Editörler : **sude**
06 Haziran 2022 22:38

hsnd
Müsteşar

Daire değişti ise kadro sayısı artar mı.

ozdemirferhat, 10 ay önce - Alıntıya git
Bu durum bütçe ile alakalı daire ile değil. Bu yönde bir yorum yapılamaz.
21 Haziran 2022 08:18

kamudan0660

Kadro açıklaması ile ilgili görüşen arkadaşımız oldu mu acaba

21 Haziran 2022 11:24

haynuh
Aday Memur

Kadro açıklaması ile ilgili görüşen arkadaşımız oldu mu acaba

kamudan0660, 9 ay önce - Alıntıya git

Kurban Bayramından önce yayınlanacağı söylenmiş ama net bir tarih yokmuş :(

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü numarası sende arayıp

bilgi almak istersen.tel; 0312 525 36 55

21 Haziran 2022 11:26

haynuh
Aday Memur

bu gün aradım

24 Haziran 2022 12:33

Sebukalp
Memur

2022 yılı açıktan atama kontenjanlarını kullanarak istifa sonrası memuriyete geri dönebilmiş ve görevine başlamış kimse var mı?

24 Haziran 2022 12:44

dilek03
Aday Memur

Hala bir haber yok değil mi ?

24 Haziran 2022 12:52

oguzhan.yılmaz
Aday Memur

Genel bir duyuru mu olacak yoksa sadece kurumları mı bilgilendirecekler

24 Haziran 2022 13:16

hakat
Aday Memur

oguzhan.yılmaz, 9 ay önce - Alıntıya git

daha önce duyuru yapılıyordu. şimdi nasıl açıklanacağı ile ilgili bir bilgi yok.

24 Haziran 2022 15:20

Sebukalp
Memur

oguzhan.yılmaz, 9 ay önce - Alıntıya git

Neyin duyurulmasından bahsediyorsunuz?

24 Haziran 2022 15:45

mert_52
Aday Memur

Daha once ki yillarda 2 kez yapiliyordu sbb sitesinde 2021 yilina kadar yayinlaniyordu

24 Haziran 2022 16:58

Sebukalp
Memur

Şubat ayında açıkta atamaya ayrılmış kadro kontenjanları yayımlanmıştı. Benim sorum bu istifa sonrası memuriyete geri dönebilmek için bu kardolara başvurmuş ve başvurusu olumlu sonuçlanmış kimse var mı?

25 Haziran 2022 23:46

elektronik-tek
Daire Başkanı

Şubat ayında açıkta atamaya ayrılmış kadro kontenjanları yayımlanmıştı. Benim sorum bu istifa sonrası memuriyete geri dönebilmek için bu kardolara başvurmuş ve başvurusu olumlu sonuçlanmış kimse var mı?

Sebukalp, 9 ay önce - Alıntıya git
İstifa sonrasını bilmiyorum ama Şubat'ta verilen kadro sayısıyla naklen başka bir üniversiteye geçtim.
26 Haziran 2022 08:35

HALİT87
Memur
İstifa sonrasını bilmiyorum ama Şubat'ta verilen kadro sayısıyla naklen başka bir üniversiteye geçtim.
elektronik-tek, 9 ay önce - Alıntıya git

Hocam sözleşmeli olarak yeni başlayacağım... Şubat ayında bende naklen geçiş yapabilirmiyim...yada kadro gelirse gerek kalır mı..? Nakil işlemlerinde kesin başka üniversitesiye geçiyormuyuz..yoksa çok zor bir süreçmidir

26 Haziran 2022 11:18

hsnd
Müsteşar

Hocam sözleşmeli olarak yeni başlayacağım... Şubat ayında bende naklen geçiş yapabilirmiyim...yada kadro gelirse gerek kalır mı..? Nakil işlemlerinde kesin başka üniversitesiye geçiyormuyuz..yoksa çok zor bir süreçmidir

HALİT87, 9 ay önce - Alıntıya git
Sözleşmeli personelin kurum değiştirme yani nakil hakkı bulunmuyor. Kadro verilmesi durumunda belli bir süre geçiş yapılamaz gibi bir şart konulabilir. Ayrıca kesin geçiş diye bir olay yok eğer bı işlerin içine girerseniz ne dediğimi anlarsınız.
26 Haziran 2022 17:41

elektronik-tek
Daire Başkanı

HALİT87, 9 ay önce - Alıntıya git
Sözleşmeli personelin tayin ya da nakil hakkı yok diye biliyorum. Kadrolu olursanız belki bu haklar verilebilir. Onu da zaman gösterecek.
28 Haziran 2022 14:49

haynuh
Aday Memur

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğünü bu hafta arayan oldu mu arkadaşlar. Bir haber var mı??

28 Haziran 2022 16:42

dilek03
Aday Memur

Aradım telefona cevap veren olmadı .

29 Haziran 2022 08:57

Hasan Serhat
Aday Memur

Ben dün görüştüm arkadaşlar. Telefonu da açtılar. Bayrama kadar kadrolar ilan edilecektir, siz takipte kalın dediler.

29 Haziran 2022 14:34

dilek03
Aday Memur

Bugün tekrar aradım bayram oncesi duyurulmaya çalışılacak onun için çalıştıklarını söylediler.

01 Temmuz 2022 15:57

hareso09
Aday Memur

Arkadaşlar arayan oldu mu ben arıyorum ama telefonlar açılmıyor

Toplam 207 mesaj