değerli meslektaşlarım deniz müzelerine ve ya normal müzelere polis memuru silahıyla girebilir mi? kapı da deniz kuvvetleri askeri personeli duruyor ve arama yapıyor. Gitmeyi düşünüyorum eğer silahla alınmıyorsak eve koymak için silahı bu soruyu sordum
alınmıyor
Polisin silahla giremeyeceği yerler bellidir bunun haricinde giremezsin diyorsa tutanak tanzim ettir devrem Muratt16, 1 yıl önce - Alıntıya git
devrem silahla giremeyeceğimiz yerler net bir şekilde belli, müze askeri alan bölgesinde bildiğim kadarıyla askeri bölgeye silahla giremez diye bir madde yok. Israrla silahla içeri almama durumu olursa silahı teslim etmemek kaydıyla başka neler yapılabilir. Sonuçta devletin bana verdiği kanuna göre ben oraya silahımla girebilirim
devrem silahla giremeyeceğimiz yerler net bir şekilde belli, müze askeri alan bölgesinde bildiğim kadarıyla askeri bölgeye silahla giremez diye bir madde yok. Israrla silahla içeri almama durumu olursa silahı teslim etmemek kaydıyla başka neler yapılabilir. Sonuçta devletin bana verdiği kanuna göre ben oraya silahımla girebilirim Gururluadam, 1 yıl önce - Alıntıya git
Kesinlikle devrem yapacağın şey kurumdaki komutan kimse tutanak tutturulması ve konu hakkında şikayetçi olman eğer tutanak tutmazlarsa da idari olarak valilik yada kaymaklık kurumuna başvurulabilir şuana kadar hiç başıma gelmedi Muratt16, 1 yıl önce - Alıntıya git
tutanak tutturmam devrem, silahla girmemin yasak olduğu bir yer olsa tuttururdum ama yasak değil, askeri personeller emniyet bölgesine istediği gibi silahla giriyor sorgusuz sualsiz ama biz polisler askeri bölgeye girerken silahı teslim etmemizi söylüyorlar. bundan sonra askeri personel geldiği zaman artık bende silahını alıp o şekil girdirecegim şubeye.
tutanak tutturmam devrem, silahla girmemin yasak olduğu bir yer olsa tuttururdum ama yasak değil, askeri personeller emniyet bölgesine istediği gibi silahla giriyor sorgusuz sualsiz ama biz polisler askeri bölgeye girerken silahı teslim etmemizi söylüyorlar. bundan sonra askeri personel geldiği zaman artık bende silahını alıp o şekil girdirecegim şubeye. Gururluadam, 1 yıl önce - Alıntıya git
geçenler de görev dönüşü zırhlı araç ile piyade karakoluna girdik acıktık kantinden biseyler almaya adamlar özel harekatçıya hem silahını bıraktırıyor hem de zırhlı aracı arıyor böyle saçmalık olabilir mi
geçenler de görev dönüşü zırhlı araç ile piyade karakoluna girdik acıktık kantinden biseyler almaya adamlar özel harekatçıya hem silahını bıraktırıyor hem de zırhlı aracı arıyor böyle saçmalık olabilir mi Gururluadam, 1 yıl önce - Alıntıya git
Saçmalık değil askerlik böyle, askeri bölge müzeleri,tbbm bağlı müzeler yada özel kültür sanat müzeleri silahla almak zorunda değil, konsere de almazlar gece kulüplerine de kimseye polisim tutanak istiyorum diye cahilce birşey yapmayın
Mallık işte kapıdakinin suçu yok ki o talimatı verende suç en güzeli hiç gitmeyeceksin Muratt16, 1 yıl önce - Alıntıya git
keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler devrem illaki şubeye gelirler bir şey için zırhlıyı bile içeriye sokmam, özel harekat bölgesi diyipte itlik nasıl olur herkes görür
Saçmalık değil askerlik böyle, askeri bölge müzeleri,tbbm bağlı müzeler yada özel kültür sanat müzeleri silahla almak zorunda değil, konsere de almazlar gece kulüplerine de kimseye polisim tutanak istiyorum diye cahilce birşey yapmayın azmah, 1 yıl önce - Alıntıya git
kardeşim , askeriye devletten büyük mu askeriye devletin kuralları ile hareket etmiyor mu, devlet bana silahla buralara buralara giremezsin demiş, oraya yazmamış askeri bölgeye silahla giremezsin diye. silahla giremeyeceğim yerler belli.
Ya kardeş sen nasıl polissin. Şüphe duyuyorum artık. Sürekli silahla bi yerlere girme peşindesin. Yok gece kulübü yok deniz müzesi. Sen silah taşıma hacı bırak git. tomanyon, 1 yıl önce - Alıntıya git
niye kardeşim bu forum soru sormak için değil mi bilgisi olan bilgilendirecek durduk yere konu açmıyoruz.
niye kardeşim bu forum soru sormak için değil mi bilgisi olan bilgilendirecek durduk yere konu açmıyoruz. Gururluadam, 1 yıl önce - Alıntıya git
Güzel kardeşim o zaman ara deniz müzesini sor bu kadar basit. Polisin silahla girebileceği yerlerden başka merakın yok. Böyle polis mi olur tomanyon, 1 yıl önce - Alıntıya git
ben polisin silahla girebileceği yerleri biliyorum, burda anlatmak istediğim mesele polisin silahla girebileceği yerlere silahını teslim etmeye zorlanması, asıl sen nasıl polissin asker elini kolunu sallayarak belinde tabancası ile emniyete giriyor ama biz silahımızı bırakıp giriyoruz. Bu ise biraz tepki göstermesi lazım benim meslektaşlarımın
Başka kurumlar çalışma şartları için çabalıyor zam için çabalıyor bizim teşkilatın derdi müzeye silahla girilir mi bir Adım öteye gidememe sebebimiz net açık AyAz1985, 1 yıl önce - Alıntıya git
buyur kardeşim ben varım hadi twetterdan gündem oluşturalım, ben varım benim yanımda arkamda kaç kişi var bu teşkilattan?
ben polisin silahla girebileceği yerleri biliyorum, burda anlatmak istediğim mesele polisin silahla girebileceği yerlere silahını teslim etmeye zorlanması, asıl sen nasıl polissin asker elini kolunu sallayarak belinde tabancası ile emniyete giriyor ama biz silahımızı bırakıp giriyoruz. Bu ise biraz tepki göstermesi lazım benim meslektaşlarımın Gururluadam, 1 yıl önce - Alıntıya git
Bu kışları vurduk leylek kaldı. Duyarsız kalmamalıymışız :) yahu deniz kuvvetleri prdu komutanlığı sen kolluksun. Yeri geliyor emnşyete sivil vatandaş bile ruhsatlı tabancasıyla giriyor sen biz de askerlerinkini alalım diyorsun. Silah ruhsata bakıyorsun adam silahıyla içeri giriyor gidiyor. Deniz kuvvetlerinin kendilerinin çopunda bile silah uok isteğe bağlı alıp kullanıyorlar. Gemide binişlerinde falan bile kendilerine silah sokmak yasak. Gelmişin uğraştığın şeye bak. Neymiş efendim birlik olalımmış :) gel 3600 için birlik olalım bitmeyen görevlerden birlik olalım desem açığa alınırım diye tek kelime etmezsin tahminimce. tomanyon, 1 yıl önce - Alıntıya git
hadi gel 3600 e birlik olalım , zam gelmesi için birlik olalım, çalışma saatlerine , ek görevlere birlik olalım hadi twetterdan gündem olalım bakalım kaç kişi olacak yanımızda ben varım .