Editörler : ProletariatKubil ay
03 Aralık 2021 19:16

tomanyon
Şef
https://eksisozluk.com/bodyguard-polisin-silahini-alabilir-mi-muhabbeti--7050261 Öğrendin mi peki alabiliyormuymuş ?
03 Aralık 2021 19:32

Gururluadam
Yasaklı
https://eksisozluk.com/bodyguard-polisin-silahini-alabilir-mi-muhabbeti--7050261 Öğrendin mi peki alabiliyormuymuş ?
tomanyon, 1 yıl önce - Alıntıya git

ben her zaman bu sitede şunu söylemişimdir geçmiş yorumları bul oku, bu sitenin amacı birbirimize yardımcı olup görüş alıp soru sormak bodyguard konusunu ilk açan ben değilim gir araştır forumda açan çok kişi var , her zaman bu forumda dediğim laflardan biri de şu birbirimize burda destek olmak varken köstek oluyorsunuz bundan dolayı polisi hiç kimse ciddiye almaz hale geldi. Siz anca gider amir'e müdüre destek olur sorularına doğru düzgün cevap verirsiniz. Ben senin gibileri iyi bilirim yanında ki adam yanlış bir şey yapsın onu bile satacak adamlarsınız. Az bişey karakterin varsa bir daha benim konumun altina yorum yazmaz bu mesaja da cevap vermezsin.

03 Aralık 2021 19:53

tomanyon
Şef

ben her zaman bu sitede şunu söylemişimdir geçmiş yorumları bul oku, bu sitenin amacı birbirimize yardımcı olup görüş alıp soru sormak bodyguard konusunu ilk açan ben değilim gir araştır forumda açan çok kişi var , her zaman bu forumda dediğim laflardan biri de şu birbirimize burda destek olmak varken köstek oluyorsunuz bundan dolayı polisi hiç kimse ciddiye almaz hale geldi. Siz anca gider amir'e müdüre destek olur sorularına doğru düzgün cevap verirsiniz. Ben senin gibileri iyi bilirim yanında ki adam yanlış bir şey yapsın onu bile satacak adamlarsınız. Az bişey karakterin varsa bir daha benim konumun altina yorum yazmaz bu mesaja da cevap vermezsin.

Gururluadam, 1 yıl önce - Alıntıya git

Merak etme daha fazla senin gibi biriyle muhatap olmayacağım son mesajım. Karakteri bir daha mesaj atma diyerek ölçebilen fikir yoksunuyla uğraşmaya gerek yok. Kendini ifade bile edemiyorsun fikrinin meali bile anlaşılmıyor. Sizin gibiler yüzünden polisi ciddiye almıyorlar diyen kişi silahla giremeyeceği yerleri sorararak ciddiyet bekliyor. İroni falan olmalı. :) Amire falan düzgün cevap verirsinizmişmiş hahaah ilkokul terk gibi ya şey değil mi bu benim babam senin babanı döver :) tabi ki düzgün cevap vereceksin her insana olması gerektiği gibi. Yanındaki memur yanlış yapsın satarmışız :D Neden? Saçma sapan bir soruna cevap arayıp teşkilatı madara etme çabandan vazgeçmeni istediğim için mi o kategoriye girdim? Vazgeç kanka manyak olursun cidden bak :) burası tabiki yardımlaşılacak bir platform ama senin ki sorulacak soru değil hadi 1 kere sordun aynı sorudan 2 kere soruyorsun. Deniz kuvvetlerine silahla girip giremeyeceğin ile ilgili burdan yardım almak kadar anlamsız verdiğin cevaplar. 3 hayırla uğurluyoruz seni.

04 Aralık 2021 00:19

Arlequin
Şef

Batı da görev yapıyorum iş harici bir kere sivilken silah taşımadım hatta imkan olsa komple versem (batıda) arkadaş ne kadar meraklısınız silah dediğin nedir ya bunu güç artislik görenlere ve yakınındakilere sabır diliyorum. Almıyorsa almasın arkadaş sende evde bırak git. Kapıdaki asker almamış çok ta tın

04 Aralık 2021 00:55

Gururluadam
Yasaklı

Batı da görev yapıyorum iş harici bir kere sivilken silah taşımadım hatta imkan olsa komple versem (batıda) arkadaş ne kadar meraklısınız silah dediğin nedir ya bunu güç artislik görenlere ve yakınındakilere sabır diliyorum. Almıyorsa almasın arkadaş sende evde bırak git. Kapıdaki asker almamış çok ta tın

Arlequin, 1 yıl önce - Alıntıya git

güzel kardeşim burda ki mesele kanunun çiğnenmesidir kanun bana bu yetkiyi vermiş devletin bana verdiği yetkiyi normal bir personelin elimden almaya çalışması sinirimi bozuyor

04 Aralık 2021 07:52

Düzpolis
Aday Memur

Kardeşim ne bu sende ki belinde silahla gezme merakı. Yaklaşık 2.5 yıldır şırnakta bulunuyorum. Daha görev harici silah taşımamışımdır. Bırak şu silah taşıma merakını Allah aşkına.

04 Aralık 2021 12:43

Gururluadam
Yasaklı

Kardeşim ne bu sende ki belinde silahla gezme merakı. Yaklaşık 2.5 yıldır şırnakta bulunuyorum. Daha görev harici silah taşımamışımdır. Bırak şu silah taşıma merakını Allah aşkına.

Düzpolis, 1 yıl önce - Alıntıya git

kardeşim belimde ki silahın hesabınıda mi sana vereceğim, burda anlatılmak istenen mesele silah taşımak değil devletin bize verdiği yetkiyi birilerinin elimizden almaya çalışması. Bu teşkilat hakkatten adam olmaz tekrardan anladım

Toplam 27 mesaj