Editörler : crops35

haziran22
Aday Memur
15 Aralık 2022 09:04

nerden nereye geçmek için başvuru yaptınız

hareso09, 2 yıl önce

Naklen atama konusunda güncel bilgisi olan var mı ? Ben mayıs da başvuru yaptım uğraştım ama bir sonuç alamadım malesef. Ocak ayında tekrardan başvuru yapacağım.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
15 Aralık 2022 09:59

Başvurudan önce geçmek istediğiniz kurum ya da kurumlarla görüşmeye gidebiliyorsanız gidin. Randevu alabildiğiniz en üst kurum yöneticisi ile gidip görüşün. Varsa mazeretinizi dile getirin eş, sağlık durumu gibi. Başvuruyu kurumlarla görüşmeden sadece dilekçe gönderme yoluyla yapıyorsanız daha çok başvuru yaparsınız. Dilekçe formalite. Kurumlar dilekçe ile başvuru yapanları kabul etmez. Genelde gidip bir görüşmekte fayda var. Özel sektörde bile bir kuruma CV gönderdiğinizde size yarın gel başla demezler önce görüşmeye çağırırlar.

hareso09, 2 yıl önce

Naklen atama konusunda güncel bilgisi olan var mı ? Ben mayıs da başvuru yaptım uğraştım ama bir sonuç alamadım malesef. Ocak ayında tekrardan başvuru yapacağım.

hareso09
Aday Memur
16 Aralık 2022 14:50

Teşekkür ederim bilgilendirme için ama sadece dilekçe verdim demedim uğraştım dedim zaten ama olmadı gecmek istediğim kuruma yeterli sayıda kadro gelmemiş olmadı yani 2023 yılı için Şubat ayında alımlar yapılıyormuş , Ocak ayında tekrardan görüşmeye gidip dilekçe vereceğim.

hsnd, 2 yıl önce

Başvurudan önce geçmek istediğiniz kurum ya da kurumlarla görüşmeye gidebiliyorsanız gidin. Randevu alabildiğiniz en üst kurum yöneticisi ile gidip görüşün. Varsa mazeretinizi dile getirin eş, sağlık durumu gibi. Başvuruyu kurumlarla görüşmeden sadece dilekçe gönderme yoluyla yapıyorsanız daha çok başvuru yaparsınız. Dilekçe formalite. Kurumlar dilekçe ile başvuru yapanları kabul etmez. Genelde gidip bir görüşmekte fayda var. Özel sektörde bile bir kuruma CV gönderdiğinizde size yarın gel başla demezler önce görüşmeye çağırırlar.

burdurspor
Memur
21 Aralık 2022 10:28

açıklandı mı?

stevie
Aday Memur
21 Aralık 2022 10:33

Öncelikle, yeterli kadro sayısı yokmuş, bilmem neymiş bunların hepsi bahane. Almak isteyen alır, almak istemeyen almaz. Zaten alan da mecbur kalmıştır, o yüzden alır artık emir nereden geldiyse bilemem. Bu kısma kadar tartışılacak bir şey yok. Tamamen çiftliğe dönmüş durumda. Öyle sizin resmi başvurularınızı ince detaylarına kadar inceleyip, ilgili atamaları yapacak bir düzen mevcut değil. Birbirleri arasında paslaşırlar, hep bir bahaneleri vardır. tüm yurtta resmi nakil başvuruları son 3-4 yıldır durdu desem yanlış olmaz. Sizin anneniz hastaymış onun yanına gitmeniz gerekiyormuş ya da eşiniz farklı ildeymiş, güvenlik soruşturmasıymış, mışmışta mışmış. Vakit kaybetmeyin diye söylüyorum. Belediyeden belediyeye olur mu olabilir ama bir bakanlığa ya da bakanlıklar arası geçiş falan gibi düşünceleriniz varsa uyarmış olayım. Türkiye'de düzenli bir şekilde, personel nakil işlemlerini inceleyip sonuca bağlayan bir yapılanma söz konusu değil. Bir dilekçe verin ya da yazıp gönderin, posta mı yaptınız yoksa uçak yapıp camdan mı fırlattınız farkı yok. Bazen dikkat ediyorum kontenjanlar açıklandı mı gibi sorular görüyorum. Komik olmayın lütfen.

anadoludost
Aday Memur
21 Aralık 2022 14:59

bu sene farklı bir sistem olduğundan kurumlar arası geçiş için kurumlardan hiç kimse sayı söylemiyor. aldığım bilgiler bazı kurumlar sayılar gelmiş ve üst kadrolara verilmiş.

ama bn bu sene kurumlararası geçiş yapan tek kişi daha duymadım... bilen varsa bizide bilgilendirsin

28 Aralık 2022 18:12

Arkadaşlar 2022 ilk kontenjanlar ne zaman açıklanmıştı acaba?

DÖNAYDIN
Aday Memur
30 Aralık 2022 10:05

Tıp fakültesinde hemşireyim 657 4-A lıyım eşim %91 engelli raporu var sağlık mazeretinden sağlık bakanlığına dilekçe gönderdim red gelmedi. Kurumlar arası geçiş listesindesiniz ama ne zaman açılır bu kadrolar bilemiyoruz diyorlar.Dava açayım desem nereye açayım, sağlık bakanlığı kabul etti, kurumum da verecek ama geçiş yok engeline takıldım. Ne yapmalıyım sizce?

burdurspor
Memur
30 Aralık 2022 10:07

sağlık bakanlığına atanmaya bakın

DÖNAYDIN, 2 yıl önce

Tıp fakültesinde hemşireyim 657 4-A lıyım eşim %91 engelli raporu var sağlık mazeretinden sağlık bakanlığına dilekçe gönderdim red gelmedi. Kurumlar arası geçiş listesindesiniz ama ne zaman açılır bu kadrolar bilemiyoruz diyorlar.Dava açayım desem nereye açayım, sağlık bakanlığı kabul etti, kurumum da verecek ama geçiş yok engeline takıldım. Ne yapmalıyım sizce?

DÖNAYDIN
Aday Memur
31 Aralık 2022 00:37

Tamam işte de nasıl geçeyim? Bekliyeyim mi??

burdurspor, 2 yıl önce

sağlık bakanlığına atanmaya bakın

DÖNAYDIN
Aday Memur
31 Aralık 2022 00:41

Herkes bi torpil arayışında çok yazık, çok üzücü. Düzenli belli 1-2 ay geçiş kadroları açılsa daherkesin beklentisi ona göre olsa keşke.... Şimdi EYT ile emekli olanlar olacak açık artacak

stevie, 2 yıl önce

Öncelikle, yeterli kadro sayısı yokmuş, bilmem neymiş bunların hepsi bahane. Almak isteyen alır, almak istemeyen almaz. Zaten alan da mecbur kalmıştır, o yüzden alır artık emir nereden geldiyse bilemem. Bu kısma kadar tartışılacak bir şey yok. Tamamen çiftliğe dönmüş durumda. Öyle sizin resmi başvurularınızı ince detaylarına kadar inceleyip, ilgili atamaları yapacak bir düzen mevcut değil. Birbirleri arasında paslaşırlar, hep bir bahaneleri vardır. tüm yurtta resmi nakil başvuruları son 3-4 yıldır durdu desem yanlış olmaz. Sizin anneniz hastaymış onun yanına gitmeniz gerekiyormuş ya da eşiniz farklı ildeymiş, güvenlik soruşturmasıymış, mışmışta mışmış. Vakit kaybetmeyin diye söylüyorum. Belediyeden belediyeye olur mu olabilir ama bir bakanlığa ya da bakanlıklar arası geçiş falan gibi düşünceleriniz varsa uyarmış olayım. Türkiye'de düzenli bir şekilde, personel nakil işlemlerini inceleyip sonuca bağlayan bir yapılanma söz konusu değil. Bir dilekçe verin ya da yazıp gönderin, posta mı yaptınız yoksa uçak yapıp camdan mı fırlattınız farkı yok. Bazen dikkat ediyorum kontenjanlar açıklandı mı gibi sorular görüyorum. Komik olmayın lütfen.

burdurspor
Memur
02 Ocak 2023 09:25

kpss ile

DÖNAYDIN, 2 yıl önce

Tamam işte de nasıl geçeyim? Bekliyeyim mi??

DÖNAYDIN
Aday Memur
02 Ocak 2023 10:16

22 yılımı yakıp 4-B sözleşmeli olmak için mi KPSS ye gireyim? Komikmiş

burdurspor, 2 yıl önce

kpss ile

burdurspor
Memur
02 Ocak 2023 10:19

beklemeye devam et o zaman

DÖNAYDIN, 2 yıl önce

22 yılımı yakıp 4-B sözleşmeli olmak için mi KPSS ye gireyim? Komikmiş

04 Ocak 2023 15:27

Merhaba arkadaşlar. Kadrolar şubattami aciklaniyor acaba?

anadoludost
Aday Memur
05 Ocak 2023 13:40

iyi günler arkadaşlar önemli bir soru soracağımbilgisi olan varsa söylesin

kadrolu memurluktan kpss ile kadrolu mühendisliğe geçmek için istifa mı etmek gerekiyor yok muvafakat mı alınması gerekiyor bilen varsa lütfen söylesin

Av99161
Aday Memur
05 Ocak 2023 15:20

Bir üniversiteden başka bir ildeki üniversiteye geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar?

cevherdudayev1
Daire Başkanı
05 Ocak 2023 19:57

burdurspora sor o iyi biliyor bu işleri

Av99161, 2 yıl önce
Bir üniversiteden başka bir ildeki üniversiteye geçmek için nasıl bir yol izlemeliyim arkadaşlar?

hsnd
Başbakan Müsteşarı
05 Ocak 2023 20:07

Kurumlar arası naklen geçiş nasıl yapılır diye aratın okuyun. Bu konut bile yazılmıştır muhtemelen biraz araştırın.
Av99161, 2 yıl önce
09 Ocak 2023 19:04

Kadrolar açıklandı mı acaba? Öyle bir söylenti var

Toplam 208 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi