Beyler burda benle dalga gectiniz veya troll falan sandınız ama bugün TSK astsubay ön başvuru sonuçları açıklandı ve lisans erkek 77 puan ile kapatmış. Üste benim bahsetmek istediğim buydu. Demek ki 80 üstü puan alan bir dünya adam başvurmuş. Hani 80alan adam atanır polislik/astsubaylık gibi şeyler düşüncesi yanlış. Bu sene ilk olduğu icin millet hazırlıksız yakalandı ama 2-3 sene sonra Lisans erkek 75 den asagisina gelmez böyle giderse.
WiseGuy, 4 ay önce - Alıntıya git
Mesele kaç ile kapattığı felan değil güzel kardeşim. Hangi kafayı yaşıyorsunuz, ne içiyorsunuz gibi nidalalar attınız 65 altına düşmez diyerek umudu olan insanların umudunu kırdınız resmen neden kendi puanınız yüksek diye. He benim puanım 70 sadece diğer arkadaşlar adına söylüyorum.
Mesele kaç ile kapattığı felan değil güzel kardeşim. Hangi kafayı yaşıyorsunuz, ne içiyorsunuz gibi nidalalar attınız 65 altına düşmez diyerek umudu olan insanların umudunu kırdınız resmen neden kendi puanınız yüksek diye. He benim puanım 70 sadece diğer arkadaşlar adına söylüyorum.