25 Haberciii1, 6 ay önce - Alıntıya git
Att 25 değil paramedik 25! att4434, 6 ay önce - Alıntıya git
Att mi 25 paramedik mi 25 boşuna mı sevindik....
Neredeyse her bölümden talep vermiş Maraş fakat tahsis edilen 9 bölüm var. Hemşire 116 , Ebe 25, Diyetisyen 10 , Fizyoterapist 14, Anestezi 34, İlk ve acil yardım 25, Laboratuvar 10, Tıbbı sekreter 20 ,Fizik tedavi 9. Tahsis edilen sayılar bunlardır. Başka bölümle ilgili bi yazı yok önümde Haberciii1, 6 ay önce - Alıntıya git
EE hani ATT ????
Sağol da afedersiniz de tek seferde yazmak yerine neden insanlara işkence eder gibi sorun söyleyeyim diyorsunuz?
Sağol da afedersiniz de tek seferde yazmak yerine neden insanlara işkence eder gibi sorun söyleyeyim diyorsunuz? atamabeklerkenn, 6 ay önce - Alıntıya git
Etkileşim için
Bunlar kesin sayılar mi talep sayısı mi,kaç gündür sayı dönüyor ama hepsi bana fazla geliyor.Umarim kesin sayılardir
Hemşire 116
ebe 25
diyetiyen 10
fizyo 14
anestezi 34
ilk ve acil yardım 25
lab 10
tds 20
fizik tedavi 9
Maraş 2 att
Maraş 2 att ata198, 6 ay önce - Alıntıya git
Kahramanmaraş-Elbistan 5 Acil Tıp Teknisyeni istemiş. Merkez ile ilçe farklı mı istem yapıyor? bu istemleri bakanlık revize edip kadroları bölüştürüyor mu?
Kahramanmaraş-Elbistan 5 Acil Tıp Teknisyeni istemiş. Merkez ile ilçe farklı mı istem yapıyor? bu istemleri bakanlık revize edip kadroları bölüştürüyor mu? aisezreal, 6 ay önce - Alıntıya git