İceriden saglam bir kaynaktan yarın YHGM'nin duyuru yapacagi bilgisi var bilginize ..(Arkadaslar bilgiyi veren kisi daha once de iceriden bilgi vermisti ve dogru cikmisti benim guvendigim biri zaten .Kaynak saglam ama kucuk bir aksilik cikarsa sonraki yakin gunlerden birine de kalabilirms .)
Bu hafta bi ***(edit:küfür yasak) olmaz aga tahminimce haftaya belki birşeyler olur
Yav geç yarın çıkmazsa demiştim aksilik oldu felan filan sıyrılcan gene ***(edit:küfür yasak)
Jagro anestezi hakkında bir duyum var mı total sayıyla alakalı filan
Hadi inşallah. Gına geldi artık...
Yav geç yarın çıkmazsa demiştim aksilik oldu felan filan sıyrılcan gene ***(edit:küfür yasak) Ragnar Lorthbrok, 6 ay önce - Alıntıya git
Jagro anestezi hakkında bir duyum var mı total sayıyla alakalı filan Anestezitekniker00, 6 ay önce - Alıntıya git
YGHM ne duyurusu yapar bilmediğimden soruyorum.
YGHM ne duyurusu yapar bilmediğimden soruyorum. Bandey, 6 ay önce - Alıntıya git
Branş dağılımı
Umarım yapar hocam teşekkür ederim.
Branş dağılımı atamabeklerkenn, 6 ay önce - Alıntıya git
yhgm'den önce rg'de yayimlanmasi gerekmiyor mu? pskszw, 6 ay önce - Alıntıya git
Ben duyumcu degilim abv ,iceride saglam bir kaynagim da yok.Kaydadeger buldugum duyumlari burda paylasiyorum.Dogru cikip cikmamasi beni baglamaz. Sadece duyum veren kisinin guvenilir biri oldugunu belirtimm.Bu bilgiyi veren kisi onceden beri yhgmden bilgi alan prm teyitli gruptan bir arkadasimizdir. Jagroo, 6 ay önce - Alıntıya git
Hadi bakayım canım inş arkadaşının dediği doğrudur. Kuyruğuna geldik zaten olsun bir şeyler
Bir insanın tüm duyumları mi yalan çıkar ya, tebrik ederim
Bir senede bir kez doğru sallayamamak da başarı.
çalgıcı aras ve passatcı osman kadrosunda alışık olduğumuz uyanmayık sülo ve dedemizin aksine, alamancı milyarder jagroyu ekleyerek büyük bir sürprize imza attı. şimdi tüm gözler yeni balon duyumcularda
Bir insanın tüm duyumları mi yalan çıkar ya, tebrik ederim Bir senede bir kez doğru sallayamamak da başarı. fizyorex, 6 ay önce - Alıntıya git
çalgıcı aras ve passatcı osman kadrosunda alışık olduğumuz uyanmayık sülo ve dedemizin aksine, alamancı milyarder jagroyu ekleyerek büyük bir sürprize imza attı. şimdi tüm gözler yeni balon duyumcularda miner2a, 6 ay önce - Alıntıya git
Lan olm ben duyumcu degilm ne duyumcusu ben de sizin gibi 1 yildir atama bekleyen gariban biriyim :D Ayrica gir profilime actigim konulara bak son paylastigim 4 duyum da dogru cikti cok vefasizsiniz cok.. Jagroo, 6 ay önce - Alıntıya git