başarılar dilerim mülakat süreci hakkında bilginiz var mı online grup mülakatları nasıl oluyor solowartıgı, 6 ay önce - Alıntıya git
başarılar dilerim mülakat süreci hakkında bilginiz var mı online grup mülakatları nasıl oluyor
merhaba bugün online mülakat daveti aldım 3 gün sonrası için tarafınıza geri dönüş aldınız mı ? solowartıgı, 6 ay önce - Alıntıya git
merhaba bugün online mülakat daveti aldım 3 gün sonrası için tarafınıza geri dönüş aldınız mı ?
Merhaba 3 gün sonrası yazmışsınız da mülakata girdiniz mi yoksa pazartesi mi sizinde A.atc, 6 ay önce - Alıntıya git
pazartesi
pazartesi solowartıgı, 6 ay önce - Alıntıya git
Kaçta gireceksiniz A.atc, 6 ay önce - Alıntıya git
şimdi çıktım mülakattan genel olarak kendinzden bahsedin sigara aşı ehliyet gibi sorular neden bankacılık okuduğun bölümle ilgili soru sordular öyle klişe 5 yıl içinde neredesiniz değildi spontene gelişti işte yaptığın staj hakkında detay daha önce işten ayrılan vardı onunla ilgili detay.6-7 kişiydik tek tek söz hakkı verdiler böyleydi
şimdi çıktım mülakattan genel olarak kendinzden bahsedin sigara aşı ehliyet gibi sorular neden bankacılık okuduğun bölümle ilgili soru sordular öyle klişe 5 yıl içinde neredesiniz değildi spontene gelişti işte yaptığın staj hakkında detay daha önce işten ayrılan vardı onunla ilgili detay.6-7 kişiydik tek tek söz hakkı verdiler böyleydi solowartıgı, 6 ay önce - Alıntıya git
grup mülakatından sonra geri dönüş alan varmı arkadaşlar ?
grup mülakatından sonra geri dönüş alan varmı arkadaşlar ? Drakenathan, 5 ay önce - Alıntıya git
ben de almadım 1 hafta 10 gün sonra dönüş yapacağız dediler tabi bölge bölge değişebilir
Ben almadım henüz, siz neresi için girmiştiniz A.atc, 5 ay önce - Alıntıya git
bodrum ve antalya
Var mı dönüş alan A.atc, 5 ay önce - Alıntıya git
Arkadaşlar mülakattan dönüş alan var mi iki hafta içerisinde dönüş olacak diyorlardı bugün 2 hafta oldu
Arkadaşlar mülakattan dönüş alan var mi iki hafta içerisinde dönüş olacak diyorlardı bugün 2 hafta oldu Ikm37, 5 ay önce - Alıntıya git
hayır 1 hafta 10 gün demişlerdi bize de 2 hafta oldu dönüş olmadı
hayır 1 hafta 10 gün demişlerdi bize de 2 hafta oldu dönüş olmadı solowartıgı, 5 ay önce - Alıntıya git
Hala yok değil mi dönüş... A.atc, 5 ay önce - Alıntıya git
maalesef yok
bana da dönüş yok.
hala haber yok değil mi