Editörler : **sude**
15 Aralık 2022 09:04

haziran22
Aday Memur

Naklen atama konusunda güncel bilgisi olan var mı ? Ben mayıs da başvuru yaptım uğraştım ama bir sonuç alamadım malesef. Ocak ayında tekrardan başvuru yapacağım.

hareso09, 4 ay önce - Alıntıya git

nerden nereye geçmek için başvuru yaptınız

15 Aralık 2022 09:59

hsnd
Müsteşar

Naklen atama konusunda güncel bilgisi olan var mı ? Ben mayıs da başvuru yaptım uğraştım ama bir sonuç alamadım malesef. Ocak ayında tekrardan başvuru yapacağım.

hareso09, 4 ay önce - Alıntıya git

Başvurudan önce geçmek istediğiniz kurum ya da kurumlarla görüşmeye gidebiliyorsanız gidin. Randevu alabildiğiniz en üst kurum yöneticisi ile gidip görüşün. Varsa mazeretinizi dile getirin eş, sağlık durumu gibi. Başvuruyu kurumlarla görüşmeden sadece dilekçe gönderme yoluyla yapıyorsanız daha çok başvuru yaparsınız. Dilekçe formalite. Kurumlar dilekçe ile başvuru yapanları kabul etmez. Genelde gidip bir görüşmekte fayda var. Özel sektörde bile bir kuruma CV gönderdiğinizde size yarın gel başla demezler önce görüşmeye çağırırlar.

16 Aralık 2022 14:50

hareso09
Aday Memur

Başvurudan önce geçmek istediğiniz kurum ya da kurumlarla görüşmeye gidebiliyorsanız gidin. Randevu alabildiğiniz en üst kurum yöneticisi ile gidip görüşün. Varsa mazeretinizi dile getirin eş, sağlık durumu gibi. Başvuruyu kurumlarla görüşmeden sadece dilekçe gönderme yoluyla yapıyorsanız daha çok başvuru yaparsınız. Dilekçe formalite. Kurumlar dilekçe ile başvuru yapanları kabul etmez. Genelde gidip bir görüşmekte fayda var. Özel sektörde bile bir kuruma CV gönderdiğinizde size yarın gel başla demezler önce görüşmeye çağırırlar.

hsnd, 4 ay önce - Alıntıya git

Teşekkür ederim bilgilendirme için ama sadece dilekçe verdim demedim uğraştım dedim zaten ama olmadı gecmek istediğim kuruma yeterli sayıda kadro gelmemiş olmadı yani 2023 yılı için Şubat ayında alımlar yapılıyormuş , Ocak ayında tekrardan görüşmeye gidip dilekçe vereceğim.

21 Aralık 2022 10:28

burdurspor
Memur

açıklandı mı?

21 Aralık 2022 10:33

stevie
Aday Memur

Öncelikle, yeterli kadro sayısı yokmuş, bilmem neymiş bunların hepsi bahane. Almak isteyen alır, almak istemeyen almaz. Zaten alan da mecbur kalmıştır, o yüzden alır artık emir nereden geldiyse bilemem. Bu kısma kadar tartışılacak bir şey yok. Tamamen çiftliğe dönmüş durumda. Öyle sizin resmi başvurularınızı ince detaylarına kadar inceleyip, ilgili atamaları yapacak bir düzen mevcut değil. Birbirleri arasında paslaşırlar, hep bir bahaneleri vardır. tüm yurtta resmi nakil başvuruları son 3-4 yıldır durdu desem yanlış olmaz. Sizin anneniz hastaymış onun yanına gitmeniz gerekiyormuş ya da eşiniz farklı ildeymiş, güvenlik soruşturmasıymış, mışmışta mışmış. Vakit kaybetmeyin diye söylüyorum. Belediyeden belediyeye olur mu olabilir ama bir bakanlığa ya da bakanlıklar arası geçiş falan gibi düşünceleriniz varsa uyarmış olayım. Türkiye'de düzenli bir şekilde, personel nakil işlemlerini inceleyip sonuca bağlayan bir yapılanma söz konusu değil. Bir dilekçe verin ya da yazıp gönderin, posta mı yaptınız yoksa uçak yapıp camdan mı fırlattınız farkı yok. Bazen dikkat ediyorum kontenjanlar açıklandı mı gibi sorular görüyorum. Komik olmayın lütfen.

21 Aralık 2022 14:59

anadoludost
Aday Memur

bu sene farklı bir sistem olduğundan kurumlar arası geçiş için kurumlardan hiç kimse sayı söylemiyor. aldığım bilgiler bazı kurumlar sayılar gelmiş ve üst kadrolara verilmiş.

ama bn bu sene kurumlararası geçiş yapan tek kişi daha duymadım... bilen varsa bizide bilgilendirsin

28 Aralık 2022 18:12

Berat3354

Arkadaşlar 2022 ilk kontenjanlar ne zaman açıklanmıştı acaba?

30 Aralık 2022 10:05

DÖNAYDIN
Aday Memur

Tıp fakültesinde hemşireyim 657 4-A lıyım eşim %91 engelli raporu var sağlık mazeretinden sağlık bakanlığına dilekçe gönderdim red gelmedi. Kurumlar arası geçiş listesindesiniz ama ne zaman açılır bu kadrolar bilemiyoruz diyorlar.Dava açayım desem nereye açayım, sağlık bakanlığı kabul etti, kurumum da verecek ama geçiş yok engeline takıldım. Ne yapmalıyım sizce?

30 Aralık 2022 10:07

burdurspor
Memur

Tıp fakültesinde hemşireyim 657 4-A lıyım eşim %91 engelli raporu var sağlık mazeretinden sağlık bakanlığına dilekçe gönderdim red gelmedi. Kurumlar arası geçiş listesindesiniz ama ne zaman açılır bu kadrolar bilemiyoruz diyorlar.Dava açayım desem nereye açayım, sağlık bakanlığı kabul etti, kurumum da verecek ama geçiş yok engeline takıldım. Ne yapmalıyım sizce?

DÖNAYDIN, 3 ay önce - Alıntıya git

sağlık bakanlığına atanmaya bakın

31 Aralık 2022 00:37

DÖNAYDIN
Aday Memur

sağlık bakanlığına atanmaya bakın

burdurspor, 3 ay önce - Alıntıya git

Tamam işte de nasıl geçeyim? Bekliyeyim mi??

31 Aralık 2022 00:41

DÖNAYDIN
Aday Memur

Öncelikle, yeterli kadro sayısı yokmuş, bilmem neymiş bunların hepsi bahane. Almak isteyen alır, almak istemeyen almaz. Zaten alan da mecbur kalmıştır, o yüzden alır artık emir nereden geldiyse bilemem. Bu kısma kadar tartışılacak bir şey yok. Tamamen çiftliğe dönmüş durumda. Öyle sizin resmi başvurularınızı ince detaylarına kadar inceleyip, ilgili atamaları yapacak bir düzen mevcut değil. Birbirleri arasında paslaşırlar, hep bir bahaneleri vardır. tüm yurtta resmi nakil başvuruları son 3-4 yıldır durdu desem yanlış olmaz. Sizin anneniz hastaymış onun yanına gitmeniz gerekiyormuş ya da eşiniz farklı ildeymiş, güvenlik soruşturmasıymış, mışmışta mışmış. Vakit kaybetmeyin diye söylüyorum. Belediyeden belediyeye olur mu olabilir ama bir bakanlığa ya da bakanlıklar arası geçiş falan gibi düşünceleriniz varsa uyarmış olayım. Türkiye'de düzenli bir şekilde, personel nakil işlemlerini inceleyip sonuca bağlayan bir yapılanma söz konusu değil. Bir dilekçe verin ya da yazıp gönderin, posta mı yaptınız yoksa uçak yapıp camdan mı fırlattınız farkı yok. Bazen dikkat ediyorum kontenjanlar açıklandı mı gibi sorular görüyorum. Komik olmayın lütfen.

stevie, 3 ay önce - Alıntıya git

Herkes bi torpil arayışında çok yazık, çok üzücü. Düzenli belli 1-2 ay geçiş kadroları açılsa daherkesin beklentisi ona göre olsa keşke.... Şimdi EYT ile emekli olanlar olacak açık artacak

02 Ocak 2023 09:25

burdurspor
Memur

Tamam işte de nasıl geçeyim? Bekliyeyim mi??

kpss ile

02 Ocak 2023 10:16

DÖNAYDIN
Aday Memur

kpss ile

burdurspor, 3 ay önce - Alıntıya git

22 yılımı yakıp 4-B sözleşmeli olmak için mi KPSS ye gireyim? Komikmiş

02 Ocak 2023 10:19

burdurspor
Memur

22 yılımı yakıp 4-B sözleşmeli olmak için mi KPSS ye gireyim? Komikmiş

beklemeye devam et o zaman

04 Ocak 2023 15:27

Berat3354

Merhaba arkadaşlar. Kadrolar şubattami aciklaniyor acaba?

05 Ocak 2023 13:40

anadoludost
Aday Memur

iyi günler arkadaşlar önemli bir soru soracağımbilgisi olan varsa söylesin

kadrolu memurluktan kpss ile kadrolu mühendisliğe geçmek için istifa mı etmek gerekiyor yok muvafakat mı alınması gerekiyor bilen varsa lütfen söylesin

05 Ocak 2023 15:20

Av99161
Aday Memur
Bir üniversiteden başka bir ildeki üniversiteye geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar?
05 Ocak 2023 19:57

cevherdudayev1
Daire Başkanı
Bir üniversiteden başka bir ildeki üniversiteye geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar?
Av99161, 3 ay önce - Alıntıya git

burdurspora sor o iyi biliyor bu işleri

05 Ocak 2023 20:07

hsnd
Müsteşar
Av99161, 3 ay önce - Alıntıya git
Kurumlar arası naklen geçiş nasıl yapılır diye aratın okuyun. Bu konut bile yazılmıştır muhtemelen biraz araştırın.
09 Ocak 2023 19:04

Berat3354

Kadrolar açıklandı mı acaba? Öyle bir söylenti var

Toplam 207 mesaj