Bu yıl kötü oldu ya. Ek kontenjanların hangi kuruma kaç kişi olarak dağıtılacağını sadece kurumlar bilecek. Buna eyvallah. Ama en azından kararnamenin yayınlandığından haberimiz olsa. Ki bence olacak ama bu yıl sistem değişikliğinden mütevellit bir boşvermişlik var. Memurlar.net bile önceki yıllarda "İkinci atama izinlerinin dağılımı gecikmemeli!" diye haber yapardı. 1 hafta geçmeden de açıklanırdı. Bu senenin hiç tadı yok :-) CanAyTug, 10 ay önce - Alıntıya git
Bu yıl kötü oldu ya. Ek kontenjanların hangi kuruma kaç kişi olarak dağıtılacağını sadece kurumlar bilecek. Buna eyvallah. Ama en azından kararnamenin yayınlandığından haberimiz olsa. Ki bence olacak ama bu yıl sistem değişikliğinden mütevellit bir boşvermişlik var. Memurlar.net bile önceki yıllarda "İkinci atama izinlerinin dağılımı gecikmemeli!" diye haber yapardı. 1 hafta geçmeden de açıklanırdı. Bu senenin hiç tadı yok :-)
Kesinlikle size katılıyorum.Geçen senelerde şurayı ,buraya soralım diyen çok sayıda arkadaş vardı. Ancak naklen ataması olmayan arkadaşlar da uğraşmaktan bıktı herhalde. Bıkılmayacak gibi de değil. Allah hepimizin sonunu hayır etsin.
Kesinlikle size katılıyorum.Geçen senelerde şurayı ,buraya soralım diyen çok sayıda arkadaş vardı. Ancak naklen ataması olmayan arkadaşlar da uğraşmaktan bıktı herhalde. Bıkılmayacak gibi de değil. Allah hepimizin sonunu hayır etsin. Vedat044, 10 ay önce - Alıntıya git
Amin üstadım . Ben de bıktım valla. 5 yıldır çabalıyorum. Ankarada sözü geçen, hatrı sayılır bir dayımız yok. Kurumlara gidip konuşuyorum. Bizim için olumlusun. Seni de değerlendirmeye alırız, diyorlar. Kurumlara sayılar dağıtılınca yine gidip "hani 3-5 ay evvel gelmiştim. Bizim için olumlusun, demiştiniz. Malum ek kontenjanlar da verildi. Bi kendimi hatırlatayım, dedim." diyorum ama fıss .. Adamlar açık açık "siyasi tanıdığın yok mu? Yukardan iletişime geçsin. Bu iş olur" diyorlar.. Bizim bir etkimiz yok, diyorlar. Ya sen daire başkanısın, per. gen. müdürüsün. Ne diye oturuyorsun orada madem neymiş üstü ne derse onu yapıyormuş. Üstü de kontenjanları siyasilere peşkeş derdinde. Bakalım bu yıl da olma ihtimali düşük yine tabi ama neyse umut fakirin ekmeği. Umutsuz olmuyor. Artık hayal gibi geliyor. Gülüp geçiyorum : - )
Amin üstadım . Ben de bıktım valla. 5 yıldır çabalıyorum. Ankarada sözü geçen, hatrı sayılır bir dayımız yok. Kurumlara gidip konuşuyorum. Bizim için olumlusun. Seni de değerlendirmeye alırız, diyorlar. Kurumlara sayılar dağıtılınca yine gidip "hani 3-5 ay evvel gelmiştim. Bizim için olumlusun, demiştiniz. Malum ek kontenjanlar da verildi. Bi kendimi hatırlatayım, dedim." diyorum ama fıss .. Adamlar açık açık "siyasi tanıdığın yok mu? Yukardan iletişime geçsin. Bu iş olur" diyorlar.. Bizim bir etkimiz yok, diyorlar. Ya sen daire başkanısın, per. gen. müdürüsün. Ne diye oturuyorsun orada madem neymiş üstü ne derse onu yapıyormuş. Üstü de kontenjanları siyasilere peşkeş derdinde. Bakalım bu yıl da olma ihtimali düşük yine tabi ama neyse umut fakirin ekmeği. Umutsuz olmuyor. Artık hayal gibi geliyor. Gülüp geçiyorum : - ) CanAyTug, 10 ay önce - Alıntıya git
rektör veya belediye başkanıyla iletişime geçebilsen daha kolay olur yanda onlara dediğini dinletebilen birisine
Ek kontenjanlarla alakalı memurlar net haber yaptı bakalım ne zaman açıklanır hayırlısı
hayırlısı inş.
Teşekkürler memurlar.net
İnşallah bir iki güne açıklanır
Ek kontenjanlarla alakalı memurlar net haber yaptı bakalım ne zaman açıklanır hayırlısı halil ada, 10 ay önce - Alıntıya git
Haberi göremedim link atabilir misiniz
Haberi göremedim link atabilir misiniz Vedat044, 10 ay önce - Alıntıya git
tamam buldum.
https://www.memurlar.net/haber/1028620/ikinci-dagilim-yapilmazsa-merkezi-alimda-cok-az-kadro-ilan-edilecek.html
arkadaşlar ek kontanjan verilmek zorunda mı
arkadaşlar ek kontanjan verilmek zorunda mı takena, 10 ay önce - Alıntıya git
Değil. Fakat bu durumda Merkezi atama yapamaz kurumlar. elektronik-tek, 10 ay önce - Alıntıya git
Neden yapamazlar
Neden yapamazlar bursalı85, 10 ay önce - Alıntıya git
Bugün Cumhurbaşkanlığı Strateji Bütçe Başkanlığını aradım, artık bizden çıkmıyor nakil kadroları ile alakalı kararlar diye cevap verdi yetkili. Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü bakıyormuş kadro işlemlerine. Acaba ulaşan veya duyum alan var mı 2. nakil kadroları ile alakalı?
Bu sene 2.nakil kadro atamalarını yapmayı unuttular herhalde Haziran ayına girdik. Keşke şu tarihler net olsa da bizi bu kadar uğraştırmasalar.
Memurlar Net Yine Haber yapmış
Cumhurbaşkanlığı, 2022 yılı Merkezi Yerleştirme Takvimini ikinci serbest memur atama izinlerinin dağılımını yaparak güncellemeli!
https://www.memurlar.net/haber/1029486/kpss-merkezi-yerlestirme-takvimi-guncellenmeli.html
Arayıp bilgi alabilirmiyiz arkadaşlar hiç deneyen oldu mu?
ben nette araştırma yaptığımda direk arayabileceğim bir telefon numarası bulamadım, dolayısıyla bir bilgi alamadım.
Arayıp bilgi alabilirmiyiz arkadaşlar hiç deneyen oldu mu? bursalı85, 10 ay önce - Alıntıya git
0312 525 36 55 numarası bu.aradım bayrama kadar açıklanır dediler.
0312 525 36 55 numarası bu.aradım bayrama kadar açıklanır dediler. ilyassomuncu, 10 ay önce - Alıntıya git
Teşekkürler hocam
bende aynı şekilde yukarıdaki telefonu aradım geçen hafta, bana bayram öncesine kadar yetiştirmeye çalıştıklarını söylediler.
Daire değişti ise kadro sayısı artar mı.