Editörler : E.Kayı Han
10 Ocak 2022 00:07

Arşiv araştırması devam eden soruşturma.

Bundan 2 yıl önce bir sorusturma acildi adima. Fetö vs değil tamamen kisisel bir kavga sonucu. Sonrasinda sikayet eden kisi bir anlik sinirle sikayet ettim pismanim diyerek sikayetini geri cekti. Savci kovusturmaya gerek yok karari verdi dava acilmadan soruşturma evresinde.


Jessee
Aday Memur
10 Ocak 2022 00:10

Konuyu yanlislikla yolladim devamini yazayım. Sonrasinda bu kisi benimle tekrar gorusmek istedi. Gorusmek istemeyince hakkimda baska bir konuda yalan beyanda bulunarak karakola sikayet etti.yurtdisi numarasiyla bunu rahatsiz etmisler o kiside benmisim felan.. ifade verdim bu sekilde 1 senedir herhangi bir donus olmadi sorusturmada kaldi. Zaten bir suçum yok sorusturulsa bile bir sey cikmayacagina eminim. Daha once yargitay mulakatinda yedekte kaldim. 3 ayda acikladilar bu surecte on guvenlik sorusturmasi yaptilar mi bilmiyorum. Onun disinda bu surecler devam ederken askeriye sinavinda asil oldum ama gitmedim. Su an universite memuriyeti kazandim arsiv arastirmasi yapilacak sadece. Olumsuz gelme ihtimali var mi?


AKayin
Memur
11 Ocak 2022 02:20

Sıkıntı olmaz hocam rahat olun. Endişenizi anlıyorum ben de böyle bir süreç geçirip aylarca uykularıma bile girmişti. Bir sorun olmayacağını düşünüyorum.


Jessee
Aday Memur
11 Ocak 2022 16:01

Adalet bakanlığından bi arkadasla da konuştum içime su serpildi. Umuyorum dediğiniz gibi kazasiz belasiz atlattigim bir surec olur. Teşekkür ederim hocam

AKayin, 2 yıl önce

Sıkıntı olmaz hocam rahat olun. Endişenizi anlıyorum ben de böyle bir süreç geçirip aylarca uykularıma bile girmişti. Bir sorun olmayacağını düşünüyorum.


PedroLeonn
Yasaklı
19 Ocak 2022 17:28

Hocam özele gelir mısınız size bir sorum olacakti
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi