Editörler : E.Kayı Han
05 Ocak 2022 22:19

4b sözleşmeliden uzman yardımcılığına geçiş
İyi akşamlar, sözleşmeli çözümleyici olarak işe başlayacağım ama uzman yardımcılığı içinde başvurmuştum ama daha mülakata girmedim. Eğer şimdi sözleşmeli olarak çalışmaya başlasam uzman yardımcılığını kazanırsam geçiş yapabilir miyim ? Bunun için bir süre varmı bilginiz varmı arkadaşlar ?

Mehmet481
Aday Memur
06 Ocak 2022 00:02

Gecersin tahminimce engel olacak ne olabilir ki

spasiba91
Aday Memur
06 Ocak 2022 08:14

Aslında şöyle şuanda kadrolu teknikerim. İstifa edip sözleşmeli çözümleyiciye geçicem ama asıl istediğim uzman yardımcılığı. Ama onların daha mülakatına girmedim. Yani kadroludan sözleşmeliye geçişte sorun yok ama ya tekrar kadroluya geçişte ?
Mehmet481, 3 yıl önce

Gecersin tahminimce engel olacak ne olabilir ki

Endüttürü Müh
Aday Memur
17 Ocak 2022 11:22

evet başlayabilirsin ben de öyle yapmıştım zamanında

ComputerEngineering
Aday Memur
05 Şubat 2022 03:11

Bu durumu ben de merak ediyorum. Sözleşme imzalayıp çalışmaya başladıktan sonra, üst kurullardan birinde (bddk, rekabet gibi) uzman yardımcılığına atanmaya hak kazanırsak, mevcut sözleşmeyi tek taraflı feshedince 1 yıl bekleme olayına takılıyor muyuz? Ben 4b'den 4b'ye geçerken 1yıl bekleme süresi var diye biliyorum. Üst kurullar uzman yardımcılarını 4b sözleşmeli olarak mı çalıştırıyor? Bu konuda net bir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

pasa0606
Aday Memur
09 Eylül 2024 15:56

Bilgi edinebildiniz mi?

ComputerEngineering, 3 yıl önce

Bu durumu ben de merak ediyorum. Sözleşme imzalayıp çalışmaya başladıktan sonra, üst kurullardan birinde (bddk, rekabet gibi) uzman yardımcılığına atanmaya hak kazanırsak, mevcut sözleşmeyi tek taraflı feshedince 1 yıl bekleme olayına takılıyor muyuz? Ben 4b'den 4b'ye geçerken 1yıl bekleme süresi var diye biliyorum. Üst kurullar uzman yardımcılarını 4b sözleşmeli olarak mı çalıştırıyor? Bu konuda net bir bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi