Kısacası tayin hakkı aynı kaldı.
Zaten en önemli fark özür tayini değil miydi? Allah bildiği gibi yapsın mahvettiler insanları! Keşke tayin hakkı verselerdi de maaşımdan kesselerdi...
Eş durumu yapabilecekler
Bu ne alaka😂
Polislerin geçiş hakkı engellenmiş oldu galiba Josef3461, 1 yıl önce - Alıntıya git
Ne alaka açıklar mısınız
Aynen öyle mazeret tayini özlük haklar vb eşitlenecek diyor cb konuşmasında, eş durumu haberini bekleyen onca insan var hemen tayin tamamen yok diye ortamı karıştırmaya gerek yok. Tabi gün sonunda böyle söyleyip yapmayabilirler orası ayrı.. ama bir şekilde doğuda öğrt tutmaları gerek onu da 3+1i kaldırmayıp bekarların yerlerinden oynamamasını sağlayarak yapıyorlar benim anladığım bu. Sadece ne zaman yürürlüğe girer acaba bilen var mı? Bir haberde bakanın eğitim şurası bittikten sonra -ki o da 3 aralıkmış- konunun meclise taşınacağını söylediği yazıyordu ne kadar doğru bilmiyorum.
1 hafta sonrasında diye de okudum ama umutlanmamak gerek sanırım.. yine de umutlanmadık değil
https://www.google.com.tr/amp/s/www.hurriyet.com.tr/amp/galeri-ogretmenlik-meslek-kanunu-nedir-ne-zaman-cikacak-cumhurbaskani-erdogan-ogretmenlik-meslek-kanununun-icerigini-acikladi-41951938
henüz resmi açıklama yok diye belirtilmiş zaten , haber buydu
Ne alaka açıklar mısınız sahin06710, 1 yıl önce - Alıntıya git
Alınan kararlar memurlar.net te paylaşılmış.sozlesmeli öğretmenler kadrolu olacak diyor.115. madde
Kadrolu ya geçiş için 6 ay önce istifa gerekiyor .. sözleşmelide bu zorunluluk yoktu Josef3461, 1 yıl önce - Alıntıya git
Kpss ile atanınca emniyetten muvaffakat alıp naklen atama ile geçiyorsun, benim bir çok arkadaşım bu şekilde geçti, emniyet muvaffakat vermedi ama idare mahkemesi kararı ile geçtiler, istifa edip beklemeye gerek yok, muvaffakat al yeterki
Kpss ile atanınca emniyetten muvaffakat alıp naklen atama ile geçiyorsun, benim bir çok arkadaşım bu şekilde geçti, emniyet muvaffakat vermedi ama idare mahkemesi kararı ile geçtiler, istifa edip beklemeye gerek yok, muvaffakat al yeterki sahin06710, 1 yıl önce - Alıntıya git
Muvafakat vermiyorlar işte sorun orda.. sözleşmelide muvafakat sorunu yoktu Josef3461, 1 yıl önce - Alıntıya git
İdare mahkemesi ile geçiyorsun, emsal kararlar var diyorum, istediği kadar muvaffakat vermesin sen yeter ki atan
Kadrolu 3+1 diye bir şey olmaz. Kadroluysa adaylığı kalkmışsa eş durumuna başvurmak anayasal hakkıdır. Mahkemede her türlü MEB kaybeder. İlla ki sözleşme olacak 3+1 için. Nurullah4335, 1 yıl önce - Alıntıya git
Kanun zaten anayasa ile çelişmemesi için hazırlanıyor adı üstünde öğretmenlik meslek "kanunu"