Merhabalar yüzde 30-35 dendi. Ne düşünüyorsunuz? Yeni başlayan bir öğretmen maaşı ne kadar olur?
O öyle bir şey değil. :)
O öyle bir şey değil. :) sumeykni, 6 ay önce - Alıntıya git
Nasıl bir şey hocam :)
Şimdi işin yoksa konum komşuya, hısım akrabaya aslında böyle bir zammın olmadığını anlat
bakalım.
Bana hala her öğretmenler gününde yatan bir maaş ikramiyeyi, her öğretmene verilen bedava
laptopu soranlar var mesela
Herkese iki anahtar ahahah
Bu %35 ilk zam oranı iki yıllık toplam kümülatif zam oranı, yani iki yıl sonunda alacağımız para, belki refah payı diye 200-300 TL zam yaparlar :)
E bu dedikleri zam maaşa yansımıyor mu?
İçerik, editör tarafından düzenlenmiştir/silinmiştir.
Lütfen Facebook/WhatsApp/Telegram gruplarına ya da başka sitelere yönlendirme yapmayalım. İnternet sitemize reklâm vermek için TIKLAYINIZ.
Keyifli paylaşımlar dileriz.
Ek olarak refah payı adıyla 2022'de + %4 ve 2023''te de +%5 vereceğiz diyecekler. Bu da iki yıl için de toplamda %30-35 eder.
gündüz açıklamada 2022 ve 23 deki zam %30-35 dendi akşam numan kurtumuş tüm mmeurara %30 -35 zam vrme kararı aldık dedi bu yüzden şuan herkes ikilemde sabahki konuşma ile karıştırıyor
Bu %35 ilk zam oranı iki yıllık toplam kümülatif zam oranı, yani iki yıl sonunda alacağımız para, belki refah payı diye 200-300 TL zam yaparlar :) King in the north34, 6 ay önce - Alıntıya git
Ben de böyle düşünüyorum.
Keşke Noel Baba da hediye getirse.
gündemdeki gelişmelerden yola çıkarak tayyibin seçime hazırlandığını söyleyebiliriz , eğer öyleyse asgari ücret, emekli ve memur maaşlarına ciddi bi artış yapabilir , biz öğretmenler de dahil , ama paramız o kadar değer kaybetti ki bu zamlar bile alım gücümüze pek fayda etmeyecek
Arkadaşlar öyle bir zam yok. Numan Kurtuluş yanlış açıklama yaptı. Haber siteleri dahil tüm Türkiye 30 35 oranında zam alacağız sandı. Olan yine memura oldu. Algı yapıldı.
sanırım ocakta yüzde 15 felan olablilecek
gündüz açıklamada 2022 ve 23 deki zam %30-35 dendi akşam numan kurtumuş tüm mmeurara %30 -35 zam vrme kararı aldık dedi bu yüzden şuan herkes ikilemde sabahki konuşma ile karıştırıyor sadrainman, 6 ay önce - Alıntıya git
sanırım ocakta yüzde 15 felan olablilecek dilekkkce, 6 ay önce - Alıntıya git