Seyyanen zam istiyor Polis ekfo haber yap bizi ekonomik olarak zor durumda polislerin çoğu . Ülkenin kamu güvenliğini sağlayan insanları fakirliğe terk ettiler .
EKFO lütfen bu konuyu ana sayfaya taşırsan memnun oluruz, Doktorlar, pratisyen hekimler, öğretmenler ve dahi diğer memurlar işini yaparken seyyanen zam alırlar iken Biz polislerin, emniyet personelinin hakkı değil mi? Mesai saatleri bakımından en ağır, zor ve yıpratıcı şartlarda yağmur, çamur, yaz-kış demeden sokakta çalışan POLİS e neden verilmez?Her siyasinin en yakınında olan bizlerin yaptığı hizmetler, cefakarlıklar, fedakarlıklar neden göz ardı ediliyor? Biz gibi garibanların en büyük tesellisi Ahiretin Olması... OperatAr, 5 ay önce - Alıntıya git
Hakim ve savcılar, uzman çavuşlar geçen senelerde çok manidar günlerde ( 10 Nisan Polis Bayramı) seyyanen, doğrudan zam almış idi.. OperatAr, 5 ay önce - Alıntıya git
Düz memurlar bile sesi çıkmıyor iken siz 7 bin lirayı beğenmiyorsunuz
Düz memurlar bile sesi çıkmıyor iken siz 7 bin lirayı beğenmiyorsunuz zazakat, 5 ay önce - Alıntıya git
Beğenmiyoruz beğenmeyeceğiz polis bu devirde 10000 tl nin altında maaş almamalı . Ha ben de istiyorum diyorsan gel polis ol tutan yok ...
Herkesin hakkı olanı talep etmesi en doğal hakkıdır, Düz memurlar dediğiniz kavramdaki memurların çalışma şartları ile Polislerin çalışma şartlarını kıyaslarsanız, Emniyet personelinin neden yakındığını anlayabileceğinizi umuyorum... OperatAr, 5 ay önce - Alıntıya git
AFAD çalışanı 5 bin civarı, sizden pek farkımız yok. Yani 10 bin de abarttıniz diye düşünüyorum zazakat, 5 ay önce - Alıntıya git
Bir de bu çıktı "sizden farkımız yok". Garidyanlar bugün tweeterde gündem olmuş biz polisin aynısıyız diyor, AFAD çalışanı arkadaş sizden pek farkımız yok diyor ... Nasıl farkımız yok? İzin yanma, ek görev, ikinci bir emir diye bir literatür var mı sizde? Yok. O zaman tartışmaya da gerek yok. iamapoliceman, 5 ay önce - Alıntıya git
Hiç AFAD çalışanın arabasını altına bomba koyduklarini duymadım bizi kendiyle kiyasliyor yürü git kendi sayfana ağzımi bozduracak
5000 den aşşa zammın anlamı yok dolar 3 ayda 2 katına çıktı