sizce ebe sayısı kaç olur 3700 sıralama ile atanma ihtimali nedir
kesin atanırsın
kesin atanırsın katakulli.56, 7 ay önce - Alıntıya git
Ebe puanı ya da sıralaması kaça kadar düşer sizce hocam
Ay inşallah ya Allah isteyen herkese nasip etsin çok korkuyorum atanamazsam diye ebehanımefendi, 7 ay önce - Alıntıya git
Güncel sıralaman mı
Güncel sıralaman mı Ebbeee, 7 ay önce - Alıntıya git
Güncelse biraz sıkıntılı 3 bin olacağını düşünürsek iyi tercihlerle sapmayla olur gibi
Güncelse istanbul ya da doğu aban, tutarsa tutar. Sarkmadan mütevellit.
Güncelse istanbul ya da doğu aban, tutarsa tutar. Sarkmadan mütevellit. onuralp1071, 7 ay önce - Alıntıya git
Ebe sayısı 3000'den fazla olmayacağı için biraz sıkıntılı gibi ama Osman Kaya abimin tercih grubundaysan neden olmasın
Güncelse biraz sıkıntılı 3 bin olacağını düşünürsek iyi tercihlerle sapmayla olur gibi Fztcagri, 7 ay önce - Alıntıya git
Ebe sayısı 3000'den fazla olmayacağı için biraz sıkıntılı gibi ama Osman Kaya abimin tercih grubundaysan neden olmasın does it important, 7 ay önce - Alıntıya git
Full doğu ya da İstanbul mu yazmalıyım sizce yoksa ilk başta diğerlerini yazıp sonlara doğu istanbul mu ebehanımefendi, 7 ay önce - Alıntıya git
Sizin bölüm van kars muş erzincan siirt falan daha düşük kapatmış. Onlara aban.
Sizin bölüm van kars muş erzincan siirt falan daha düşük kapatmış. Onlara aban. onuralp1071, 7 ay önce - Alıntıya git
Sizce tercihler sadece bu şehirleri mi kapsamalı ebehanımefendi, 7 ay önce - Alıntıya git
Telegram grubunuz falan varsa önündeki kişilerin tercih ettiği yerleri kısmende olsa öğrenebilirsen azından oradan bazı yerleri listene dahil etmeyip ölü tercih sayısını azaltmış olursun.
Telegram grubunuz falan varsa önündeki kişilerin tercih ettiği yerleri kısmende olsa öğrenebilirsen azından oradan bazı yerleri listene dahil etmeyip ölü tercih sayısını azaltmış olursun. Fztcagri, 7 ay önce - Alıntıya git
Tercih yaparken senin sınır şehirlerin zaten belli geçmiş atamalarına baktım.
Van, muş, erzincan, kars, erzurum, sirrt, şırnak istanbul. Gelen sayı 3bin 3.5bin olduğunu görürsen. Bu illerdeki fazla alan kadrolara tercih yap. Şansın yükselir. Şehirler birbirine çok yakın puansal olarak, o yüzden kendine göre sıralama belirler bunlardan yaz.
Tercih yaparken senin sınır şehirlerin zaten belli geçmiş atamalarına baktım. Van, muş, erzincan, kars, erzurum, sirrt, şırnak istanbul. Gelen sayı 3bin 3.5bin olduğunu görürsen. Bu illerdeki fazla alan kadrolara tercih yap. Şansın yükselir. Şehirler birbirine çok yakın puansal olarak, o yüzden kendine göre sıralama belirler bunlardan yaz. onuralp1071, 7 ay önce - Alıntıya git
Peki tercih listemi bu iller ile oluşturdum ve atandım daha sonrasında batıya gelmek kolay mı? Bu da kafamı çok karışıştırıyor,eğer beni çok zorlayacaksa sadece batı yazıp olursa olur olmazsa artık bi dahakine demeyi düşünüyorum sizce? ebehanımefendi, 7 ay önce - Alıntıya git
Kısa sürede 2-3 yılda batıya gelmek eş ve eğitim durumlarıyla mümkün olabiliyor. Sağlık nedeniyle de istenebiliyor da o apayrı. Doğudan batıya gelmek 7-8 seneyi bulur. Seneden dolayı doğuyu istemiyorsanız. İstanbul'da ki açılacak en yüksek kadroludan itibaren hepsini yazın.
Kısa sürede 2-3 yılda batıya gelmek eş ve eğitim durumlarıyla mümkün olabiliyor. Sağlık nedeniyle de istenebiliyor da o apayrı. Doğudan batıya gelmek 7-8 seneyi bulur. Seneden dolayı doğuyu istemiyorsanız. İstanbul'da ki açılacak en yüksek kadroludan itibaren hepsini yazın. onuralp1071, 7 ay önce - Alıntıya git
O da yok malesef ebehanımefendi, 7 ay önce - Alıntıya git