Editörler : ayşegül bgm
29 Kasım 2021 23:38

ebehanımefendi
Aday Memur
Önceliğim puanına göre eskiden nerelere atamalar olmuş o ve en yüksek kadrolular doğru anladım değil mi
ebehanımefendi, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ben ilk bir kaç sıraya batıdan geri kalanına doğudan yazsam şansım azalır mı
29 Kasım 2021 23:41

pskszw
Memur

Kısa sürede 2-3 yılda batıya gelmek eş ve eğitim durumlarıyla mümkün olabiliyor. Sağlık nedeniyle de istenebiliyor da o apayrı. Doğudan batıya gelmek 7-8 seneyi bulur. Seneden dolayı doğuyu istemiyorsanız. İstanbul'da ki açılacak en yüksek kadroludan itibaren hepsini yazın.

onuralp1071, 1 yıl önce - Alıntıya git
3+1 sözleşmelide eğitim durumu tayini yok diye biliyorum, ayrica es tayininin de esin de memur olmasi gibi farkli kriterleri var sanirim
29 Kasım 2021 23:43

onuralp1071
Yasaklı
Önceliğim puanına göre eskiden nerelere atamalar olmuş o ve en yüksek kadrolular doğru anladım değil mi
ebehanımefendi, 1 yıl önce - Alıntıya git

Sıralamaya göre bakmak lazımda genel olarak geçen yılın son alımlarına bakarsanız oradan yapabilirsiniz. Bir arkadaşta telegram var demiş onla iletişim kurabilirsiniz.

Eksi veren fedonculara da size ne giriyo acaba.

29 Kasım 2021 23:44

onuralp1071
Yasaklı
3+1 sözleşmelide eğitim durumu tayini yok diye biliyorum, ayrica es tayininin de esin de memur olmasi gibi farkli kriterleri var sanirim
pskszw, 1 yıl önce - Alıntıya git

Ayrıntısını vermedim kendi araştırır diye de, eğitim durumunda 3 yıl sonra gidebiliyorsun. Eş durumu da tabi ki eşin memur olacak.

30 Kasım 2021 09:57

ebehanımefendi
Aday Memur
Telegram linki var yahu
Evhamlienjektor, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ben görmedim yahu nerede
Toplam 25 mesaj