinci duyum 6000 alımın hepsi mülakatlı olacağını Üçüncü duyum Asdep mülakatlı işçi hariç diğerlerinin merkezi ile olacağı yönünde SosyalÇalışmacı000, 5 ay önce - Alıntıya git
Hocam ben 2 farklı kişiden 3 bin işçi, asdep mülakatlı, kalanların mülakatsız olacağını duydum. İnşallah mülakatsız olur inşallah aksi halde çok faz kişi mağdur olacak.
Güncel +++ 1 hafta-10 güne açıklanacak yukarıda kalsın.
Fizyo alımı mülakatlı mı olur çok önemli benim için fizyoxxx, 5 ay önce - Alıntıya git
Alımın nasıl yapılacağı net değil.