Editörler : **sude**

Roottoor
Şef
19 Ocak 2022 13:10

Atanamayan nedir arkadaşım yıllardır DHMİ bağlı olduğu otoritede çalışıyorum. İçinde olmasam bende inanırdım sana ama neyse . Bu arada aldıkları maaşlara laf etmemek lazım çünkü maaşları aslında devlette çalışan diğer mühendislerle aynı. Aldıkları ücreti arttıran şey havacılık tazminatı ve bunu avrupa veriyor Türkiyenin hazinesinden çıkan bir para değil ve alınmazsa geri iade edilecek hiç bir işe yaramayan bir para. Alsınlar tabi geri gideceğine.

fma1, 2 yıl önce
öyle b*ktan bir abartma timi var ki gaz vere vere milleti hirslandirip kpss atamaları alt puanları 98'e çekecek, sonra millet depresyonda. bu abartı timinin çoğusu da atanmayan ve dedikodusever tipler. söyledikleri hiçbir rakam da doğru değil. işin ilginç yanı kendileri daha çok inanıyor kulaktan dolma bilgilere. telafuz ettikleri her sayinin %60'ini alın maaşlar odur arkadaşlar

gapesese2020
Aday Memur
19 Ocak 2022 13:15

yeter kardes artık herkes gercegı öğrendi salın şu kurumu para yok burda

Roottoor, 2 yıl önce

Atanamayan nedir arkadaşım yıllardır DHMİ bağlı olduğu otoritede çalışıyorum. İçinde olmasam bende inanırdım sana ama neyse . Bu arada aldıkları maaşlara laf etmemek lazım çünkü maaşları aslında devlette çalışan diğer mühendislerle aynı. Aldıkları ücreti arttıran şey havacılık tazminatı ve bunu avrupa veriyor Türkiyenin hazinesinden çıkan bir para değil ve alınmazsa geri iade edilecek hiç bir işe yaramayan bir para. Alsınlar tabi geri gideceğine.

kirazcicegi-sakura
Aday Memur
19 Ocak 2022 18:51

Lojman kesintisi derken dhmi'de lojman hakkı mı var? herkese çıkıyor mu?

31 Ekim 2022 14:19

Tgs yer hizmetleri memuru nedir arkadaslar. Bide maas ve calisma saatleri nasil. Dhmi de duz memur gibi mi bu acaba

kmlcsbf
Aday Memur
31 Ekim 2022 15:49

Arkadaşlar kurumiçinden birileri var mı? Bu sene dhmiye iibfden alım sayısı nasıl olur? Bi artış dedikodusu vs var mı? Teşekkürler

emre şahin
Memur
21 Kasım 2023 16:26

+

kmlcsbf, 1 yıl önce

Arkadaşlar kurumiçinden birileri var mı? Bu sene dhmiye iibfden alım sayısı nasıl olur? Bi artış dedikodusu vs var mı? Teşekkürler

kmlcsbf
Aday Memur
21 Kasım 2023 16:30

hasta mısınız kardeşim bunu neden eksilediniz
kmlcsbf, 1 yıl önce

Toplam 67 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi