Allah razı olsun. İnşallah 300 sosyal çalışmacı da vardır didocan, 1 yıl önce - Alıntıya git
Allah razı olsun. İnşallah bizlerde 300 sayısını alırız Socialworker89, 1 yıl önce - Alıntıya git
Alırsın alırsın
Adam olana çok bile.
Alırsın alırsın Alptiginn, 1 yıl önce - Alıntıya git
Sosyal çalışmacılarla sorununuz nedir ? wxvz0901, 1 yıl önce - Alıntıya git
O, işçide dahil 10-15k diyenlere, oranıza buranıza işçi girsin diyordu. Şu an kendine girenin acısını yaşıyor. Sorgulama dediklerini.
12 lisans 3 k ortaöğretimdir.
O, işçide dahil 10-15k diyenlere, oranıza buranıza işçi girsin diyordu. Şu an kendine girenin acısını yaşıyor. Sorgulama dediklerini. onuralp1071, 1 yıl önce - Alıntıya git
12 lisans 3 k ortaöğretimdir. Ragnar Lorthbrok, 1 yıl önce - Alıntıya git
bence bu sayıya ortaöğretim dahil olmalı, bi hemşire olarak söylüyorum.. diğer bölümlere haksızlık olur, düşünsenize 30 k alımın 17-18 k sı hemşirelerin. insanlara günah değil mi, herkes mutlu olsun. Hakeden atansın
bence bu sayıya ortaöğretim dahil olmalı, bi hemşire olarak söylüyorum.. diğer bölümlere haksızlık olur, düşünsenize 30 k alımın 17-18 k sı hemşirelerin. insanlara günah değil mi, herkes mutlu olsun. Hakeden atansın Gkyzmdskl, 1 yıl önce - Alıntıya git
15 k 'ya ortaöğretim dahil değilse teknikerlere geçmiş olsun diyorum .
15 k 'ya ortaöğretim dahil değilse teknikerlere geçmiş olsun diyorum . Ganstr112ci, 1 yıl önce - Alıntıya git
+lisansiyerlere Socialworker89, 1 yıl önce - Alıntıya git
Sen atanın bre sağlık bakanlığı olmazsa aile bakanlığı olur .
haksızlığa karşı duruşumuz nettir :) umarım herkes hakettiği yere gelir 🙏🏻
Sen atanın bre sağlık bakanlığı olmazsa aile bakanlığı olur . Ganstr112ci, 1 yıl önce - Alıntıya git
Aile bakanlığı mülakatli olduğu icin garantisi olmuyor. Tek garanti yok sağlık tabi 100+gelirse Socialworker89, 1 yıl önce - Alıntıya git
İnşallah alır . 30 binde 100 çok az bir sayı hayırlısı olsun .
İnşallah alır . 30 binde 100 çok az bir sayı hayırlısı olsun . Ganstr112ci, 1 yıl önce - Alıntıya git