Oladabilir olmayadabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun. Rcpsnr, 1 yıl önce - Alıntıya git
Oladabilir olmayadabilir. Hakkımızda hayırlısı olsun.
kanka başka ihtimal mi kaldı zaten
Salı gunu oldu ne oldu sozun?
Salı gunu oldu ne oldu sozun? Berkatt, 1 yıl önce - Alıntıya git
Hayırlı olsun bekleyenlere
O zaman da yalancılıkta çığır açmış saçma sapan duyumcular varmış
Hayırlı olsun bekleyenlere does it any matter, 6 ay önce - Alıntıya git
Eski toprak sen ne diyon atama Aralık mı ekim mi Kemaladak, 6 ay önce - Alıntıya git
Ekimde olma ihtimali düşük, kasım sonu aralık başı derim ben.
O zaman da yalancılıkta çığır açmış saçma sapan duyumcular varmış xBarkınx, 6 ay önce - Alıntıya git
O kadar çok duyumcu vardı ki kafayı yersin.
Sağlık Mevzuat, Employment, Aras Ali, Osman Kaya, Sağlıkçı Birliği, adını hatırlayamadığım bir sürü saçma sapan dernek ya da sendika başkanı..
Her gün biri bir şey üfürürdü. Hiç birinin söylediği çıkmaz mı? Çıkmadı valla.
O kadar çok duyumcu vardı ki kafayı yersin. Sağlık Mevzuat, Employment, Aras Ali, Osman Kaya, Sağlıkçı Birliği, adını hatırlayamadığım bir sürü saçma sapan dernek ya da sendika başkanı.. Her gün biri bir şey üfürürdü. Hiç birinin söylediği çıkmaz mı? Çıkmadı valla. does it any matter, 6 ay önce - Alıntıya git
Abdurrahim semaviyi nasıl unutursun :d tam bir saykoydu
Bu ve bunlara inana çomarlarla ne mücadele ettim var ya :D
Bu ve bunlara inana çomarlarla ne mücadele ettim var ya :D vindieselailesi, 6 ay önce - Alıntıya git
Valla hepimiz tutunacak dal arıyorduk ilk başta inandırdılar açıkçası. İlk başta mavi kiravatli bir amca vardı o başlattı nisanda. Sonra haziranda ankarakulisi abdurrahim amca saykosu çıktı. Sağlık mevzuat çıktı temmuzda. Hepimiz kanser olduk. Valla atanmış olanlar bile hala unutmamıstır bu acı günleri:d
Valla hepimiz tutunacak dal arıyorduk ilk başta inandırdılar açıkçası. İlk başta mavi kiravatli bir amca vardı o başlattı nisanda. Sonra haziranda ankarakulisi abdurrahim amca saykosu çıktı. Sağlık mevzuat çıktı temmuzda. Hepimiz kanser olduk. Valla atanmış olanlar bile hala unutmamıstır bu acı günleri:d aisezreal, 6 ay önce - Alıntıya git
Aynen üle. Kanser etti adiler.
Kaynağının fotoğrafını atar mısın? Atarken de iki yana ayır tam net görünsün. onuralp1071, 1 yıl önce - Alıntıya git
Kaynağının fotoğrafını atar mısın? Atarken de iki yana ayır tam net görünsün.