Üstüne fizyoterapistler universiteseye şimdi olmasa bile zamanın 20k 30k sıralamalarla girdiler gsseven46, 6 ay önce - Alıntıya git
boşa girmişler gerek yoktu
boşa girmişler gerek yoktu boomerslayer, 6 ay önce - Alıntıya git
hjfgddhgfjhfgjgdhdk
hjfgddhgfjhfgjgdhdk cumaRTEsiii, 6 ay önce - Alıntıya git
Sırf bu üsluptaki hemşireler ile çalışmamak için hastaneye atanmak istemiyorum aşağılık kompleksi var hepsinde ne oldukları ne iş yaptıklarının tanımı bile yok istiyorsa 95 le atanmayayim hemşire olup adan yerine konulmamaktan daha iyi gsseven46, 6 ay önce - Alıntıya git
+ verdim kudurmuşsun
bence aşağılık kompleksine kapılmışsın
yanıma atanınca hıcım hıcım diye el çekeceksin, serviste hastaya terapiye girdiğimde oturduğun yerden kalkacaksın jekekdkd konuş konuş şimdi belki adam yerine koyarlar
bence aşağılık kompleksine kapılmışsın boomerslayer, 6 ay önce - Alıntıya git
Kimim katıldığı belli burda konu açıp milletin 200 300 kadrosuna laf ediyorsunuz millete hakaret yagdiriyorsunuz gsseven46, 6 ay önce - Alıntıya git
yoo hiç hakaret etmedik bize hakaret edildi
kimseye boş yere hakaret etmedim bu arada 300 yerine 200 olsun 100 hemşireye verin
Forumun punisherlığından istifa etmeseydim bu kavgalar yaşanmazdı.
Forumun punisherlığından istifa etmeseydim bu kavgalar yaşanmazdı. onuralp1071, 6 ay önce - Alıntıya git
allah allah yavvv
allah allah yavvv boomerslayer, 6 ay önce - Alıntıya git
Sana gücümü göstermeyeceğim merak etme, elime senin canını yakabileceğim çok koz verdin. Bunları kullanırsam yok olursun. O yüzden bana karşı dalga geçme cüretin de bir daha bulunma.
Sana gücümü göstermeyeceğim merak etme, elime senin canını yakabileceğim çok koz verdin. Bunları kullanırsam yok olursun. O yüzden bana karşı dalga geçme cüretin de bir daha bulunma. onuralp1071, 6 ay önce - Alıntıya git
nası cezalandırıyon merak ettim gerçek hayatta mı
nası cezalandırıyon merak ettim gerçek hayatta mı cumaRTEsiii, 6 ay önce - Alıntıya git
Her türlü.
Her türlü. onuralp1071, 6 ay önce - Alıntıya git
o zaman ben korktum senden
Ayyy çok komiksin gerçekten (!) bazı hemşirelerin şöyle yukarıdan bakan kompleksi oluyor ya komedi cidden sanki tıp okudunuz doktorsunuz. O kadar üni okumuşsun üsluba bak gerçekten sizinle atanıp aynı yerde çalışacaklara sabır diliyorum. Atama konusunda da bazılarınızın gözü bir türlü doymuyor daha napsın bakanlık hepsini size verse anca doyacaksınız resmen. Siz birde oö hemşireliklere de yine aynı davranıyorsunuz 4 yıl okudunuz ya bir üstünlük çabası. Neyse kendi kendinize artık bazılarınız dışarıdan komik görünen bu gülünç tavıra devam etsin bazılarınıza ne desek boş cidden