Ocak 15 te kırmızı et mi yicez yoksa pırasaya devam mı ?
Duyumlar = Hayal kırıklığı
Kim diyor acaba. Gerçeklik payı ne olabilir
Laborant bir arkadaşa Daire başkanı önümüzdeki hafta gelir yazmış kılavuz mu branş mı bilemem ama.
Laborant bir arkadaşa Daire başkanı önümüzdeki hafta gelir yazmış kılavuz mu branş mı bilemem ama. Ragnar Lorthbrok, 7 ay önce - Alıntıya git
Branş dağılımı olmadan laap diye klavuz gelebilir mi ?
Branş dağılımı olmadan laap diye klavuz gelebilir mi ? Kaptan2735, 7 ay önce - Alıntıya git
Bence öyle olacak hocam 2si bir arada gelecek zaten branş dağılımı vermiyorlar lisans tekniker diye veriyorlar bu sefer kılavuzla bir gelir diye düşünüyorum ben.
Ben de onu merak ediyorum resmi gazetede ilan edildikten sonra yhgm sitesinde paylaşılır mı ilk önce hangisi oluyor normalde yhgmden sonra mı resmi gazete
atanınca hemen göreve başlayamıyorsun ki anca şubat 15de kırmızı et yersin..
bu laborant arkadaş bakanın neyi oluyor herkes daire başkanı ile müdürler ile rahat rahat konuşuyor nasıl oluyor bu iş
bu laborant arkadaş bakanın neyi oluyor herkes daire başkanı ile müdürler ile rahat rahat konuşuyor nasıl oluyor bu iş Saglıkcihanimm, 7 ay önce - Alıntıya git
Konuşma değil hocam instagramdan yazmış resmi felan var telegram gruplarında zaten.
Konuşma değil hocam instagramdan yazmış resmi felan var telegram gruplarında zaten. Ragnar Lorthbrok, 7 ay önce - Alıntıya git
Odin aşkına Yüce Ragnar hangi telegram grubu bu ?
Ve daire başkanı ÖSYM'deki kılavuzu daire başkanı nereden bilsin kendi tahmini söylemiş olabilir mi ?
Odin aşkına Yüce Ragnar hangi telegram grubu bu ? Ve daire başkanı ÖSYM'deki kılavuzu daire başkanı nereden bilsin kendi tahmini söylemiş olabilir mi ? KingAlmora, 7 ay önce - Alıntıya git
Hocam Adam Atama daire başkanı instagram hesabı bu :dravsaraslan arkadaşa diyen bu fotosu var. Ben pcden yazdıgım için atamıyorum link felan telde
Hocam Adam Atama daire başkanı instagram hesabı bu :dravsaraslan arkadaşa diyen bu fotosu var. Ben pcden yazdıgım için atamıyorum link felan telde Ragnar Lorthbrok, 7 ay önce - Alıntıya git
Edit : Sağlık Bakanlığı Daire başkanı.
Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Daire Başkanıymış. Atama daire başkanı değil.
Kamu Sağlık Tesisleri Ruhsatlandırma Daire Başkanıymış. Atama daire başkanı değil. Rcpsnr, 7 ay önce - Alıntıya git
Düzelttim hocam sonradan zaten Bilgisi olabilecek biri. Her hafta önümüzdeki hafta diyorlar zaten alıştık.
Düzelttim hocam sonradan zaten Bilgisi olabilecek biri. Her hafta önümüzdeki hafta diyorlar zaten alıştık. Ragnar Lorthbrok, 7 ay önce - Alıntıya git
Geç gördüm kusura bakmayın. Hocam birde hangi grupta gördünüz?
Edit : Sağlık Bakanlığı Daire başkanı. Ragnar Lorthbrok, 7 ay önce - Alıntıya git
Gelcek olsa 40 yerden haber yapılırdı Onurrrrr., 7 ay önce - Alıntıya git
Yo yapilmazdi. Haberin kendisi bu zaten cunku. bunun haberi nasil yapilabilir ki?
Yo yapilmazdi. Haberin kendisi bu zaten cunku. bunun haberi nasil yapilabilir ki? Cegevara, 7 ay önce - Alıntıya git