Editörler : **sude**
02 Aralık 2021 16:33   

Boşanmış öğretmenler dayanışma topluluğu

Benim gibi boşanma aşamasında olanlar ya da boşanmış meslektaşlarımın bu süreç ve sonrasındaki duygularını, sorunlarını, varsa çocuklarıyla etkilesimlerini, mutluluklarını, aile ilişkilerini paylaşacağı bir başlık açmak istedim. Şimdiden önerileriniz ve paylaştığınız her şey için teşekkür ederim.

02 Aralık 2021 17:00

cascascas
Yasaklı

Şimdi seni mesaj yağmuruna tutar pislik insanlar. Mesaj kutunu kapatmanı tavsiye ederim.

02 Aralık 2021 17:05

Gülşah34-81
Aday Memur

Teşekkür ederim🙏

15 Aralık 2021 08:45

zorsevda
Daire Başkanı

çekişmeli değil anlaşmalı boşanmada fayda var. çocuk paylaşımından, mal paylaşımına, eşyadan nafakaya. nafakanın yıllık artış oranına kadar.. çocuklar uzun bir süre hafta sonları babalarını en az 15 günde hafta sonları görmeli. özel günlerde mutlaka mezuniyet, okul kaydı, nisan gibi törenlerde bir araya gelinmeli mesafeli olsada.. mümkün olduğunca çocukların yanında tartışyılmamamlı ve biribirini kötülememeli.. çocuklar annede ise . annesinden izin alması sağlanmalı. özel konularda birlikte karar verilmeli yada onay alınmalı.. çocuklara boşamanın normal bir şey oldugu , ayrılınsa bile anne ve babaların görevlerinin devam ettiği anlatılmalı. inat yapılmamalı. anlaşma ihtimali varsa birşeyler bitmedi ise evliliği devam ettirmek için çaba gösterilmeli. sosyal medya paylaşımlarından ve biribiren mesaj göndermelerden uzak durulmalı.. dışarda buluşulup konuşulmalı. tartışmadan çok çözüm aranmalı.. saygıya özen gösterilmeli. çocuklar arasında ayrım ve tartişma çıkmasına engel olunmalı.. ne anne ne baba çocuklara kötülenmemeli. 3 sahışlar bu tartışma ve sorunlara dahil edilmemeli. iki tarafında mağdur olmaması için gereken özen gösterilmeli.. özellikle çocukların geleceği düşünülmeli.

15 Aralık 2021 23:09

exitsarealwaysclosed
Aday Memur
Benim boşanmam dün bitti. 4 yıl sürdü ve çekişmeliydi. Öyle ki dün dava bitip adliyeden çıktığımda sanki hayata yeniden merhaba demis gibiydim :) sıradaki şarkı tüm boşanmak isteyip de boşanamayanlara gelsin :))
15 Aralık 2021 23:12

exitsarealwaysclosed
Aday Memur
Çocugumu 1 yıl bana olan kin ve nefretinden göstermedi, bosanmadan önce kisisel iliski acmıstım ona dava basında tedbiren kisisel iliski kararı verdi simdi mis gibi gidip 2 haftada bir görüyorum su çocuk teslim merkezi uygulaması da gelirse ins göstermediginde velayet el degistirecek direkt. Velhasıl yürümüyorsa iyidir bosanmak
26 Mart 2022 11:36

DenizAslan520
Aday Memur

Kesinlikle boşanma süreci, boşanma sonrasından çok daha yorucu. Ama bazen alınması gereken çok iyi bir karar. Mahkeme sonrası adliyeden o çıkış çok iyi hissettiriyor bu bir gerçek.

11 Nisan 2022 16:56

kolcu55
Kapalı

İnsanın asıl karakteri boşanma aşamasında belli olur. İnsanlığı yitirmeyelim lütfen.

12 Nisan 2022 08:43

zorsevda
Daire Başkanı

anlaşmalı boşanmak en doğru olanı..yoksa uzun yıllar sürer ve yıpranırsınız

Toplam 8 mesaj