Editörler : Kubil ay
06 Ocak 2022 19:17   

Lisans barajının 60a geleceğini düşünmek

Abi bu kafadan istiyorum :D akademinin 10 kat fetişi mi vardı yani o yüzden mi koydular 10katı kuralını 😀

06 Ocak 2022 21:31

WinterSoldier
Kapalı

3-5 puan oynar 60 değil 65 e gelir ne farkeder adını soyadını yazsan 70 gelir kpssden

06 Ocak 2022 23:00

WiseGuy
Şef

Lisans erkek 65-66 altına gelmez. Ülkenin durumu ortada 85-90 civarı puanı olan binlerce genç boşta geziyor. Zaten kafadan puanı 85+ olan en az 10 bin başvuracak gerisini siz düşünün

06 Ocak 2022 23:52

grandemocha
Aday Memur

Lisans erkek 65-66 altına gelmez. Ülkenin durumu ortada 85-90 civarı puanı olan binlerce genç boşta geziyor. Zaten kafadan puanı 85+ olan en az 10 bin başvuracak gerisini siz düşünün

WiseGuy, 1 yıl önce - Alıntıya git

Çok şükür akıl ve mantık çerçevesinde düşünen birisi çıktı

07 Ocak 2022 10:03

Sutasak23
Aday Memur

Çok şükür akıl ve mantık çerçevesinde düşünen birisi çıktı

grandemocha, 1 yıl önce - Alıntıya git

kardeşim sen söyle madem 60 kapatmıcak kaç puan kapatıcak en fazla lisans erkek65 olsun

07 Ocak 2022 10:13

TEMUR23
Aday Memur

Jandarma astsubaylık 600 kişi alıyor 68 ile kapattı. Pomem de 64-65 bandında kapatır bence

07 Ocak 2022 10:54

bıktım7
Memur

kardeşim sen söyle madem 60 kapatmıcak kaç puan kapatıcak en fazla lisans erkek65 olsun

Sutasak23, 1 yıl önce - Alıntıya git

Sutasak her konuda aynı şeyi yazıyorsun :) hatta benim 65-70 le kapatır yorumlarımın tamamında eksi atılmış muhtemelen o eksileri aranda sensin :) Hacı sen kaç puan aldın onu söyle ben o puanla kapatır yazayım rahatla biraz.

Her yıl başvuru sayısı katlanarak artıyor, geçen yıl Süleyman soylu'nun dediğine göre 300 bine yakın başvuru olmuş ama POMEM 60 puanla kapatacak öyle mi? Aklına mantığına yatıyor mu bu durum ?

07 Ocak 2022 13:11

Sutasak23
Aday Memur

Sutasak her konuda aynı şeyi yazıyorsun :) hatta benim 65-70 le kapatır yorumlarımın tamamında eksi atılmış muhtemelen o eksileri aranda sensin :) Hacı sen kaç puan aldın onu söyle ben o puanla kapatır yazayım rahatla biraz.

Her yıl başvuru sayısı katlanarak artıyor, geçen yıl Süleyman soylu'nun dediğine göre 300 bine yakın başvuru olmuş ama POMEM 60 puanla kapatacak öyle mi? Aklına mantığına yatıyor mu bu durum ?

bıktım7, 1 yıl önce - Alıntıya git

merhaba kardeşim. kendi kendine neler düşünüyorsun kardeşim kendin çalıp kendinoynuyorsun :D resmen haha :)

ben 65 lisans diyorum canım kardeşim en fazla oda bu sene herkes

hazırlıksız yakalandı diye kardeşim.kontenjan arttı bide o da etki etmiştir kardeşim azda

olsa 1-2 puan düşer kardeşim

07 Ocak 2022 13:12

Pomemcibey
Aday Memur

yav dır dır yapmayın boş boş 10 bin 85 üzeri var diyo addam yuh o zaman herkes alanına atanırdı

07 Ocak 2022 13:14

Pomemcibey
Aday Memur

erkekler 65 belki daha az kadınlar 70 de kapatır yok ülke şudur budur bakmayın açıklanınca görürsün

07 Ocak 2022 13:47

bıktım7
Memur

merhaba kardeşim. kendi kendine neler düşünüyorsun kardeşim kendin çalıp kendinoynuyorsun :D resmen haha :)

ben 65 lisans diyorum canım kardeşim en fazla oda bu sene herkes

hazırlıksız yakalandı diye kardeşim.kontenjan arttı bide o da etki etmiştir kardeşim azda

olsa 1-2 puan düşer kardeşim

Sutasak23, 1 yıl önce - Alıntıya git

Ha birde şu dediğine tav oluyorum :)) " Herkes bu sene hazırlıksız yakalandı" Kim hocam bu herkes? Neye hazırlıksız yakalandı? Bundan önce polislik isteyen veya başvurmayı düşünenler nasıl olsa 60 puan taban onu alsam yeter kafasıyla mı giriyordu sınava? 10 katı aday kuralı gelince bu insanlar mı ters köşe oldu hazırlıksız kaldı ? Mantıklı insanlar sınava girip ellerinden gelenin en iyisini yapar çalışır en iyisini hedefler. Ha ben sınava gireyim 60 alsam yeter polis olurum kafasıyla hazırlanan varsa üzülür. Sen 60 alsam yeter mantığıyla sınava girdiysen hazırlıksız yakalanan normal.

07 Ocak 2022 13:49

Sutasak23
Aday Memur

Ha birde şu dediğine tav oluyorum :)) " Herkes bu sene hazırlıksız yakalandı" Kim hocam bu herkes? Neye hazırlıksız yakalandı? Bundan önce polislik isteyen veya başvurmayı düşünenler nasıl olsa 60 puan taban onu alsam yeter kafasıyla mı giriyordu sınava? 10 katı aday kuralı gelince bu insanlar mı ters köşe oldu hazırlıksız kaldı ? Mantıklı insanlar sınava girip ellerinden gelenin en iyisini yapar çalışır en iyisini hedefler. Ha ben sınava gireyim 60 alsam yeter polis olurum kafasıyla hazırlanan varsa üzülür. Sen 60 alsam yeter mantığıyla sınava girdiysen hazırlıksız yakalanan normal.

Sonuna kadar haklısın kardeşim benim.Aynen öyle.

07 Ocak 2022 14:46

WinterSoldier
Kapalı

Bi ton 85 üstü varmış :D kpss robotuna bak 15 bin maaş veren kurumlar 83 puanla kapatmış,sgk, üniler, bakanlıklar kitler bi ton memur almış 70-80 aralığında kapatmış, sağlık bakanlığı alım yaptı 65-80 aralığında kapattı 85 alanların çoğu kendi bölümünden gitti gitmeyen çok az vardır bölümü olmayan vs.

07 Ocak 2022 16:55

Aghyt
Aday Memur

Bi ton 85 üstü varmış :D kpss robotuna bak 15 bin maaş veren kurumlar 83 puanla kapatmış,sgk, üniler, bakanlıklar kitler bi ton memur almış 70-80 aralığında kapatmış, sağlık bakanlığı alım yaptı 65-80 aralığında kapattı 85 alanların çoğu kendi bölümünden gitti gitmeyen çok az vardır bölümü olmayan vs.

WinterSoldier, 1 yıl önce - Alıntıya git

Her 80 alan banko kendi kurumuna atanabiliyor mu kardeşim kpss 1.cisi elendi bu ülkede nice 80-90 puanlı adamlar atanamıyor her yerde sözlü diye bişey var puanın yüksek olması yetmez.

07 Ocak 2022 17:11

bıktım7
Memur

Hocam 15bin maaş verip 83 puanla kapatan kurum hangisi link verir misiniz merak ettim.

07 Ocak 2022 17:14

WiseGuy
Şef

Valla beyler hayal aleminde yaşamaya devam edin siz. Türkiye gerçeklerinin farkında değilsiniz onu anladıkta insan biraz sosyal medyayı takip eder. 85-90 alan binlerce öğretmen mülakatlarda eleniyor. Yav onu geçtim her 80+ alan adam kendi alanında atanıyor mu sanıyorsunuz. Hayır öyle bir dünya yok. Adam 85 puan alıyor kendi alanına başvuruyor sonra bilin bakalım ne oluyor? mülakatta eleniyor.. siz dalgageçmeye devam edin ben iddiamın arkasındayım en az 10 bin 80+ üstü almış adam başvuracak.

07 Ocak 2022 17:24

WinterSoldier
Kapalı

Hocam 15bin maaş verip 83 puanla kapatan kurum hangisi link verir misiniz merak ettim.

DHMİ önlisans elektrik kardeşim kurum maaşları gizlidir ama yüksek olduğuna emin ol kpss robotundan bakabilirsiniz

07 Ocak 2022 17:26

WinterSoldier
Kapalı

Her 80 alan banko kendi kurumuna atanabiliyor mu kardeşim kpss 1.cisi elendi bu ülkede nice 80-90 puanlı adamlar atanamıyor her yerde sözlü diye bişey var puanın yüksek olması yetmez.

Aghyt, 1 yıl önce - Alıntıya git

Merkezi atama diye bişey var tam 4 merkezî atama olur mülakat falan yok direkt atanırsın, sağlıkta zaten mülakat yok.

07 Ocak 2022 17:33

WiseGuy
Şef

Merkezi atama diye bişey var tam 4 merkezî atama olur mülakat falan yok direkt atanırsın, sağlıkta zaten mülakat yok.

Merkezi atamada sanki onbinlerce kişi atanıyor. Atanan bir avuç adam(Lisans icin konuşuyorum önlisans hakkında bilgim yok)

07 Ocak 2022 18:26

bıktım7
Memur

DHMİ önlisans elektrik kardeşim kurum maaşları gizlidir ama yüksek olduğuna emin ol kpss robotundan bakabilirsiniz

Hocam DHMİ 37 kişi almış taban puan 86. Elektrik demişsiniz onun puanı daha yüksek. 2020/1 sonuçlarından bahsediyorum. Bumu dediğiniz atama ?

07 Ocak 2022 21:16

Arlequin
Şef

Puanım yüksek kesin kazanırım diyenlerle kapışır 😂

Toplam 51 mesaj