Editörler : swat3410

Zxcvbnmlk
Aday Memur
29 Kasım 2022 14:10

Bu kişiler, bu düzenleme yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 6 ay içerisinde Emniyet Genel Müdürlüğüne başvurabilecek.

İçerik bu

Sfendu, 2 yıl önce
6 aylık süre yargı kararı sonuçlandıktan sonra başlamazsa hiçbir anlam ifade etmezki. O zaman yasanın çıkmasının bi mantığı kalmaz. Yasanın çıkma amacı zaten mağduriyetlerin önüne geçmek değil mi.

Sfendu
Aday Memur
29 Kasım 2022 14:37

Onu daha önceki yıllarda ihraç olanlar için diyordur. (Mantık yürütüyoruz)
Zxcvbnmlk, 2 yıl önce

Bu kişiler, bu düzenleme yürürlüğe girdiği tarihten itibaren 6 ay içerisinde Emniyet Genel Müdürlüğüne başvurabilecek.

İçerik bu

Bazıgünler
Aday Memur
29 Kasım 2022 14:54

Şimdi sonuç olarak bu yasa 98 B için mi çıkarılmış??

Expero
Aday Memur
29 Kasım 2022 22:03

Güncel

Yener6778
Aday Memur
01 Aralık 2022 00:16

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum yorumlarsanız sevinirim meslekten önce a ve b dilimi olan hastalık ilerleyerek meslekteyken c ve d dilimi olursa 98 b ye mi girer bu durum

02 Aralık 2022 22:15

Merhaba, 2015 meslek öncesi Nöroloji doktorundan migren için ilaç yazdırdım, migren ilaçları genelde uyku düzenleyici olduğu için psikiatri ile ortak ilaçlardı o dönemde (artık nörologlar yazamıyormuş 2019 itibari ile) ilaç normal ağrı kesici ve uyku ilacı (Laroxyl 10 mg) fakat, başıma bela olabilecek durum şu. İlaçları ikinci kezi reçete ettirmeye gittiğim doktor psikiatri ile ortak olan ilacı anksiyete bozukluğu yazıp vermiş SGK karşılasın diye he yanına Baş ağrıları tanısı eklemiş diğer ilaç için. Şuan psikiatriden heyete giricem, kurum dan kendim talep ettim sayılır. Ama ben bu geçmiş olan nörolojinin yazdığı ilacı e nabızda şans eseri gördüm, şimdi banada sıkıntı çıkarabilir bu durum diye şüphelerim var, sizce ne yapmam gerekir. (Laroxyl nöroloji doktorları tarafından migrende yazılan bir ilaç hatta TTB resmi sitesinde bile yazıyor) herkese Allah yardım etsin diyorum.

02 Aralık 2022 22:22

Laroxyl ilk yazdırmaya gittiğim doktor (yani 2 ay öncesinde) Aurasız Migren olarak vermiş, ikinci doktor önemsemeden anksiyete yazmış vermiş muhtemelen. Yani tek tutargam nörolojinin doktoru olması ve ilacı ilk yazan doktorun doğru tanı girmesi. Sizce ne yapabilirim

Zxcvbnmlk
Aday Memur
22 Ocak 2023 00:57

DMK 98/B maddesine göre ihraç olan veya 98/b ye istinaden daire tarafından araştırılan arkadaş var mı?

exelans_23200
Aday Memur
22 Ocak 2023 01:16

Zxcvbnmlk özele bakar mısın ?

chochito
Memur
31 Ocak 2023 17:20

merhaba taha bey ilaç kullandığınız tarihten öncesi sigorta girişiniz özelde olsa çalışmışlığınız var mıydı.

memurteoman
Aday Memur
03 Şubat 2023 20:02

Emniyette Gih olupta başka sendikaya üye olanlara anlam veremiyorum, adam emniyette gih olmuş, üye olduğu sendikanın başkanı teknisyen yardımcısı.. Aklım almıyor.. Gih in yeri Emniyet Teşkilatı Sendikasıdır..

anafranil
Aday Memur
17 Nisan 2023 12:50

Özele bakabilir misiniz

Turan6
Aday Memur
17 Nisan 2023 14:05

Siz hangi hastalıktan dolayı sorun yaşayıp tekrar döndünüz acaba?
20 Nisan 2023 17:08

Güncel

DertliEri
Aday Memur
25 Mayıs 2023 23:14

Merhabalar ihraç olma durumum var yardım edin

policeman2004
Aday Memur
25 Mayıs 2023 23:22

Konu ne ?
DertliEri, 1 yıl önce

Merhabalar ihraç olma durumum var yardım edin

DertliEri
Aday Memur
26 Mayıs 2023 07:44

Arkadaşlar paylaşımlarınızı okudum gih sürecindeyim muhtemelen bende ihraç edileceğim. Dönen arkadaşlar yazabilir mi süreci

chochito
Memur
26 Mayıs 2023 10:07

Mrb Konu neydi özelden yazdım
DertliEri, 1 yıl önce

Arkadaşlar paylaşımlarınızı okudum gih sürecindeyim muhtemelen bende ihraç edileceğim. Dönen arkadaşlar yazabilir mi süreci

Taha5454
Aday Memur
26 Mayıs 2023 14:06

Hayır.
Bazıgünler, 2 yıl önce
Şimdi sonuç olarak bu yasa 98 B için mi çıkarılmış??

Taha5454
Aday Memur
26 Mayıs 2023 14:08

Egm ne yazikki bize dusman. Oyuzden yakalayabilecegi heryerden yakalayip atmaya calisiyor. Senin duruma ayrintili bakmak lazim.
ahmetyilmaz258852, 2 yıl önce

Merhaba, 2015 meslek öncesi Nöroloji doktorundan migren için ilaç yazdırdım, migren ilaçları genelde uyku düzenleyici olduğu için psikiatri ile ortak ilaçlardı o dönemde (artık nörologlar yazamıyormuş 2019 itibari ile) ilaç normal ağrı kesici ve uyku ilacı (Laroxyl 10 mg) fakat, başıma bela olabilecek durum şu. İlaçları ikinci kezi reçete ettirmeye gittiğim doktor psikiatri ile ortak olan ilacı anksiyete bozukluğu yazıp vermiş SGK karşılasın diye he yanına Baş ağrıları tanısı eklemiş diğer ilaç için. Şuan psikiatriden heyete giricem, kurum dan kendim talep ettim sayılır. Ama ben bu geçmiş olan nörolojinin yazdığı ilacı e nabızda şans eseri gördüm, şimdi banada sıkıntı çıkarabilir bu durum diye şüphelerim var, sizce ne yapmam gerekir. (Laroxyl nöroloji doktorları tarafından migrende yazılan bir ilaç hatta TTB resmi sitesinde bile yazıyor) herkese Allah yardım etsin diyorum.

Toplam 147 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi