Editörler : Kubil ay

Gnsfener
Aday Memur
12 Ocak 2022 16:33

Yani benim genel olarak anladığım kadarıyla böyle bir hastalığı meslekten önce olanlar veya olduğundan haberi olmayanlar ,bu hastalık dolayısıyla tekrar dan muayene olmaya gttiğinde bile sıkıntı çıkabiliyor geçmişinden dolayı
Kral yanluz, 2 yıl önce

Burda mesleğe alınırken sağlam raporlarının yarın hastalık olduğunda iste önceden tedavilerinin olması sağlık yönünden ihraça götürüyor. Yani mesleğe girerken alınan sağlam raporu sanki yokmuş gibi hareket ediyor egm sağlık daire bilin

Gnsfener
Aday Memur
12 Ocak 2022 16:37

Yoksa sadece süreç dilim belirtir rapor alma ve gih olma yolunda mı veriliyor ki sağlık daire SGK Elele verip bu adamı didik didik inceliyorlar ,meslekten önce madem adam bu hakkından bunca yıl sonra mahrum bırakılıyor o zaman sağlık raporu hiç bir işe yaramıyor
Gnsfener, 2 yıl önce
Yani benim genel olarak anladığım kadarıyla böyle bir hastalığı meslekten önce olanlar veya olduğundan haberi olmayanlar ,bu hastalık dolayısıyla tekrar dan muayene olmaya gttiğinde bile sıkıntı çıkabiliyor geçmişinden dolayı

DUR13
Aday Memur
12 Ocak 2022 17:47

Kral yalnuz devrem daha öncede yazdım ben 3 yıldır gihim senin söyledğin sağlık dayrenin askeriyeden rapor istemesi sgk nın araştırmasına istinadenmiydi.BEN bu süreçleri yaşamadım sağlık daire sgk dan tedavi ve ilaç geçmişi istedi sadece. Arkadaşına özel bi durummuydydu. Çalıştığım ilde gih olma sürecinde bi arkadaş var senin yazdıklarını okuyunca korktu. O arkadaşının durumuyla ilgili konuyu ayrıntılı yazarsan arkadaş burayı takip ediyor. Mesela arkadaşın askerliği nezaman yapmıştı.

Kral yanluz
Yasaklı
12 Ocak 2022 17:51

2 veya 3 yıllık memurdu sağlık daire bu hastalığın meslekten önce olabilme ihtimali var deyip bunları arkadaşımın biriminden istemişti, hA sakın arkadaş panik yapmasın

Kral yanluz
Yasaklı
12 Ocak 2022 17:54

Bunlar arkadaşından istenecek diyebi bir kayide yok

Kral yanluz
Yasaklı
12 Ocak 2022 18:00

Arkadaş sakın endişe etmesin amaçım bu şekilde istemeyi sağlık daire yaptı ha bir şey çıkmadı, arkadaş kafasına bir şey takılırsa bana mesaj atsın ben işleyişi anlatırım.

DUR13
Aday Memur
12 Ocak 2022 18:05

Arkadaşın üyeliği yok ben atıyorum.üst kat komşum ayrıca lojmanda. Şu an yanımda senin yazdıklarını merakşa takip ediyor.Kendisininde askerde bi sıkıntısı olmuş. Sağlık daire herkesten bu soruşturmayı istiyormu arkadaşının özel bi durumumu vardı çok mersk ediyor buradan herşeyi yazarsan seviniriz.Biliyorsun bu süreç çok zor 3 sene önce bende yaşadım.Arkafaşon uykuları kaçtı. Burdan yazacağın herşey onun için çok önemli

funnx
Aday Memur
12 Ocak 2022 22:00

Sağlık daire işi gücü bıraktı doktora gidenlerin geçmişlerini mi araştırıyor o zaman sağlık raporu niye aldırıyor

dogecoin
Şef
12 Ocak 2022 22:09

Sadece 1 tani varsa sorun oluyormu ilac kullanilmamis ayni hastaliktan gih olunursa

Taha5454
Aday Memur
12 Ocak 2022 22:10

Aynende onu yapiyorlar. Mesele personele sıkıntı cikartmak.
funnx, 2 yıl önce

Sağlık daire işi gücü bıraktı doktora gidenlerin geçmişlerini mi araştırıyor o zaman sağlık raporu niye aldırıyor

Taha5454
Aday Memur
12 Ocak 2022 22:11

Konusuna bakmak lazim.
DUR13, 2 yıl önce

Arkadaşın üyeliği yok ben atıyorum.üst kat komşum ayrıca lojmanda. Şu an yanımda senin yazdıklarını merakşa takip ediyor.Kendisininde askerde bi sıkıntısı olmuş. Sağlık daire herkesten bu soruşturmayı istiyormu arkadaşının özel bi durumumu vardı çok mersk ediyor buradan herşeyi yazarsan seviniriz.Biliyorsun bu süreç çok zor 3 sene önce bende yaşadım.Arkafaşon uykuları kaçtı. Burdan yazacağın herşey onun için çok önemli

funnx
Aday Memur
12 Ocak 2022 22:28

Hocam saçma geldi bana biraz doktora giden rapor alan binlerce personel var hangi birinin geçmişini inceleyecek

Taha5454, 2 yıl önce
Aynende onu yapiyorlar. Mesele personele sıkıntı cikartmak.

Taha5454
Aday Memur
12 Ocak 2022 22:30

Hastaneye gittiginde doltorlar gecmiste bir kaydin varmi derlerse o da var derse ve bu durum da hastane tarafindan saglik daireye yazilirsa gecmis arastirilir. Yada d dilimi alirsa sgk tarafindan gecmis arastirilir
funnx, 2 yıl önce

Hocam saçma geldi bana biraz doktora giden rapor alan binlerce personel var hangi birinin geçmişini inceleyecek

Kral yanluz
Yasaklı
12 Ocak 2022 22:32

Bak can devrem burda benim arkadaşım 2 yıllık personel bile değildi ve meslwğin başında bu şekilde rahatsızlanıp tedavi sonucu d almasında sağlıkdairede acaba meslek öncesi olma ihtimali üzerine istemişledi, ha burda bende bunlar istenilmedi, böyle hususlar çok nadir sakın arkadaş kafasına takmasın

DUR13
Aday Memur
13 Ocak 2022 05:00

Krsl yalnuz sağolasın devrem arkadsş 11 yıllık polis zaten yazdıkşarın onu rahatlatmıştır. Zaten askerliğide 2005 de yapmış

Sefa ÇINAR
Aday Memur
10 Şubat 2022 09:52

.

Sefa ÇINAR
Aday Memur
10 Şubat 2022 09:53

Benim başımda da aynı durum mevcut görüşmek isterim devrem

funnx
Aday Memur
10 Şubat 2022 10:10

senindemi geçmişini araştırmışlar devrem

Sefa ÇINAR, 2 yıl önce
Benim başımda da aynı durum mevcut görüşmek isterim devrem

Sefa ÇINAR
Aday Memur
10 Şubat 2022 10:23

Aratmadilar ama benim sağlık durumum doğuştan olduğu için geçmişine bakarlar dedi sağlık daire ve ben bunu iki yıl önce öğrendim polis okulu girisde de çıkması lazım ama kimse bana sen böyle böylesin demedi ben şimdi öğrendim yüzde 80 engelli raporu verdiler ama gih e başvurmam halinde geçmişim incelenip kronik rahatsızlığım olduğu için doğuştan olduğu için memurluguma son verilebileceğini dile getirdiler

funnx
Aday Memur
10 Şubat 2022 10:44

anladım hocam geçmiş olsun öncelikle %80 ciddi bir oran gih e geçmek istersen dilim raporu aldırcaklar bu durumda sağlık daire sgk dan geçmiş sağlık kayıtlarını istiyor polislik öncesi hastalık varsa ihraç ediyor mahkeme süreci var tabiki ama iyileşme gerçekleşirse dönülüyor diye biliyorum

Sefa ÇINAR, 2 yıl önce
Aratmadilar ama benim sağlık durumum doğuştan olduğu için geçmişine bakarlar dedi sağlık daire ve ben bunu iki yıl önce öğrendim polis okulu girisde de çıkması lazım ama kimse bana sen böyle böylesin demedi ben şimdi öğrendim yüzde 80 engelli raporu verdiler ama gih e başvurmam halinde geçmişim incelenip kronik rahatsızlığım olduğu için doğuştan olduğu için memurluguma son verilebileceğini dile getirdiler
Toplam 112 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi